Астро Мания : Хороскопи08 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 8 – 14 октомври

Девите ще трябва да проведат дълго отлаган разговор, а Рибите ще се радват на романтични отношения

Втората седмица на октомври е по-пъстра и от есенните листа навън

Предстои една седмица, изпълнена с много вълнения, промени и изненади. Възможно е да назреят и някои проблеми, основно във финансов план, но нито една зодия не я очакват твърде сериозни затруднения. Близнаците ще затоплят отношенията си с отдавна забравени приятели, а Козирозите ще имат възможност да развият плановете си, свързани с печалба на парични средства.

Какво ги очаква останалите представители на Зодиака?

Овен

През новата седмица ще трябва да се фокусирате върху най-практичните и разумни решения и избори, които може да вземете. Забравете за импулсивните и спонтанните неща, те няма да са ви от помощ в постигането на целите ви.

Възможно е да се срещнете с хора от вашето минало – колеги, съученици или приятели, с които вече не поддържате вече връзка. Възползвайте се от този факт и обърнете повече внимание на хората, които са ви подали ръка преди години.

В любовен план ви очакват приятни изненади, жестове на внимание и дори романтични вечери с любимия човек. Ще се радвате на повече нежност и внимание от обикновеното, което със сигурност ще ви хареса.

Телец

Настоящата седмица се очертава да бъде свързана основно с преговори за пари. Не е изключено да сте подложени на голям стрес заради това, но не бързайте да се притеснявате, тъй като напрегнатите сутиации няма да продължат дълго.

Все пак е важно да проявите внимание към това как харчите спестяванията си и да не се впускате в необмислени и спонтанни покупки.

Представител на зодия Телец, Козирог или Дева ще ви окаже нужната подкрепа в труден момент, така че не се притеснявайте да приемете протегнатата ръка за помощ.

Близнаци

Тази седмица за вас е седмицата на приятните изненади. Очаквайте подарък, изпратен от приятели или роднини от чужбина или още по-хубави новини като това да ви посетят някои от любимите ви хора, които живеят далеч от вас.

Въпреки това, не се отпускайте, защото е възможно да назреят някои конфликти с близки или роднини, които не сте очаквали да се появят. Бъдете нащрек, но подхождайте с разбиране и търпение към ситуацията.

Запомнете, че всичко, което искате да получите ще се случи, но ще трябва да се потрудите, за да го постигнете.

Рак

През идните седем дни очаквайте хубави новини, свързани с ваша близка позната или роднина, които ще ви зарадват много. Възможно е тези новини да са свързани с раждане или пътуване, но със сигурност ще ви донесат насторение и емоция.

Обърнете внимание на финансите си и се погрижете да подредите приоритетите си така, че да не взимате решения, повлияни от моментните ви емоции и състояния. Проявете отговорност и сериозно отношение към този аспект от живота си.

В кръга ви от приятели е възможно да настъпят някакви противоречия, но те няма да са от сериозно естество и няма да повлияят на отношенията ви.

Лъв

Следващите седем дни ще са свързани с вашия личен живот, за това е важно да обърнете внимание на желанията и интересите си. Препоръчително е да обмислите и професионалните си планове за в бъдеще.

Очаквайте хармония и разбирателство в семейството ви. Разговорът с роднина може да ви отвори очите за неща, които не сте си давали сметка, че искате или са важни за вас. Научете се да се вслушвате в тези думи, за да опознаете себе си по-добре.

Дори част от ангажиментите ви да се отложат тази седмица, не бързайте да се ядосвате, а се радвайте на свободното си време.

Дева

Отделете тази седмица за решаване на личните и любовни проблеми и конфликти. Ако продължавате да отлагате или игнорирате проблема, той няма да се реши от само себе си, а ще се влоши с времето. Така че, колкото и неприятни да ви се струват някои разговори, наложете си да ги проведете.

Ако ви се наложи да се справяте с проблеми вкъщи, внимавайте кого наемате, за да свърши работата. Възможно е недоброжелатели да се опитат да ви излъжат, така че бъдете на щрек.

Очаквайте близък или роднина от мъжки пол да ви изненада приятно.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук