Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

След малката глътка въздух около празниците, се задава още една седмица, изпълнена с немалко предизвикателства

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Седмицата няма да бъде никак лесна за зодии Близнаци, Рак и Скорпион.

Овен

Макар и да ви очакват немалко предизвикателства, които първоначално ще ви притеснят, в крайна сметка седмицата ще бъде ползотворна. Нещата изцяло ще се наредят, когато през уикенда отношенията ви с половинката ще бъдат по-добри отвсякога и заедно ще се насладите на приятен завършек на седмицата.

Телец

Тази седмица ще се чувствате презаредени и бързо ще откриете, че вършите задачите си с много по-голяма лекота. За съжаление нещата няма да се наредят така леко в отношенията ви с близките. Възможно е заради натрупалото се напрежениe в началото на седмицата да избухнат спорове с партньора ви.

Жените от кои зодии най-трудно си намират съпруг?

Близнаци

Емоциите ви ще са пълна бъркотия тази седмица – в един момент ще се чувствате ядосани, в друг ще сте тъжни, в трети – рязко ще станете много щастливи. Вината за бурните ви реакции не е във вас, затова не се самообвинявайте. Единственото, което можете да направите, е да обясните настроението си на близките ви, за да избегнете търкания.

Рак

Въпреки че ще ви се иска да пренебрегнете чувствата си в полза на близките ви, тази седмица няма да успеете сами да се справите с бурните емоции, които ви заливат. В края на седмицата е възможно неволно да влошите отношенията си с някой от обкръжението ви, затова подбирайте внимателно думите си.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Лъв

Седмицата ви ще бъде изцяло с романтична тематика и ще прекарате повечето си време около половинката си. Доброто ви настроение ще ви помогне да се справяте успешно и бързо със задачите си… което ще ви даде още време за любов.

Дева

Дори и в началото на седмицата да се чувствате лениви, по средата й ще се заредите с положителна енергия, която ще ви направи много продуктивни и ще ви позволи да дадете успешен старт на нови проекти. Краят на седмицата също ще е благоприятен, защото ще се отдадете на заслужена почивка.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Везни

Позитивни събития ви очакват тази седмица – ще успеете да поставите начало на добри работни навици, които ще ви послужат в бъдеще, но истински “успех” ще постигнете в любовта. Нещата най-сетне ще започнат да се развиват точно така, както сте си ги представяли и ще имате много време за половинката си.

Скорпион

В началото на седмицата няма да изпитвате никакви затруднения – даже напротив ще се радвате на положителния развой на ситуацията както в работата, така и в личния живот. С наближаването на уикенда обаче може да започнете да изпитвате съмнения в себе си и това ще влоши настроението ви.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Стрелец

Ще бъдете много активни и продуктивни по отношение на задълженията си, но когато става дума за времето за релакс, няма да успеете да се насладите на почивката си пълноценно, заради страховете и притесненията, които ви мъчат.

Козирог

Седмицата несъмнено ще бъде интересна за вас, защото ще сте почти постоянно ангажирани – дали с работа, дали с някое ново хоби, или просто ще помагате на някой свой близък. И понеже ще се чувствате полезни, това ще ви за зареди с позитивно настроение, което ще се пренесе и върху други аспекти от живота ви.

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Водолей

Ще се чувствате особено комуникативни тази седмица и ще прекарате голяма част от времето си във видеоразговори и обаждания към всички близки, с които отдавна не сте се чували. Вероятно това ще ви отклони временно от ангажиментите и плановете ви, но ще се отрази положително на настроението ви.

Риби

Очаква ви интересна седмица, през която ще се насладите на любимите си занимания максимално. Ще сте в положително настроение и това ще ви позволи да планирате, до колкото е възможно, как да се развият бъдещите месеци. Въпреки това обаче не е препоръчително да взимате важни и големи решения сега.

Кои зодии изневеряват най-много?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември
Хороскопи21 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Тази седмица търсим баланса между семейството и кариерата

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември
Хороскопи14 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември

Седмицата ще е предимно позитивна, но не и за Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември
Хороскопи07 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Тази седмица Марс започва своя ретрограден период, а Венера навлиза в Лъв

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември
Хороскопи31 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

Близнаци, Лъв, Дева и Стрелец - вие сте сред малкото късметлии тази седмица