Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

През тази седмица е възможно да възникнат много конфликти с близките ни

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

Най-големите късметлии за тази седмица са зодии Телец и Близнаци.

Овен

Идните дни ще са пълни с както положителни, така и неприятни моменти. В средата на седмицата Меркурий преминава в Близнаци, което ще донесе неприятни новини, след това пък Марс в Риби ще предизвика неприятности в отношения с близките ви. За сметка на това пък професионално и финансово нещата ще се развиват страхотно за вас.

Телец

Вие сте сред късметлиите тази седмица – сякаш всичко ще се развива във ваша полза. Ще съумеете да съчетаете ангажиментите с времето за релакс и ще се насладите на приятни моменти с близките си. Най-успешните дни ще бъдат понеделник и вторник.

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Близнаци

Преминаването на вашата управляваща планета Меркурий във вашия зодиакален знак от вторник ще ви направи много по-уверени и целенасочени. Това ще ви донесе повече професионални успехи и възможности за креативност, особено по средата на седмицата. Марс в Риби пък ще ви накара да потърсите онези приятели, за които за кратко сте забравили, и комуникацията с тях ще ви донесе още по-добро настроение.

Рак

С началото на тази седмица започва един необичаен период за вас, който ще ви постави в съвсем нови за вас ситуации. Това може да ви повлияе първоначално с негативен знак, но скоро след това нетипичната ситуация ще ви накара да осъзнаете неща за себе си, за които не сте предполагали. След петък пък нещата отново ще ви потръгнат и ще се подготвите за един приятен уикенд.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

Лъв

Отделете повече време за приятелите си тази седмица, това ще ви помогне да се справите с турбулентната ситуация около вас, която ви мъчи толкова продължително време. По средата на седмицата Марс ще се придвижи към вашия осми дом, което ще увеличи либидото ви и ще повиши настроението ви.

Дева

От тази седмица започва благоприятен период за вас в кариерен план, благодарение на движението на Меркурий. И въпреки че късметът в този аспект ще ви зарадва, няма да ви липсват и неприятности. Те ще бъдат главно в личен план и вероятно ще са свързани с конфронтация с някой от близките ви.

Най-лошите навици на всяка зодия

Везни

Внимавайте с думите си тази седмица – Меркурий ще направи речта ви по-хаплива и това може да настрои някои от близките ви срещу вас. Напрежението от споровете ще влоши настроението ви, но всичко ще започне да се подобрява около четвъртък.

Скорпион

Тази седмица ще ви се иска да избягате от задълженията и дори от целия свят. Въпреки че нищо особено неприятно няма да ви се случи, настроението ви ще бъде мрачно. Не се опитвайте да се борите с тези емоции, а се оставете те да преминат плавно след петък, когато отново ще погледнете позитивно на ситуацията си.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

Стрелец

Седмицата започва спокойно, но от сряда нататък е възможно да възникнат конфликти с някой от семейството ви. Това ще развали плановете ви и ще ви направи по-раздразнителни. Но благодарение на подкрепата на друг ваш близък ще успеете да се справите с неприятния период по-лесно.

Козирог

В идните дни е важно да се погрижите за здравето си и да не пренебрегвате личните си интереси и цели, независимо, че ви се струва, че друг има повече нужда от вашата подкрепа. Ретроградният Юпитер ще ви помогне да се съсредоточите върху вътрешния си свят и да си дадете време за себе си.

Какво проваля връзките на всяка зодия

Водолей

Докато комуникативният Меркурий е в зодия Близнаци, очаквайте връзките ви да процъфтяват – както личните така и тези в професионалния ви живот. Всичко ще върви страхотно през началото на седмицата, но след сряда се подгответе за повече стресови ситуации, особено такива, свързани с финансите ви.

Риби

Тази седмица сте в домошарско настроение и допълнителните часове вкъщи няма никак да ви тежат. Ще се насладите на приятно време за релакс с близките си особено през уикенда. През делничните дни единствено трябва да внимавате как изразявате емоциите си, защото има възможност да проявите ненужна агресивност.

3 зодии, които трудно се забравят

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май
Хороскопи25 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

Най-големите късметлии тази седмица са зодии Стрелец и Водолей

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май
Хороскопи18 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Телец, Козирог и Водолей - бъдете внимателни при всяка една крачка през новата седмица.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май
Хороскопи04 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Телец, Близнаци и Стрелец ги очакват немалко негативни ситуации в новата седмица

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии
Хороскопи02 МАЙ 2020

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии

За тях предстоящите 30 дни ще бъдат много спокойни, ползотворни и изпълнени с щастливи моменти