Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Празничната седмица от 22 до 28 април ни носи приятни емоции и преживявания. Всяка зодия ще се радва на малки победи във важни неща за тях.

Възползвайте се от почивката този уикенд, защото повечето от вас най-вероятно са се претоварили в последните месеци. Дните от 22 до 28 април ни предоставят възможност да забавим темпото, така че не се колебайте да я използвате.

Овен

Вие сте на ход – вашата мотивация е най-важното нещо, на което да обърнете внимание тази седмица. Ще се изправите пред хубави, но и по-трудни ситуации, затова не позволявайте борбеността ви да спада. Ако трябва, забавете темпото, но не се отказвайте, обърнете повече внимание на детайлите и промените, които трябва да направите в дългосрочен план.

Телец

Слънцето е във вашия знак и това е индикация, че сте готови да се справите със следващите предизвикателства. Радвайте се на времето, в което може да си позволите да не правите нещо специално, а просто да се съсредоточите върху себе си и своите нужди. Ако напоследък сте се чувствали неуверени и затрупани със задачи, сега нещата ще се подобрят.

Близнаци

Най-вероятно последните седмици са били като една голяма въртележка от хубави, както и лоши неща. Много от вас сигурно се чувстват изморени и имат нужда от почивка. И макар и това да е също опция този уикенд, вие изведнъж ще се чувствате вдъхновени отново, заради социалните контакти, които предстоят. Вашият комуникативен характер се радва на компанията на другите и това ще ви повлияе добре и в дните от 22 до 28 април.

Рак

В последно време работите много усилено и хората ще започнат да го виждат. Затова се възползвайте от вниманието, което обръщат към проектите ви и си починете. Дори да ви се струва, че има важна работа, която трябва да се свърши, погрижете се първо за себе си.

Кои са най-мразените зодии?

Лъв

От дълго време се опитвате да намерите начини да се изявите и да бъдете в компанията на хора, които харесвате. Сега е времето това ваше желание да се изпълни – ще бъдете център на вниманието и това ще ви се отрази страхотно. Мотивацията ви е предизвикана и от финансовите ви амбиции.

Дева

Вече виждате смисъла на всичко, което ви се е случило напоследък и как това да ви е от полза. Сега това ще ви помогне да се преборите с някои от страховете си, да премахнете спирачките, които възпираха развитието ви. Ще трябва да поемете някои рискове, но ако внимавате за малките детайли, няма да сбъркате.

Везни

Напоследък сте изправени пред множество промени и този период ще продължи и тази седмица. Наречете го “пролетно почистване” и се сбогувайте с нещата, които са ви задържали до сега. Може би ще имате нужда от някой приятел, но накрая ще ще се чувствата много по-добре за себе си.

Скорпион

Дайте си време да се справите със ситуациите, които са пред вас. Ако прибързате с решенията си, ще  се главозамаяте и това ще доведе до провал. Помислете какво се е случило напоследък и как да го използвате в своя полза.

4 зодии, които са опасни манипулатори

Стрелец

Доверете се на процеса – в момента се случват много неща и вашият първи инстинкт може да е да се затворите в себе си и да се противопоставите. Но сега е добър момент да се съсредоточите върху нещата, които са пред вас – обогатете знанията си по важните за вас начинания.

Козирог

Влезли сте в креативен период, така че очаквайте вдъхновението ви само да расте в следващите седмици. Ще се захванете с много неща наведнъж, но не губете фокуса си. Ако го направите, ще се изтощите значително повече.

Жената Козирог не се хаби за случайни мъже

Водолей

“Дом, сладък дом” – това е вашето настроение през дните от 22 до 28 април. Промяната в обстановката ще ви се отрази добре, затова посете близките си за празниците и се насладете на любящата атмосфера.

Риби

Много нови идеи и мисли се въртят в главата ви и сте готови да започнете да ги изпълнявате. Сега е добро време да планирате как искате да се справите със задачите, но опитайте да вложите и различни от обичайните подходи. Пълнолунието ще ви помогне да направите точно това, така че се възползвайте.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите