Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Седмицата ще бъде по-позитивна от очакваното. Трудният период, през който повечето зодии преминаха, ще отшуми и наученото през това време ще ни помогне сега.

Овен

Приемете новата седмица като нов етап от живота си – решени сте да гледате с позитивен поглед на нещата и това ще ви даде нужната увереност да се справите с предизвикателства от всякакъв сорт. Най-добре ще се развиват нещата за вас по отношение на връзките с приятелите и семейството ви.

Телец

Опитвате се да овладеете ситуацията, пред която сте поставени, и тази седмица ще започнете да виждате как усилията ви се отплащат. Ще се чувствате по-спокойни и уравновесени. Не позволявайте на доброто настроение да ви накара да се отпускате и да спирате с работата си.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Близнаци

Използвайте седмицата, за да стабилизирате отношенията си със семейството и половинката си. Междувременно търсете начини да бъдете активни и да сте заети – това ще ви помогне да имате по-оптимистичен поглед на нещата.

Лъв

Не позволявайте на никакви негативни мисли да ви спират, защото през тази седмица хората около вас ще очакват да им помагате и да ги подкрепяте. Мислете ден за ден и търсете най-добрия начин да се справите с всички проблеми, които ви се изпречват на момента – за бъдещето ще имате възможност да мислите, когато нещата се успокоят.

Дева

Поелите сте ангажименти, които тази седмица ще ви държат заети през почти цялото време. Това може да ви донесе нежелана доза стрес, затова се опитайте да  запазите самообладанието си. Възможно е през идните дни да пострада и връзката ви с половинката заради трудната ситуация.

Везни

Използвайте повечето налично време, за да помислите какви бъдещи проекти искате да предприемете. Сега е моментът, в който трябва да разчитате на себе си и на никого друг. Абстрахирайте се от чуждите притеснения и проблеми, за да бъдете възможно най-продуктивни. Но имайте предвид, че това не означава да се дистанцирате от близките си.

Зодиите с най-страстните връзки

Скорпион

Сега е добър момент да направите чистка в живота си и да отделите истински важните неща от тези, които не са така значителни за вас в този период. Доверете се на инстинкта си и поработете върху подобряването на ситуацията, в която се намирате. Дайте време на половинката си да направи същото и не го притискайте, защото вероятно тази седмица връзката ви ще е подложена на напрежение.

Стрелец

Началото на тази седмица ще бъде много по-неприятно, отколкото края й. В първите дни се подгответе да сте много заети и напрегнати, но към уикенда най-сетне ще овладеете проблемите с близките и приятелите си, които до този момент са ви тежали.

Козирог

Седмицата ви може да потръгне в две посоки и от действията ви зависи какво ще се изправи пред вас. Поговорете с партньора си по отношение на нещата, които ви притесняват, независимо дали са свързани с вашите проблеми, или тези извън връзката ви. Това ще ви даде чувство за стабилност, което ще ви помогне да се представяте по-добре и в други сфери на живота си.

Малко хора знаят това за зодиите

Водолей

Изправяте се пред несигурната ситуация с доза позитивизъм и това ще направи седмицата ви по-добра. Въпреки това няма да липсват затруднения, особено по отношение на работата ви, което силно ще ви притесни, но ще откриете подкрепа от страна на половинката си.

Риби

Дори и през делника да трябва да свършите някои неща, които не ви се иска, накрая на седмицата ще успеете да се отдадете на много по-приятни за вас дейности. Възползвайте се да презаредите за края на месеца, който ще се окаже по-тежък за вас.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка

Хороскопи02 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

В последните дни под влияние на ретроградния Меркурий нещата отново ще започнат да се нареждат