Седмичен хороскоп от 20 до 26 май

Новата седмица предвещава нови преживявания за зодиите

Дните от 20 до 26 май ще бъдат силно повлияни от Близнаците, затова много от вас ще се чувстват любопитни, ентусиазирани и заредени с енергия.

Овен

Тази седмица ще бъдете често провокирани да изразявате мнението си и това може да стигне дори до крайности. Внимавайте да не ядосате някой важен за вас човек.

Телец

Очаква ви благоприятна седмица за сделки и преговори. Възползвайте се и потърсете нови възможности за себе си в личен и професионален план. Ако в един момент, обаче, се изправите пред проблеми, не се притеснявайте, доверете се на инстинкта си и се адаптирайте.

Близнаци

С преместването във вашия знак, нещата се обръщат във ваша полза. Дните от от 20 до 26 май са благоприятни за вас и вашите силни страни ще си проличат. Особен успех ще имате в комуникацията с хората от близкия ви кръг, както и от професионалния.

Рак

Нови интереси и приключения са започнали да ви интересуват. Това ви кара да се чувствате заредени и готови да се справите с всякакви предизвикателства. Оставете се на тези емоции и се радвайте на прилива на енергия, който ще изпитате.

Лъв

Тази седмица ще ви търсят от всички страни и вие ще се отзовете на всяко привикване – ще бъдете постоянно душата на компанията и това ще ви накара да се чувствате страхотно.

Какво проваля връзките на всяка зодия

Дева

Ще добиете чувство за яснота и това ще ви позволи да се съсредоточите върху кариерата си. Може да ви очакват нови предизвикателства, но вие ще знаете как да се справите с тях, така че накрая да се окажете победоносни.

Везни

Под влиянието на Близнаци, ще ви се иска да научавате нови и нови неща и любопитството ви ще плъмти. Тези чувства може да ви изпратят на пътешествие или ще ви накарат да разширите знанията си по интересна за вас тема.

Скорпион

Тази седмица ще трябва да се преборите с желанието си да останете в зоната си на комфорт и да се изправите пред трудностите. Ако съберете смелостта да го направите, ще се справите с всяко нещо пред вас.

Стрелец

Меркурий ще ви помогне в романтичен план – за тези от вас без половинка, сега е моментът, в който може да си намерите някого. За останалите, които имат партньор вече, времето ще бъде страхотно за романтична вечеря само двамата.

Козирог

В креативно настроение сте и ще искате да се справите с всеки проблем бързо и лесно. Възползвайте се от прилива си на енергия, но преди това изберете посока, в която да насочите вниманието си, за да не се разсейвате.

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Водолей

Търсите си някакво преживяване, което да ви даде чувство за принадлежност, затова празните приказки и бавното развитие на събитията няма да ви се нравят. Точно за това и може да се чувствате привлечени към някого, който смятате за интелигентна личност и на когото се възхищавате.

Риби

Ще се чувствате щастливи и удовлетворени от ситуацията, в която се намирате. Нови и нови идеи ще ви заливат и ще започнете да ги използвате за постигането на целите си.

Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите