Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата

В дните от 10 до 16 юни за много от зодиите ще има трудности, особено в началото на седмицата. След това, обаче, всичко изглежда се подобрява.

Овен

Тази седмица ви очакват някои по-трудни преживявания и ще трябва да се справите с натрупалия се стрес. Изчакайте развитието на седмицата, защото нещата ще се подобрят и ще поправите отношенията си с хората.

Телец

Под влиянието на Близнаци емоциите ви постоянно ще се менят, в един момент ще сте в настроение за време с любимия, гушнати заедно, и веднага след това ще ви се иска съвсем друго нещо. Опитайте да овладеете страстите, защото това може да афектира концентрацията в работата ви.

Близнаци

Дните от 10 до 16 юни ще имат много възходи и падения, но вие ще се справите с тях, стига да контролирате емоциите си. Насладете се на времето с близките си и с половинката, ако имате такава.

Рак

Изберете да бъдете практични през идната седмица – ще има да правите много решения, които ще бъдат ключови за развитието ви. Преди да предприемете, какво и да било, помислете за това как ще се отрази действието ви в бъдеще.

Лъв

Началото на седмицата няма да бъде такова, каквото ви се иска – ще се чувствате емоционални, изтощени и тъжни. Но с всеки следващ ден нещата ще се подобряват малко по малко.

Какво да очакват зодиите това лято

Дева

През делничните дни ще трябва да сте фокусирани и да сте сериозни по отношение на решенията, които вземате. След като свършите с всички ангажименти, през уикенда ще имате възможност да си починете.

Везни

Не се страхувайте от отказ – тази седмица ще трябва да бъдете решителни и взискателни както в кариерата, така и в любовния живот. Всичко това ще ви се отблагодари през съботата и неделята, когато ще имате възможност за малко почивка и приятни преживявания.

Скорпион

През следващите дни ще ви се наложи да правите неща, които не ви се нравят, но всичко ще бъде за добро. Опитайте да споделяте повече с близките си, защото те ще могат да ви помогнат.

Стрелец

Тази седмица сетивата ви ще работят на пълни обороти във ваша полза. Емоциите ви ще са силни, но чувството ви за отговорност ще ви пази от разсейване, така че решенията, които правите ще бъдат сполучливи.

Козирог

Не се отдавайте на емоциите, които ви карат да се чувствате безсилни и слаби. Може да трябва да се борите с ниското си самочувствие през дните от 10 до 16 юни, но това ще ви помогне да преодолеете емоционалната си бариера.

Най-самовлюбените зодии

Водолей

Очаква ви трудна седмица, изпълнена с много ангажименти и отговорности, но постоянно ще се появява някакъв източник на позитивни емоции. Възползвайте се от тях и се наслаждавайте възможно най-много на процеса.

Риби

Тази седмица ще бъде силно турбулентна за вас и може да се появят негативни емоции, но не им се давайте. Търпението и сериозният ви характер ще ви помогнат да се справите с проблемите.

Кои зодии са най-съблазнителни

Проблемите между родител и дете може да се дължи на астрологията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица

Хороскопи19 ЮНИ 2019

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Някои ще се сгодят, други ще си намерят нова любов...

Хороскопи17 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Очаква ни седмица с много новости.

Хороскопи27 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни

Вижте как започва новият месец за зодията ви