Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

В дните от 15 до 21 юли все още сме под влиянието на ретроградния Меркурий и това осезаемо ще се отрази на настроенията ни.

Овен

Тази седмица си дайте малко почивка от всичко и опитайте да прекарате времето на работа по-спокойно. Ако се претоварите или се насилите да свършите всичките си задачи, след това ще възникнат проблеми за вас и само ще съжалявате за избора си.

Телец

Вероятно е през идните дни някой от близките ви да ви разочарова, особено някого, към когото изпитвате и романтични чувства. Не бързайте да прекланяте глава след случката, защото нещата изведнъж може да се обърнат във ваша полза.

Близнаци

Радвайте се на това, което следва, защото тази седмица ще бъде вашата седмица. В работата ще ви върви съвсем спокойно, вие ще се чувствате самоуверени и това само ще привлича още и още обожатели.

Рак

По средата на седмицата може изведнъж да почувствате силна умора и негативни чувства. Не се насилвайте тогава, а си дайте почивка и се погрижете за себе си – може би резервирайте някоя почивка за уикенда или прекарвайте часовете след работа с приятели и роднини.

Изберете си дестинация според зодията

Лъв

Дните от 15 до 21 юли за вас ще бъдат изпълнени с приключения. Много е вероятно някои представители на знака Лъв да отидат на почивка точно тази седмица или просто да се наслаждават на всеки ден сякаш е почивка за тях.

Дева

Чувствате се вдъхновени да вложите всичко от себе си в работата и това ще се отрази на мнението на колегите ви за вас. Ще впечатлите всички с уменията си и познанията, които сте натрупали от предишни ситуации.

Най-емоционалните знаци в зодиака

Везни

Всичко сякаш само ще се нарежда за вас тази седмица. Особено около сряда ще усетите как никакви проблеми не ви притесняват и ще се наслаждавате на дните пред вас.

Скорпион

Меркурий ще ви влияе негативно тази седмица. Има голяма вероятност някои от вас да се чувстват постоянно лошо настроени и заради това комуникацията с близките им да страда.

Стрелец

Чувствате сякаш не искате да вършите никаква работа, а само да се забавлявате. Всъщност по всяка вероятност ще сте изкушени да потърсите начин да се измъкнете от ангажиментите си през следващите дни, но в последния момент ще се вразумите.

Козирог

Тази седмица ще изпитвате трудност да се съсредоточавате, фокусът ви ще се измества сякаш единствено върху ненужни неща и това ще ви дърпа назад. Опитайте с малки стъпки да се върнете в правилната посока като правите по няколко малки продуктивни неща всеки ден.

Водолей

Ще ви се струпат много ангажименти наведнъж и това ще ви претовари. Не забравяйте да се грижите за себе си и да си давате достатъчно време за релакс.

Любимите обувки на всяка зодия

Риби

Следващите дни ще сте силно ориентирани към парите и печалбата. Ще търсите възможно най-много начини да спестите пари и да изкарвате повече, може би в опит да натрупате повече за ваканцията, която ви очаква.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий

Хороскопи11 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Дишайте спокойно, тази седмица ще е по-добра от предишната.