Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

В седмицата от 19 до 25 август възможностите ще се редят една след друга и много зодии ще съумеят да се възползват максимално от тях.

Овен

Тази седмица ще се чувствате объркани и раздвоени към кой път да тръгнете. Доверете се на интуицията си и не премисляйте излишно детайлите – ще получите ясен знак, който ще ви даде яснота.

Телец

В следващите дни ще се отворят нови врати за вас – ще получите нови шансове в начинанията, в който сте смятали, че няма да видите повече развитие. Възползвайте се от ситуацията и насочете енергията си в оползотворяването на тази нова възможност.

Близнаци

Ако го пожелаете достатъчно силно, ще се сбъдне – това ще направи следващата седмица специална за вас. Най-много късмет ще имате в работата, но каквото и да решите да опитате, ще завърши с успех.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Рак

Тази седмица ще е пълна с екстремни преживявания и емоции. В началото на седмицата може да има повече негативни моменти, но след сряда нещата ще се подобрят драстично.

Лъв

Единственият начин да постигнете целите си е да положите усилия и да бъдете търпеливи. Точно това ще ви се отдаде тази седмица – ще сте мотивирани и трудът ви ще бъде забелязан.

Дева

През дните от 19 до 25 август наистина ще се чувствате непобедими. Ще ви потръгне с всяко начинание, което предприемете, ще сте съсредоточени и насочени към целите си. Използвайте момента да работите върху собствените си проекти, не само върху кариерата.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Везни

Тази седмица няма да е една от най-добрите за вас. Ще се чувствате разсеяни и малко самотни. Сега е добър момент да се обърнете към приятел за малко подкрепа и разсейване от проблемите.

Скорпион

Готови сте да започнете нещо ново в живота си – може би ново хоби или цялостна промяна в кариерата. Ще получите ясен знак какво трябва да направите и как да постигнете желаното.

Стрелец

Може да ви ядоса липсата на развитие напоследък, и то причинено главно от странични причини, за които не сте отговорни. През втората част на седмицата, обаче, нещата ще се изменят и отново ще ви потръгне.

Трите лица на всяка зодия

Козирог

Възможно е да се чувствате силно емоционални през идната седмица. Ще се случат много неща, които ще ви припомнят за предишни проблеми и това ще ви направи меланхолични.

Водолей

Дори и близките ви да не одобряват причината, напоследък сте намерили някой или нещо, което ви прави изключително позитивни и щастливи. Не оставяйте  чуждото мнение да развали вашата радост.

Риби

Дръжте си очите широко отворени, защото ще ви се отвори възможност, която в дългосрочен план ще ви донесе много щастие и успехи. Като цяло седмицата ще е добра за вас, така че й се насладете напълно.

Зодиите, както никога не сме ги познавали до сега

Кои зодии ви привличат най-силно?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама
Хороскопи20 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Новолунието в началото на седмицата може да бъде спънка в пътя на успеха на няколко зодии