Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Първата седмица на месеца вещае предизвикателства. Периодът от 1 до 7 април ще бъде труден, но ще постави основи за положително развитие.

Много от зодиите може да изпитват затруднения да подредят плановете и целите си, както искат. Но добрата новина е, че голяма част от вас имат възможност да пътуват.

Овен

Седмицата ще бъде трудна, но ще представлява предизвикателство за вас, с което ако се справите, ще постигнете големи успехи. Не пропилявайте времето и енергията си върху излишни неща.

Телец

Ще имате късмет във финансите и продажбите, но в семеен план, ще изпитвате затруднения. Ослушвайте се за новости, които може да ви послужат в бъдещите ви планове.

Близнаци

През периода от 1 до 7 април няма да можете да се справите с целите в личен план, както сте го планирали и това ще ви ядоса. Разочарованието ви обаче ще спадне, когато се появят нови неща в живота ви, които ще го променят положително.

Рак

Избягвайте хора дразнители, с които може да започнете спорове, защото тази седмица има опасност да развалите отношенията си с много ваши близки, ако не внимавате.

Лъв

Тази седмица най-сетне ще можете да се насладите на събития, които сте чакали от дълго време. За някои от вас това дори може да се отрази в почивка с близки приятели.

Дева

Ще таите големи очаквания от близките си и това може да ви разочарова. Може да ви се прииска да направите нещо спонтанно и да тръгнете на път, но внимавайте това да не се отрази на финансите ви.

10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа

Везни

Опитайте се да съберете цялата си енергия и да не се отдадете на тъжни емоции. Тази седмица ще се случат събития във вашето обкръжение, които няма да ви зарадват, така че бъдете подготвени да се справите с тях.

Скорпион

Периода от 1 до 7 април ще е ключов за вашите семейни и финансови отношения. Двете неща ще се смесят, което обикновено може да създаде неприятности, но вие имате способността да се справите с тях, стига да не се разсейвате от целите си.

Стрелец

Тази седмица ще има промени в плановете ви, които не сте очаквали. Внимавайте с колегите си и не предизвиквайте допълнителни проблеми в работата.

Козирог

Приятелските ви отношения ще бъдат застрашени, но за сметка на това, в семеен план ще се радвате на хармония. Тези от вас, които имат деца, ще бъдат приятно изненадани от действията им.

Ароматите, които действат благотворно на различните зодии

Водолей

В повечето отношения тази седмица нещата ще вървят гладко – проблеми, които са ви тежали ще се развият. Единствено внимавайте с подписването на документи и приключването на делови сделки.

Риби

Тази седмица ще бъде късметлийска за вас. Ще получите помощ от приятели, която ще бъде много полезна за ситуацията ви. Развитие ще има и в работата и във връзките.

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите