Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е “развитие”

Седмицата от 15 до 21 април е положителна за повечето от зодиите. Можем да очакваме позитивни промени и развитие по отношение на целите, които преследваме от дълго време.

Овен

Тази седмица ще бъде ползотворна за хората от зодия Овен. Ще се радват на оптимистично настроение и жизненост. Ще се справят с проблемите по-лесно от всякога и това ще бъде перфектното време да се стремят все по-нагоре в целите си.

Телец

Телците ще се радват на развитие в личен план – ще постигнат постижения, за които дълго са се подготвяли, и ще дадат начало на новите си цели. Единствено трябва да внимават да не загубят баланса между важните неща за тях в живота.

Близнаци

Най-сетне ще започнете да се чувствате по-добре, ще си върнете увереността и оптимизма. Ако досега сте били в творчески застой, сега всичко ще се промени. Възползвайте се от този период, ако си търсите нова работа или опитвате да поемете по нов път в живота си. Дните от 15 до 21 април ще са подходящи и за началото на нова връзка или подобряването на стара такава.

Рак

Ще видите възможности да поправите грешки от миналото си и да поставите нови основи на живота си. Следващите стъпки, които предприемете, ще се отразят върху самостоятелността ви. Внимавайте да не повторите старите пътища, а си позволете да откриете нови хоризонти и неща, които да се превърнат във важни за вас.

Лъв

Забравете за песимизма и негативните мисли, през тази седмица те само ще ви дърпат назад. Понеделникът вещае хубави преживявания, които ще ви мотивират. Ще се чувствате готови да започнете да се грижите за себе си, да ядете правилно и да тренирате, за да подобрите кондицията си.

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Дева

Най-сетне ще получите това, което дълго време чакахте – развитие в позитивен план. Ще получите нужната ви мотивация и ще започнете с нова енергия проектите, които дълго време ви чакат. Ще се чувствате толкова добре, че някои от вас може да решат да си организират малко пътуване.

Везни

Време ви е да забравите за страховете и да се впуснете в приключението, което ви очаква. Дните от 15 до 21 април ще бъдат динамични и интересни за вас. До такава степен, че всяка минута ще е важна, възползвайте се на максимум.

Скорпион

Дори и напоследък да ви се е струвало, че целите и мечтите ви стават все по-трудно да се постигнат, през тази седмица това ще се промени. Доверете се на инстинктите, които никога не са ви предавали и импровизирайте. Ако се вслушвате в себе си, тази седмица ще бъдете непобедими.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Стрелец

Ще бъдете необичайно заети и трябва да внимавате как ще използвате енергията си. Ако правилно си изиграете картите, ще започнете серия от постижения, които ще ви носят щастие дълго време. Но внимавайте да не позволите на малки и ненужни неща да ви разсейват.

Козирог

Тази седмица е вашата седмица – всичко, през което напоследък преминахте започва да добива смисъл и вие виждате как наученото ще ви послужи за следващите стъпки в живота ви. Сега можете да дадете началото на сбъдването на мечтите си, стига да сте дисциплинирани и стриктни.

Водолей

Поставете си цели, които искате да постигнете от тук нататък, защото сега ще е подходящ момент да започнете да работите над тях. И въпреки че това да си планирате какво искате да постигнете е страхотна идея, ще се чувствате в настроение и за малко спонтанност. Отдадете се на порива и предприемете нещо неочаквано – пътувайте или си организирайте забавен ден, извън работата.

4 зодии, които са опасни манипулатори

Риби

Стъпка по стъпка успявате да се справите с всичко, което сте искали. Радвайте се на ползотворната седмица и я използвайте максимално. Фокусирайте се върху важните неща за вас и насочете развитието си към тях.

Ароматите, които действат благотворно на различните зодии

Трите зодии, които не могат само с една жена

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Дишайте спокойно, тази седмица ще е по-добра от предишната.

Хороскопи04 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 4 до 11 ноември

Седмицата в няколко думи: бурни емоции, конфликти и проблеми

Хороскопи28 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

През следващата седмица попадаме под влиянието на ретрограден Меркурий

Хороскопи21 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври

Можете да си поемете въздух - новата седмица ще бъде в пъти по-добра от предишната