Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

В седмицата от 19 до 25 август възможностите ще се редят една след друга и много зодии ще съумеят да се възползват максимално от тях.

Овен

Тази седмица ще се чувствате объркани и раздвоени към кой път да тръгнете. Доверете се на интуицията си и не премисляйте излишно детайлите – ще получите ясен знак, който ще ви даде яснота.

Телец

В следващите дни ще се отворят нови врати за вас – ще получите нови шансове в начинанията, в който сте смятали, че няма да видите повече развитие. Възползвайте се от ситуацията и насочете енергията си в оползотворяването на тази нова възможност.

Близнаци

Ако го пожелаете достатъчно силно, ще се сбъдне – това ще направи следващата седмица специална за вас. Най-много късмет ще имате в работата, но каквото и да решите да опитате, ще завърши с успех.

Рак

Тази седмица ще е пълна с екстремни преживявания и емоции. В началото на седмицата може да има повече негативни моменти, но след сряда нещата ще се подобрят драстично.

Лъв

Единственият начин да постигнете целите си е да положите усилия и да бъдете търпеливи. Точно това ще ви се отдаде тази седмица – ще сте мотивирани и трудът ви ще бъде забелязан.

Дева

През дните от 19 до 25 август наистина ще се чувствате непобедими. Ще ви потръгне с всяко начинание, което предприемете, ще сте съсредоточени и насочени към целите си. Използвайте момента да работите върху собствените си проекти, не само върху кариерата.

Везни

Тази седмица няма да е една от най-добрите за вас. Ще се чувствате разсеяни и малко самотни. Сега е добър момент да се обърнете към приятел за малко подкрепа и разсейване от проблемите.

Скорпион

Готови сте да започнете нещо ново в живота си – може би ново хоби или цялостна промяна в кариерата. Ще получите ясен знак какво трябва да направите и как да постигнете желаното.

Стрелец

Може да ви ядоса липсата на развитие напоследък, и то причинено главно от странични причини, за които не сте отговорни. През втората част на седмицата, обаче, нещата ще се изменят и отново ще ви потръгне.

Трите лица на всяка зодия

Козирог

Възможно е да се чувствате силно емоционални през идната седмица. Ще се случат много неща, които ще ви припомнят за предишни проблеми и това ще ви направи меланхолични.

Водолей

Дори и близките ви да не одобряват причината, напоследък сте намерили някой или нещо, което ви прави изключително позитивни и щастливи. Не оставяйте  чуждото мнение да развали вашата радост.

Риби

Дръжте си очите широко отворени, защото ще ви се отвори възможност, която в дългосрочен план ще ви донесе много щастие и успехи. Като цяло седмицата ще е добра за вас, така че й се насладете напълно.

Зодиите, както никога не сме ги познавали до сега

Кои зодии ви привличат най-силно?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия