Седмичен хороскоп от 18 до 24 март

Последната пълна седмица, в която все още сме под влиянието на ретроградния Меркурий, но нещата изглежда започват да се оправят.

Тази седмица за щастие ще бъде по-добра от последните няколко. Все пак обаче не трябва да се отпускаме, чакат ни някои важни предизвикателства.

През времето от 18 до 24 март много от нас ще изпитват нуждата да се вглъбят в себе си и да останат насаме с мислите си. Но единствено с помощта на близките ни можем да преодолеем проблемите.

Овен

Тази седмица се фокусирайте върху семейството си и комфорта. Обърнете повече внимание на вашето щастие и емоции. Съберете се с вашите близки и се забавлявайте.

Телец

За да се справяте извън дома, преди това трябва да се погрижете за това, което става вътре в него. Дайте си възможност за почивка и се съсредоточете върху близкия ви кръг и проблемите в него. Ако направите това, ще успеете и извън него.

Зодиите и парите

Близнаци

Промените не спират да ви засипват и да ви носят стрес. Този път обаче е от най-близките до вас. Напомняйте си какво е важното за вас, но в преследването на мечтите си не забравяйте и за семейството си.

Рак

Не обръщайте внимание на негативните коментари около вас. Вие се чувствате решени да успеете и да следвате вашия път. Може да ви се наложи да проявите търпение, затова и ако ще взимате рискове, изчакайте и ги премислете напълно.

Лъв

Виждате какво е правилното решение за проблемите ви, но ви липсва увереността да го направите. Затова погледнете в себе си, какво искате наистина и защо е така. След това ще бъдете много по-сигурни в изборите си.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Дева

От вас може да се поиска да направите нещо много важно през тази седмица. Това ще започне сега и най-вероятно ще продължи и в бъдещето. Пред вас се отваря изцяло нов свят, за който трябва да се подготвите.

Везни

Много неща се случват покрай вас напоследък. Кръговрата ще продължи и ще доведе нови промени, особено във връзките и приятелствата. В най-лошия развой на събитията може да се почувствате разпокъсани и да загубите посоката си.

Скорпион

Продължавайте да вярвате на интуицията си, напоследък това е единственото, което ви спасява. Този път опитайте да вложите и малко повече практическо мислене и логика към това. Но не се вглъбявайте в мисли твърде много.

Какво се крие зад гнева на различните зодии

Стрелец

Просто се отпуснете. Предишната седмица ви стресира, затова сега през периода от 18 до 24 март се оставете на волята на съдбата. Не се замисляйте твърде много и вижте как делата сами ще се развият.

Козирог

Опитайте се да повлияете на другите хора. Това включва използването на въображението ви, за да може да разберете по-точно как се чувстват те. Ако успеете да им помогнете, ще се издигнете повече като личност.

Манията на Овен е да бъде първи, на Скорпион – да не му изневерят

Водолей

Може би сте забелязали, че напоследък сте по-затворени в себе си. Така презареждате, което е ви е нужно, защото сега започва нещо ново в романтичен аспект.

Риби

Дошло е времето да си помислите какво прави вас специални – какви са вашите дарби, умения и позитиви. Добър момент е да откриете какво ви определя като хора и какво е важно за вас, защото през периода от 18 до 24 март ще ви очакват нови промени, които дори ще стигнат и до дневната ви рутина.

Непобедимите комбинации в Зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка

Хороскопи02 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

В последните дни под влияние на ретроградния Меркурий нещата отново ще започнат да се нареждат