Астро Мания : Хороскопи21 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври

Можете да си поемете въздух – новата седмица ще бъде в пъти по-добра от предишната

Седмицата от 21 до 27 октомври ще бъде значително по-добра от предишната за повечето зодии. Все пак хората от знаци Стрелец, Водолей и Козирог да внимават.

Овен

Тази седмица като цяло ще бъде успешна за вас. Ще имате много поводи за щастие в ежедневието си и пред вас ще се разкрият възможности за бъдещо развитие, които сте чакали дълго време.

Телец

Очаква ви среща с мъж, който за вас ще значи или вече значи много. Романтичното настроение ще подобри цялостното ви настроение през цялата седмица, така че дните ви се очертават да бъдат добри.

Близнаци

Въпреки че през изминалата седмица изпитахте известни спъвания, особено на работното място, с новия понеделник ще обърнете напълно нова страница. Ще сте мотивирани и решени да постигнете много и ще ви върви във всичко.

Рак

Време е за размисъл и равносметка. Следващата седмица ще бъде много важна за вас и бъдещето ви развитие. Ще си дадете сметка за предишните грешки, но с помощта на приятелите ви ще ще успеете да откриете правилния път, по който да поемете от сега нататък.

Лъв

Обстоятелствата около вас може да ви обезкуражат временно, но досегашните ви усилия и натрупани знания ще ви помогнат да обърнете нещата в своя полза. Накрая дори можете да се окажете в по-добра финансова ситуация, от тази, в която бяхте в началото на седмицата.

Дева

Ще ви бъде трудно да постигнете всичко, което сте решили предварително за тази седмица, но това никак не означава провал за вас. Всъщност нещата ще ви потръгнат доста добре, така че се съсредоточете върху хубавото и дори може да успеете да постигнете повече.

Как се разбират зодиите в секса

Везни

Предстои ви да вземете важно решение през идната седмица. Доверете се на близките си, когато правите избора. В края на седмицата внимавайте да не се претоварите покрай натрупалите се емоции и си дайте време за почивка.

Скорпион

Потърсете начин да се измъкнете от монотонността на ежедневието ви напоследък и си дайте време за почивка. Тази седмица ще бъде подходяща за пътуване извън страната.

Стрелец

Трябва да бъдете по-внимателни с финансовите си решения тази седмица. Сега е добър момент да отделите повече време да научите повече по темата. Като изключим това, седмицата ви ще е добра и ще получите хубави новини.

Козирог

На работното място всичко ще върви страхотно, но в личен план може да се окажете изправени пред неприятности. Възможно е ваш близък да се нуждае от вашата помощ заради здравословен проблем.

Зодиите, когато са в лошо настроение

Водолей

Тази седмица ще научите важни житейски уроци – за съжаление по трудния начин. Внимавайте на кого се доверявате и как подбирате думите си във всяка ситуация.

Риби

Ще се радвате на щастливи събития и достатъчно време със семейството, което ще ви зареди с много позитивна енергия. Така че когато по средата на седмицата се появи възможност да се развиете кариерно, ще сте напълно готови да поемете новата стъпка.

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий

Хороскопи11 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Дишайте спокойно, тази седмица ще е по-добра от предишната.