Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

През идните дни ще имаме възможност да отделим време за себе си и за онези неща, които дълго са чакали вниманието ни.

Овен

Стъпвайте внимателно тази седмица, защото на всяка крачка ще ви грозят проблеми. Най-добре ще се развиват нещата в любовен план – с партньора ви ще имате възможност да преживеете малък ренесанс на отношенията си и ще възобновите искрата.

Телец

Внимавайте как комуникирате с хората около вас, защото тази седмица ще сте лесно раздразнителни и с това може да предизвикате ненужни спорове с близките си. Уикендът ще бъде значително по-приятен, защото ще имате възможност да подобрите отношенията си с партньора си.

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

Близнаци

Подбирайте думите си внимателно, защото през идната седмица отношенията ви с много хора ще бъдат обтегнати. Ако изиграете картите си правилно, ще успеете да преминете през седмицата с минимално малко спорове и дори може би с няколко нови козове в ръкава си.

Рак

Седмицата ви започва спокойно, като вие сами ще полагате усилия да постигнете хармония със ситуацията, в която сте попаднали. С напредването на дните може да ви се прииска да направите нещо спонтанно, което няма да се хареса на хората от обкръжението ви, така че внимавайте с кого споделяте плановете си.

Лъв

Започвате да изграждате бойния си план за бъдещето, с който смятате да постигнете целите, които сте си поставили. Същевременно внимавайте да не забравите за близките си заради личните проекти. Сега ще е добър момент да се чуете с онези приятели, които отдавна не сте търсили.

Дева

Вашата седмица ще бъде особено продуктивна, ще се чувствате мотивирани да предприемете всички онези проекти, които дълго време сте отлагали и ще търсите нови и нови задачи, които да свършите. Доброто ви настроение ще зарази и хората от обкръжението ви и ще подобри отношенията ви с тях, дори и да сте далеч един от друг.

Лесно отслабване според зодията

Везни

Имате възможност да помислите за всички онези неща, на които в нормалното ежедневие не си позволявате да отделите време. Обърнете внимание на всички тези дреболии, които са ви тежали до сега, защото това ще ви помогне да постигнете спокойствието, което сте търсили, и то ще се отрази на всички аспекти от живота ви.

Скорпион

В началото на седмицата може все още да изпитвате притеснение и чувство за несигурност, но с всеки един ден ще си възвръщате спокойствието. Ще успеете да се въоръжите с търпението, което ви е нужно, за да се справите с предизвикателствата в кариерата ви, и същевременно ще подобрите отношенията си с близките.

Стрелец

Доверете се на колегите си и на близките си да ви помогнат в моментите, в които имате нужда от тях. Следващите няколко дни може да не бъдат особено леки, но към края на седмицата, нещата ще започнат малко по малко да се нареждат отново.

Козирог

Ще бъдете раздвоени по отношение на подхода, който да предприемете през новата седмица. От една страна искате да отделите време за онези хобита, за които винаги говорите, че трябва да започнете. От друга страна пък ще искате да вложите натрупалата се енергия в нещо по-продуктивно, което да ви помогне за бъдещето. Който и от вариантите да изберете, накрая на седмицата ще се чувствате удовлетворени от постигнатото.

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Водолей

Ако до този момент сте се носили по течението и сте се справяли със задачите ден за ден, тази седмица ще ви се наложи да сте по-отговорни и да си създадете по-ясен план за действие. За тази цел, може да трябва да намалите времето, което отделяте на други части от живота си, от което връзката ви с близките може да пострада.

Риби

Съветваме ви още в началото на седмицата да поставите всички карти на масата и да изясните всички недоизказани неща между вас и партньора ви, както и близките. Това ще ви позволи да изгладите всички недоразумения и проблеми, освобождавайки мисълта ви да се фокусира върху по-важни за вас неща.

Зодиите с най-страстните връзки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка

Хороскопи02 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

В последните дни под влияние на ретроградния Меркурий нещата отново ще започнат да се нареждат