Астро Мания : Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите

Новата седмица идва с новия сезон и това осезаемо ще се отрази на зодиите. Някои ще започнат нова страница от живота си, други ще са изправени пред ред проблеми.

Овен

Емоциите ви ще бушуват – от пълно щастие, бързо ще приключвате в тъга или дори агресия. Внимавайте това да не афектира близките ви, защото можете напълно да влошите връзките си с тях.

Телец

Новата седмица ще ви зареди с креативност и желание за промяна. Ще имате все нови и нови идеи, които ще ви помогнат да се издигнете както в кариерата, така и като цяло в живота си.

Близнаци

Есента веднага ще влезе под кожата ви и ще сте в леко dark настроение. Въпреки това ще имате много енергия, така че опитайте да я настроите в позитивни неща – започнете ново хоби или си купете нова книга.

Рак

Ще чувствате умора заради промяната във времето и това ще се отрази на способността ви да работите пълноценно. Опитайте да си осигурявате нужното време почивка и правете нещо забавно и приятно всеки път, когато можете.

Лъв

През работната седмица ще свършите всичко, което сте си поставили като цел и това ще ви накара да се чувствате доволни от себе си. До толкова, че през уикенда ще ви се иска да се поглезите с нещо специално.

Дева

В тази седмица ще ви се отворят нови възможности и ако успеете да се справите с тях, те ще ви донесат големи промени в живота. Фокусирайте се върху задачата и дайте всичко от себе си – трудът ви ще бъде оценен.

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Везни

“Нов сезон, ново мен” – това ще бъде мотото ви тази седмица. Още в първия ден на седмицата ще ви осени нуждата за промяна. Това пряко ще се отрази на любовния ви живот и на връзките ви с хората. Няма да искате повече да си губите времето с никого и рязко може да се отчуждите от токсичните хора в обкръжението ви.

Скорпион

Чувствате се по-добре от всякога, сякаш всичките ви проблеми напълно са паднали от раменете ви. И точно сега, с нови сили, ще бъдете по-мотивирани от всякога да свършите всичко, което искате, и в резултат, парите ще завалят.

Стрелец

Ще се чувствате носталгични и спомените от миналото, може да ви накарат да се съмнявате дали сте тръгнали по правилния път в настоящето, особено на тема любов. Дайте си време да поставите мислите си в ред, преди да взимате крайни решения, и се опитайте да се разтоварвате възможно най-много.

Козирог

Напоследък сте се фокусирали единствено върху работата си, не че това е нещо ново за вас. Но с началото на есента ще чувствате нуждата да си починете и да отделите повече време за себе си.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Водолей

Справяте се трудно с поставянето на баланс между работата и личния живот, откакто лятото приключи. Опитайте се през уикенда да си осигурите достатъчно време за почивка и да забравите за притесненията.

Риби

През идната седмица няма да ви липсва стрес. Грозят ви финансови проблеми, а това директно ще се отрази и върху отношенията ви с хората около вас. Чувствате се притиснати от времето, но опитайте да си дадете възможност да осмислите случващото се около вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи21 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври

Можете да си поемете въздух - новата седмица ще бъде в пъти по-добра от предишната

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства