Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

В последните дни под влияние на ретроградния Меркурий нещата отново ще започнат да се нареждат

Рак, Скорпион и Стрелец – подгответе се за тежка и натоварена седмица.

Овен

Делникът ви може да започне малко скучновато, но бързо ще ви се натрупат повече приятни моменти. Подхождайте с оптимистичен поглед и се опитайте да се възползвате възможно най-много от късмета, който ви се е усмихнал.

Телец

Времето за размисъл през ретроградния период ви е позволило да си дадете по-ясна представа какво искате да постигнете в бъдеще и какво искате да оставите на заден план. Ще успеете да отделите достатъчно време за партньора си, което ще ви послужи като отдушник от задачите.

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Близнаци

Тази седмица ще ви се наложи да проявите повече отговорност в работните ви ангажименти, затова не оставяйте това, което можете да свършите днес, за следващия ден. В края на работния ден ще имате възможност да разпускате пълноценно и дори ще успеете да установите нови запознанства.

Рак

В следствие на ретроградния Меркурий ще се чувствате малко притеснени и неуверени в себе си. За съжаление, това пряко ще се отрази на връзката ви с близките и партньора, но се опитайте да не позволявате на турбулентните емоции тази седмица да се отразят на работата ви, защото ви очакват важни дела.

Лъв

Тази седмица ще живеете за уикенда – през делниците няма да се случва нищо особено нито в кариерен план, нито във връзките ви. Но всичко това рязко ще се промени в събота, когато малко по малко влиянието на ретроградния Меркурий ще започне да намалява.

Песента, която най-добре описва характера на всяка зодия

Дева

Ако искате да успеете в работата тази седмица, опитайте се да контролирате инстинкта си да действате на своя глава. Тази седмица ще ви се наложи да сте отборен играч. Същото се отнася и в отношенията с половинката ви – старайте се да споделяте с партньора си и да адресирайте проблемите си заедно като двойка.

Везни

Ще се радвате на добро настроение през идните дни и с това ще успеете да отворите множество врати пред себе си. Ще се забавлявате с половинката си по време на любовните игри, а в края на седмицата щастливо развитие на нещата на работното място ще ви зареди с още положителни емоции.

Скорпион

Бъдете нащрек тази седмица, напоследък инстинктът ви подсказва, че нещо лошо ви очаква и в идните дни ще осъзнаете, че както винаги сте били прави. Но не се плашете, макар и да ви очакват трудности, те няма много да ви повлияят в дългосрочен план. Ще успеете бързо да се справите с тях.

Стрелец

Подгответе се за голяма седмица – много неща ще ви се случат и те ще се отразят на плановете ви за бъдещето. Въоръжете се с търпение и позитивно настроение, за да се справите през натоварените дни. На края на седмицата ще си благодарите, ако предварително сте си изготвили план със задачи.

Козирог

След кратката почивка миналата седмица се връщате в офиса с повече сили от преди. Това ще ви позволи да установите прогрес и да научите важни за вас уроци. Същевременно връзката ви с половинката ще се подобри и когато се прибирате вкъщи след работа, ще имате възможност да си отпочивате пълноценно.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Водолей

Тази седмица дава началото на много успешен период за вас. И ще започнете да усещате това още в първите дни. Не се притеснявайте да поемате рискове и да бъдете дръзки, отстоявайте мястото си и с това ще спечелите още повече.

Риби

Ще сте по-фокусирани върху работата си, отколкото върху който и да е друг аспект от живота си. И понеже ще постигате успехи, тази промяна на приоритетите ще ви помогне да се отделите от проблемите в други аспекти на живота ви и ще ви презареди.

4 зодии, които обичат лошите момчета

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка