Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

След малката глътка въздух около празниците, се задава още една седмица, изпълнена с немалко предизвикателства

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Седмицата няма да бъде никак лесна за зодии Близнаци, Рак и Скорпион.

Овен

Макар и да ви очакват немалко предизвикателства, които първоначално ще ви притеснят, в крайна сметка седмицата ще бъде ползотворна. Нещата изцяло ще се наредят, когато през уикенда отношенията ви с половинката ще бъдат по-добри отвсякога и заедно ще се насладите на приятен завършек на седмицата.

Телец

Тази седмица ще се чувствате презаредени и бързо ще откриете, че вършите задачите си с много по-голяма лекота. За съжаление нещата няма да се наредят така леко в отношенията ви с близките. Възможно е заради натрупалото се напрежениe в началото на седмицата да избухнат спорове с партньора ви.

Жените от кои зодии най-трудно си намират съпруг?

Близнаци

Емоциите ви ще са пълна бъркотия тази седмица – в един момент ще се чувствате ядосани, в друг ще сте тъжни, в трети – рязко ще станете много щастливи. Вината за бурните ви реакции не е във вас, затова не се самообвинявайте. Единственото, което можете да направите, е да обясните настроението си на близките ви, за да избегнете търкания.

Рак

Въпреки че ще ви се иска да пренебрегнете чувствата си в полза на близките ви, тази седмица няма да успеете сами да се справите с бурните емоции, които ви заливат. В края на седмицата е възможно неволно да влошите отношенията си с някой от обкръжението ви, затова подбирайте внимателно думите си.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Лъв

Седмицата ви ще бъде изцяло с романтична тематика и ще прекарате повечето си време около половинката си. Доброто ви настроение ще ви помогне да се справяте успешно и бързо със задачите си… което ще ви даде още време за любов.

Дева

Дори и в началото на седмицата да се чувствате лениви, по средата й ще се заредите с положителна енергия, която ще ви направи много продуктивни и ще ви позволи да дадете успешен старт на нови проекти. Краят на седмицата също ще е благоприятен, защото ще се отдадете на заслужена почивка.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Везни

Позитивни събития ви очакват тази седмица – ще успеете да поставите начало на добри работни навици, които ще ви послужат в бъдеще, но истински “успех” ще постигнете в любовта. Нещата най-сетне ще започнат да се развиват точно така, както сте си ги представяли и ще имате много време за половинката си.

Скорпион

В началото на седмицата няма да изпитвате никакви затруднения – даже напротив ще се радвате на положителния развой на ситуацията както в работата, така и в личния живот. С наближаването на уикенда обаче може да започнете да изпитвате съмнения в себе си и това ще влоши настроението ви.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Стрелец

Ще бъдете много активни и продуктивни по отношение на задълженията си, но когато става дума за времето за релакс, няма да успеете да се насладите на почивката си пълноценно, заради страховете и притесненията, които ви мъчат.

Козирог

Седмицата несъмнено ще бъде интересна за вас, защото ще сте почти постоянно ангажирани – дали с работа, дали с някое ново хоби, или просто ще помагате на някой свой близък. И понеже ще се чувствате полезни, това ще ви за зареди с позитивно настроение, което ще се пренесе и върху други аспекти от живота ви.

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Водолей

Ще се чувствате особено комуникативни тази седмица и ще прекарате голяма част от времето си във видеоразговори и обаждания към всички близки, с които отдавна не сте се чували. Вероятно това ще ви отклони временно от ангажиментите и плановете ви, но ще се отрази положително на настроението ви.

Риби

Очаква ви интересна седмица, през която ще се насладите на любимите си занимания максимално. Ще сте в положително настроение и това ще ви позволи да планирате, до колкото е възможно, как да се развият бъдещите месеци. Въпреки това обаче не е препоръчително да взимате важни и големи решения сега.

Кои зодии изневеряват най-много?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май
Хороскопи18 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Телец, Козирог и Водолей - бъдете внимателни при всяка една крачка през новата седмица.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май
Хороскопи11 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

През тази седмица е възможно да възникнат много конфликти с близките ни

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май
Хороскопи04 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Телец, Близнаци и Стрелец ги очакват немалко негативни ситуации в новата седмица

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии
Хороскопи02 МАЙ 2020

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии

За тях предстоящите 30 дни ще бъдат много спокойни, ползотворни и изпълнени с щастливи моменти