Астро Мания : Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

За Стрелеца Свети Валентин ще дойде по-късно, а през дните от 17 до 23 февруари ще бъде най-трудно за Водолей и Телец.

Овен

Тази седмица ще имате нужда да обърнете внимание на себе си и да се фокусирате върху собствените си проекти. Лесно ще се изморявате обаче, а стресът бързо ще ви се натрупа, затова се опитайте да не прекалявате с работата.

Телец

Както се очаква седмицата ви ще е повлияна от ретроградния Меркурий – ще ви е трудно да поддържате комуникацията с роднините и близките си, а сред колегите може да възникнат караници. Въпреки това, съветваме ви да запазите доброто си настроение, защото нещата ще потръгнат във финансов план.

Близнаци

За щастие, този път ретроградният Меркурий няма да ви се отрази толкова негативно като обикновено и тази седмица ще отвори нови врати за вас. Точно сега е добър момент да направите нещо ново и различно. Ще откриете неизпробвано досега хоби, което ще ви заинтригува и ще поддържа доброто ви настроение през цялата седмица.

Рак

Нещата, за които не сте могли да се погрижите през последните месеци, изведнъж ще ви притиснат и спешно ще трябва да се фокусирате върху тях. За разлика от останалите зодии тази седмица, вие ще имате възможността да се доверите на приятелите си за помощ, ако нещата започнат да се объркват.

Лъв

Напоследък ежедневието ви е малко по-еднообразно от това, което ви се иска. Затова и тази седмица ще се опитате да промените нещо и да бъдете импулсивни, особено на тема любов. Внимавайте обаче как вашият копнеж за разнообразие и силни емоции ще се отразят на работното ви място.

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Дева

Ще имате възможност да подобрите нещата в професионалния си живот и да помогнете на приятелите си в нужда. Въпреки че ще ви е трудно да го направите, ви съветваме да се възползвате от момента и да предприемете действие и в любовен план. Говорете с партньора си за проблемите, които са ви притеснявали или опитайте нещо ново заедно.

Везни

В началото на седмицата ще почувствате прилив на енергия, който ще ви накара да се заемете с всичките си задължения отрано. Решението ви ще ви помогне на по-късен етап през седмицата, когато изведнъж ще започнете да се чувствате изморени. Отделете уикенда само за себе си и направете всичко нужно, за да се освободите от натрупалия се стрес.

Скорпион

Иска ви се да действате, без да премисляте детайлите, ще сте импулсивни и дори понякога ще прибързвате твърде много с решенията. Опитайте се да се успокоите и да забавите темпото – най-добре ще се справите с тази задача, ако се фокусирате върху връзката си с половинката.

Стрелец

Пред вас ще се отворят нови възможности за приключения – нещо, което дълго време сте чакали. Не бързайте да се радвате, за да не направите нещо прибързано, за което после да съжалявате. Най-хубавото тази седмица? Очакват ви страхотни преживявания с половинката.

Козирог

През тази седмица ще се случват повече неща от обичайното и ще чувствате нуждата да вложите 100% от себе си във всичко, с което се захващате. Въпреки че ще обръщате толкова внимание на работата, ще успеете и да поддържате здравословен баланс между задълженията си там и любовния живот.

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Водолей

Ретроградният Меркурий може би най-силно ще се отрази на вас тази седмица – през цялото време ще се чувствате изморени и притеснени, а сякаш задачите ви никога няма да свършват. За щастие, в последните дни от седмицата ангажиментите ви ще намалеят и с правилната организация ще успеете да вместите в плановете си и заслужената почивка.

Риби

Ще се насладите на спокойна седмица, която ще ви позволи да пътувате, да се срещате с много хора и общо взето да си живеете, сякаш ретрограден Меркурий не съществува. Обърнете внимание на близките си и се радвайте на моментите с тях.

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка