Астро Мания : Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Дните от 2 до 8 декември ще се окажат важни за всички зодии. Водолей и Стрелец да внимават с неприятелите, а Овен и Лъв да не се поддават на емоции.

Овен

Тази седмица ще бъде определяща за вас. През цялото време ще се случват важни събития, които може да повлияят на психиката ви. Внимавайте да не влагате твърде много емоции и се опитайте да вземате възможно най-обективни решения. Случващото се през идните дни може да повлияе на цялата следваща година.

Телец

През повечето следващи дни ще ви се налага да бъдете много отговорни и детерминирани. Колегите ще се обръщат към вас за съвети, а и в личен план ще сте изправени пред важни решения. Добър начин да се разсеете е просто да се настроите празнично и да украсите дома – тъкмо за началото на новия месец.

Кои зодии ще открият любовта през 2020?

Близнаци

И за вас идната седмица ще бъде дейна – ще имате повече ангажименти от обикновено в почти всички сфери на живота ви. Близките ви ще имат нужда от вашата помощ, а в работата ще се наложи да поемете повече отговорности. За щастие в любовен план ще се случват приятни събития, които ще ви разтоварват.

Рак

Тази седмица ще чувствате нужда да се забавлявате, защото в работата сте били дълго време под напрежение. За щастие точно сега е добър момент да се насладите на пътешествие. Само не оставяйте планирането му да отвлече цялото ви внимание.

Лъв

С началото на месец декември ще започнете да се чувствате по-емоционални от обикновено – ефектът на студеното време и наближаващите празници. Точно сега ще се замислите за всеки минимален проблем и ще сте податливи на външни влияния. Дайте си минута почивка, в която да се насладите на хубавите неща.

Дева

Любовното настроение ще ви застигне и ще се радвате на щастливи събития. Единственото лошо нещо е, че ще сте силно повлияни от мнението на половинката и това може да ви подведе да направите неща, които не са във ваша полза.

Везни

Тази седмица ще бъде добра идея да се фокусирате върху бъдещето си и това, което ви очаква през новата година. Отделете време да приоритизирате целите си и се опитайте да не се фокусирате върху дребните проблеми, които може да се появят през седмицата.

Скорпион

С началото на последния месец от тази календарна година, ще се чувствате доволни от изминалата 2019-та. Тази седмица ще бъдете горди от себе си за работата, която сте свършили и това ще се отрази и на бъдещите ви дейности. Сега е добър момент за равносметка и планиране.

Стрелец

Идните дни ще бъдат емоционални – и в добрия, и в лошия смисъл. Новина от близък ще ви разстрои, но пък когато става дума за любов, ще се случват само щастливи събития. Това ще предизвика вихрушка от емоции, с която ви съветваме да се справите, като прекарвате повече време навън – нещо, което за вашата зодия е изключително важно.

Връзката ви също има зодия

Козирог

Няма да ви лъжем – седмицата ще бъде трудна за вас. Ще ви разтърсят емоционални събития и може да ви забъркат в неприятни ситуации. За да се справите с трудностите, се опитайте да изхвърлите всичко в живота ви, което ви дърпа назад – включително неприятелите.

Водолей

Голям шанс е през следващата седмица фалшиви приятели и интриганти да ви навлекат проблеми, които да затруднят бъдещите ви планове. Не мислете как да си им го върнете, защото няма да ви се получи, а се съсредоточете да обърнете случилото се във ваша полза.

Риби

Мотивирани сте да завършите годината успешно и се наемате с допълнителни задачи, за да постигнете повече неща. Ще се нагърбите с важни отговорности и ще трябва да взимате големи решения, което може да ви стресира, затова се опитайте да забавите малко темпото и да се насладите на щастието, което ще се носи в дома ви цяла седмица.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи09 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Седмицата ще се развива спокойно и благоприятно, благодарение на влиянието на Луната

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий