Астро Мания : Хороскопи05 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 5 – 11 ноември

Стрелците ще се радват на неспирен късмет, а Раците трябва да внимават с парите си

Везни

Една много динамична и интересна седмица се очертава за вас. Ако позволите на финансовите несполуки да ви завладеят, това може да доведе до конфликти и напрежение дори във семейството ви.

Очакват ви много срещи, повечето от които ще са ви не само интересни, но и изключително полезни, особено в професионален план. Дръжте всичките си сетива “отворени”, за да не пропуснете някоя възможност.

Скорпион

В опита си да решите стар проблем, е възможно да създадете нов. Най-добре е да избягвате взимането на по-сериозни решения, особено такива засягащи недвижими имоти.

Предстоящите дни ще са изпълнени с много динамика и напрежение, но това може да бъде преобразено в положителна насока, ако не отдавате такова значение на проблемите. Използвайте силната си енергия тази седмица в посока на осъществяване на това, което наистина е важно за вас.

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

Стрелец

Една страхотна седмица е пред вас: много приятни изненади, незабравими моменти и неспирен късмет, който ще ви преследва навсякъде. Възползвайте се максимално от обстоятелствата, за да осъществите всичко, което искате и желаете силно.

Ще получите много страхотни предложения, но е важно да подходите предпазливо към тях, за да изберете най-доброто. Всичко е във вашите ръце тази седмица – сега е моментът да грабите от живота с пълни шепи.

Козирог

Хубави новини от финансов характер ви очакват през следващите дни, което също означава, че ако в момента се занимавате с покупка или продажба на имот или нещо подобно, ще пожънете много успехи.

В любовните си отношения може да очаквате само подобрения – ще разрешавате проблемите с лека ръка и ще се радвате на хармонична връзка. Обърнете внимание и на семейството си и всичките си близки през тези дни.

10-те най-добри любовни съвпадения според зодията

Водолей

Ще получите много добро бизнес предложение и от от ваш близък, което определено ви заслужава усилията и времето, но имайте предвид, че става дума за краткосрочен проект, който въпреки всичко ще ви донесе успех.

Много подходящи за пътуване са следващите дни – отдайте се на почивка сред природата, за да презаредите енергията си и да се мобилизирате още повече в работата и като цяло в ежедневието си.

Риби

През тази седмица очаквайте известно напрежение в любовен и финансов план, като е важно да проявите внимание и предпазливост към това каква информация получавате и до колко е вярна тя. Най-добре послушайте инстинктите си – те няма да ви излъжат.

Очакват ви и много приятни срещи с близки и познати, най-вече по щастливи поводи като раждане, дипломиране или друг професионален успех. Радвайте се на тези моменти, а не се фокусирайте върху напрежението и стреса в ежедневието.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук