Седмичен хороскоп от 1 до 7 юли

С началото на новата седмица посрещаме и новия месец, затова нека надникнем какво ни завещават дните от 1 до 7 юли според хороскопа. Овен Тази седмица ще имате много важни решения и много промени в живота си, които малко ще ви стресират. Но ако започнете още от първия ден с настройка, че можете да се […]

С началото на новата седмица посрещаме и новия месец, затова нека надникнем какво ни завещават дните от 1 до 7 юли според хороскопа.

Овен

Тази седмица ще имате много важни решения и много промени в живота си, които малко ще ви стресират. Но ако започнете още от първия ден с настройка, че можете да се справите, действително ще успеете.

Телец

Трудът ви ще бъде оценен и ще получите заслуженото възнаграждение за усилената си работа напоследък, само гледайте да не изхарчите всичко веднага за почивката.

Близнаци

Ако искате да постигнете нещо тази седмица, ще трябва да си го позволите сами – напоследък мисълта ви е единственото, което ви спира. Не позволявайте на негативните емоции да вземат превес. Затъмнението ще промени чувствата ви и желанието ви за самосаботаж.

Рак

Не всичко ще върви, както ви се иска през дните от 1 до 7 юли, не се бунтувайте срещу това. Всичко става с причина и вие скоро ще разберете каква е била тя в тази ситуация. Но за да постигнете това, може да се наложи да потърсите помощ от близките си – не се срамувайте да го направите, това ще бъде решаващ момент за вас.

Лъв

Започвате седмицата настроени творчески и готови за нови приключения. Идеите ви ще преливат, но не забравяйте да се вслушвате в хрумванията и на близките си, ще откриете нови подходи за развитие по този начин.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Дева

Следващите дни ще са обвързани с важни решения, които ще ви отведат по нови пътища. Ако започнете да си го представяте, значи трябва да го направите, защото всяка идея през тази седмица ще е печеливша.

Везни

Много нови възможности ще се отворят по едно и също време, но не се разсейвате от това. Доверете се на инстинкта си и изберете най-добрият вариант за ситуацията ви и след това вложете всичко от себе си да постигнете възможно най-много, благодарение на избора си.

Скорпион

Подгответе се за история с щастлив край. Тази седмица ви очакват наистина страхотни неща, радвайте се на отворилия се попътен вятър. Ще се чувствате щастливи и удовлетворени, затова използвайте тези емоции по възможно най-добрия начин.

Стрелец

Дайте си заслужена почивка – помислете какво ви се прави и къде искате да отидете. Сега е моментът да се наслаждавате на всеки миг, отговорностите ще дойдат после.

Козирог

Дори невъзможните неща са възможни за вас тази седмица. Ще имате много поводи да празнувате, включително за неща, които никога не сте предполагали, че ще успеете да постигнете.

Не се доверявайте на тези 3 зодии

Водолей

Дните от 1 до 7 юли ще бъдат значими за вас и единственият начин да се изправите пред тях е да се заобиколите с правилните хора. Вашите близки ще са на ваша страна през каквото и да преминавате, доверете им се и това ще се превърне във вашия път към успеха.

Риби

Тръгнали сте по труден път и това веднага си проличава по предизвикателствата, които се появяват пред вас. Потърсете начин да се справите с тях, но не се отпускайте и за секунда, защото враговете ви очакват това.

Ароматите, които действат благотворно на различните зодии

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп

Хороскопи20 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 януари

Седмицата предлага много възможности за зодиите - ще бъдем комуникативни и позитивно настроени за бъдещето

Хороскопи13 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Свети Валентин подрани с един месец - седмицата ще е страхотна за любовния живот на всички в зодиака

Хороскопи06 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 6 до 11 януари

Козирозите ще имат възможност за кариерно развитие, а Девите ще имат страхотни отношения с половинката