Астро Мания : Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Въпреки че дните от 16 до 22 септември ще са страхотни за повечето зодии, Водолей и Риби трябва да внимават – за тях седмицата няма да мине толкова гладко.

Овен

В началото на седмицата може да се борите с ниско самочувствие, защото трудно понасяте критиката в работата, но по-късно ще се убедите, че всичко е било за добре. След сряда нещата ще започнат да се нареждат и ще подобрите отношенията си с колегите.

Телец

Времето е подходящо да се изправите пред новите промени в живота ви. Направете това, което дълго време сте искали и се впуснете в ново приключение. Следващите дни ще бъдат перфектни за пътуване или за уикенд с приятели.

Близнаци

Заелите сте се с много неща, които искате да постигнете преди официалния край на лятото. Всичко ще върви добре за вас, но внимавайте да не се претоварвате. Възползвайте се от помощта на близките си и резултатите ще бъдат още по-добри.

Рак

Изпълнени сте с щастливи емоции и ще искате да го предадете на близките си, моментът е добър да направите нещо хубаво за приятел или да се насладите на романтична вечеря с партньора ви (и не, не е нужно да е само една вечеря).

Лъв

Ще трябва да направите нещо, което не искате, но знаете, че трябва. Не се впускайте в седмицата с негативно настроение, краят й може да ви изненада. Дайте си достатъчно време да се подготвите и настроите за промяната.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Дева

Запалете свещите и се подгответе за романтика! Тази седмица ще сте в страхотно настроение – готови сте да се потопите в любовен романс и обстоятелствата са перфектни за това. Ще срещнете нов човек, който мигновено ще подбуди интереса ви… кой каза, че е твърде късно за летен романс?

Везни

Готови сте за новото начало през идния сезон и тази седмица ще ви послужи за плавното преминаване от лятното настроение към есенното. Дайте си един ден, в който единствено да се настроите за промяната – добавете нещо различно в интериора на дома си и си позволете малко време насаме за почивка.

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Скорпион

Ако напоследък отношенията ви с някого са куцали, сега е моментът да поправите проблемите. Комуникацията с близките ви е важна, особено в този етап от живота ви, затова отделете повече време на хората от приятелския и семейния си кръг.

Стрелец

Тази седмица ще ви върви на пари – неочаквано ще се сдобиете с повече ресурси, с които най-сетне ще си позволите нещо, за което дълго сте чакали. Едновременно с това ще ви потръгне в работата, така че ще сте по-уверени във финансовото си състояние и за напред.

Козирог

Раздавате се за близките си повече от обикновено напоследък и сега е време нещата да се обърнат във ваша полза. Ще имате възможност да се съсредоточите върху себе си, а приятел ще ви зарадва с изненада, която ще подобри седмицата ви дори повече.

Кое е слабото място на всяка зодия?

Водолей

В дните от 16 до 22 много хора ще си играят с търпението ви и ще поставят нервите ви пред изпитание. Опитайте се да не се ядосвайте на чуждото държание и не създавайте проблеми, защото това само ще усложни ситуацията ви.

Риби

Макар и седмицата ви да започва добре има голям шанс с напредването на дните някой близък силно да ви разочарова. Това ще ви донесе доста неприятни емоции през идните дни, но в дългосрочен план промяната е добра за вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите