Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата

В дните от 10 до 16 юни за много от зодиите ще има трудности, особено в началото на седмицата. След това, обаче, всичко изглежда се подобрява.

Овен

Тази седмица ви очакват някои по-трудни преживявания и ще трябва да се справите с натрупалия се стрес. Изчакайте развитието на седмицата, защото нещата ще се подобрят и ще поправите отношенията си с хората.

Телец

Под влиянието на Близнаци емоциите ви постоянно ще се менят, в един момент ще сте в настроение за време с любимия, гушнати заедно, и веднага след това ще ви се иска съвсем друго нещо. Опитайте да овладеете страстите, защото това може да афектира концентрацията в работата ви.

Близнаци

Дните от 10 до 16 юни ще имат много възходи и падения, но вие ще се справите с тях, стига да контролирате емоциите си. Насладете се на времето с близките си и с половинката, ако имате такава.

Рак

Изберете да бъдете практични през идната седмица – ще има да правите много решения, които ще бъдат ключови за развитието ви. Преди да предприемете, какво и да било, помислете за това как ще се отрази действието ви в бъдеще.

Лъв

Началото на седмицата няма да бъде такова, каквото ви се иска – ще се чувствате емоционални, изтощени и тъжни. Но с всеки следващ ден нещата ще се подобряват малко по малко.

Какво да очакват зодиите това лято

Дева

През делничните дни ще трябва да сте фокусирани и да сте сериозни по отношение на решенията, които вземате. След като свършите с всички ангажименти, през уикенда ще имате възможност да си починете.

Везни

Не се страхувайте от отказ – тази седмица ще трябва да бъдете решителни и взискателни както в кариерата, така и в любовния живот. Всичко това ще ви се отблагодари през съботата и неделята, когато ще имате възможност за малко почивка и приятни преживявания.

Скорпион

През следващите дни ще ви се наложи да правите неща, които не ви се нравят, но всичко ще бъде за добро. Опитайте да споделяте повече с близките си, защото те ще могат да ви помогнат.

Стрелец

Тази седмица сетивата ви ще работят на пълни обороти във ваша полза. Емоциите ви ще са силни, но чувството ви за отговорност ще ви пази от разсейване, така че решенията, които правите ще бъдат сполучливи.

Козирог

Не се отдавайте на емоциите, които ви карат да се чувствате безсилни и слаби. Може да трябва да се борите с ниското си самочувствие през дните от 10 до 16 юни, но това ще ви помогне да преодолеете емоционалната си бариера.

Най-самовлюбените зодии

Водолей

Очаква ви трудна седмица, изпълнена с много ангажименти и отговорности, но постоянно ще се появява някакъв източник на позитивни емоции. Възползвайте се от тях и се наслаждавайте възможно най-много на процеса.

Риби

Тази седмица ще бъде силно турбулентна за вас и може да се появят негативни емоции, но не им се давайте. Търпението и сериозният ви характер ще ви помогнат да се справите с проблемите.

Кои зодии са най-съблазнителни

Проблемите между родител и дете може да се дължи на астрологията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи09 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Седмицата ще се развива спокойно и благоприятно, благодарение на влиянието на Луната

Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий