Астро Мания : Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават – тази седмица няма да им върви на работното място

В дните от 14 до 20 октомври повечето зодии ще са още под влиянието на пълнолунието, което ще причини проблеми за много от тях.

Овен

Следващите дни ще можете да създадете нови спомени с близките си и ще се наслаждавате на всеки миг. А ако сте планували пътуване през тази седмица, подгответе се за едно от най-хубавите ви преживявания напоследък

Телец

В работата ще се чувствате леко пренебрегнати, сякаш идеите ви винаги остават нечути. Но за сметка на това, когато се приберете вкъщи, всеки ден ще има нова изненада за вас – ще получите добри новини от близък или пък просто ще успеете да се насладите на времето си сами с чаша вино.

Близнаци

Тази седмица не е напълно добра за вас – под влияние на пълнолунието, ще имате проблеми в работата. Внимавайте напрежението, което ще ви се събере по средата на седмицата, да не ви накара да се скарате с шефа си, защото това само ще  усложни ситуацията ви.

Рак

В отношенията с приятелите ви ще възникнат проблеми заради стари кавги и това ще ви накара да се чувствате зле през голяма част от следващите дни. Същевременно, обаче, от финансова гледна точка нещата ще ви провървят.

Лъв

За съжаление, и вие сте сред хората, на които няма да им върви на работа. През дните от 14 до 20 октомври ще бъде по-добре за вас да не се занимавате с документация, защото рискът нещо да се обърка е висок.

Дева

Чувствате се на кръстопът и ще потърсите помощ от близките си, но точно това може да направи нещата дори по-зле. Внимавайте да не се доверите на грешния човек, защото има голям шанс някой да ви предаде.

Везни

Тази седмица ще сте заредени с позитивно желание и ще имате перфектната възможност да се отдадете на приятни преживявания. Късметът ще е на ваша страна и особено през уикенда ще имате много причини да бъдете щастливи.

Скорпион

Очаква ви една интересна седмица – в работата ще има изненади, които ще ви хванат неподготвени, но въпреки това не се съпротивлявайте срещу тях, защото по-нататък ще ви бъдат полезни. Но внимавайте да не взимате прибързани решения по отношение на любовта.

Стрелец

Макар и към края на седмицата да има възможност да се изправите пред непредвиден здравословен проблем, останалата част от идните дни ще бъдат много ползотворни и ще се чувствате силно мотивирани и енергизирани.

Какво мислят зодиите едни за други

Козирог

Ще се справяте много добре в кариерата си и дори може да получите увеличение, но въпреки това след всеки работен ден ще изпитвате силна нужда да се върнете у дома по-скоро и да прекарате време със семейството и близките си. Оставете се да ви помогнат да са отдушник през натоварените дни и ще се почувствате много по-добре.

Водолей

Тази седмица ще сте много фокусирани и ще можете да се справяте бързо с проблемите в работата. Мотивирани сте да успеете заради случки в семейството, които ще ви принудят да потърсите по-голям финансов източник. Но не се плашете – това не винаги значи, че някой ще се разболее или ще задлъжнеете, напротив, за повечето от вас поводът ще е хубав.

Риби

Въпреки че в идните дни рискът много неща да се объркат в плановете ви да е голям, накрая нещата пак ще успеят да се наредят. Възползвайте се от това и през уикенда се насладете на кратко пътуване, което да ви разтовари.

Най-нещастните зодии в любовта

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка

Хороскопи02 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

В последните дни под влияние на ретроградния Меркурий нещата отново ще започнат да се нареждат