Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Телец, Козирог и Водолей – бъдете внимателни при всяка една крачка през новата седмица.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Новолунието ще бъде повратен момент по средата на седмицата, а преминаването на Слънцето в Близнаци, ще се отрази на отношенията ни с близките.

Овен

През идната седмица комуникацията с всички в обкръжението ви ще процъфти – ще успявате да създадете приятна атмосфера около себе си и да помогнете на близък в нужда. Това ще ви даде нужната самоувереност, и то тъкмо навреме, защото в работата ви предстоят важни решения.

Телец

Силните ви емоции през тази седмица може да ви накарат да се почувствате безсилни пред случващото се в момента. Сега не е подходящ момент да отделяте твърде много от вниманието и времето си за любов. Вместо това се фокусирайте върху себе си, доверете се на инстинкта си и ще успеете да се справите с трудностите.

Мотивация за всяка зодия в по едно изречение

Близнаци

Благодарение на Слънцето във вашия знак, нещата най-сетне потръгват и за вас. В последните седмици вероятно често ви се е случвало да неглижирате собствените си нужди, за да помогнете на близък или приятел и сега усилията ви ще бъдат възнаградени. Идните дни ще бъдат ползотворни и през тях ще получите нужната ви помощ, за да се справите с всичко, което ви затрудни.

Рак

Новата седмица ще ви донесе успехи в кариерен и финансов план, и то такива, за които дълго сте чакали и сте се подготвяли. Вълнението ви може да ви накара да забравите за хората около вас и неразбирателствата с тях ще помрачат седмицата ви в самия й край.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Лъв

Тази седмица ще кипите от енергия и радост. Притесненията, които са ви мъчили, сякаш ще изчезнат и това ще ви позволи да бъдете спонтанни и да се забавлявате на воля. Но бъдете внимателни еуфорията да не ви накара да постъпите недообмислено с някой от близките си.

Дева

Седмицата ще бъде много благоприятна за вас. Преминаването на Слънцето в Близнаци, както и новолунието, ще ви помогне в кариерен план. Щастието от положителния развой на ситуацията може да ви накара да пренебрегнете други области от живота си. В крайна сметка, обаче, всичко е добре, когато завършва добре – за щастие, четвъртък и петък ще са най-късметлийските за вас дни.

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Везни

Ще бъдете мотивирани да поработите върху себе си и да научите нещо ново и полезно. От средата на седмицата се подгответе за важна за вас среща и приятни новини. Най-комфортно ще се чувствате около петък, когато нещата ще ви потръгнат както в емоционален аспект, така и във финансов.

Скорпион

Въпроси, свързани с работата, ще ви притесняват в началото на седмицата, но в последствие, ще успеете да ги преодолеете. Използвайте времето около новолунието, за да поставите едно ново начало на вашия живот – отдайте се на време за себе си и приоритизирайте важните за вас неща.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Стрелец

Значимите събития през тази седмица –  преминаването на Слънцето и новата Луна в Близнаци, ще ви накарат да си дадете пауза и да потърсите къде сте бъркали до сега. Попълвайки пропуските и изглаждайки детайлите в плановете ви за бъдещето, ще си помогнете да успеете с важни за вас проекти в следващите месеци.

Козирог

Важно е тази седмица да не прибързвате с нито едно решение, което взимате. Бъдете бдителни на работното място, но и се погрижете за нуждите на семейството ви у дома. Вие също ще имате нужда от тяхната подкрепа, за да се справите с нарастващия стрес.

Зодиите, които не се страхуват да нарушат правилата

Водолей

Често ще се чувствате емоционални през следващите дни и това силно ще повлияе на работоспособността ви. Около новолунието обаче ще можете отново да съберете сили и да погледнете по-позитивно на ситуацията си.

Риби

Заредени сте с енергия да се изправите пред всяко предизвикателство пред вас. Ще сте мотивирани да се постараете да се представите добре във всички аспекти на живота си. Все пак дилема по отношение на работата ще ви накара да ударите паузата и да се замислите по-усилено върху приоритетите си.

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май
Хороскопи11 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

През тази седмица е възможно да възникнат много конфликти с близките ни

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май
Хороскопи04 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Телец, Близнаци и Стрелец ги очакват немалко негативни ситуации в новата седмица

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии
Хороскопи02 МАЙ 2020

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии

За тях предстоящите 30 дни ще бъдат много спокойни, ползотворни и изпълнени с щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 27 април до 3 май
Хороскопи27 АПРИЛ 2020

Седмичен хороскоп от 27 април до 3 май

Нещата започват да изглеждат все по-добре - очаква ни една главно положителна седмица