Астро Мания : Хороскопи05 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 5 – 11 ноември

Стрелците ще се радват на неспирен късмет, а Раците трябва да внимават с парите си

Везни

Една много динамична и интересна седмица се очертава за вас. Ако позволите на финансовите несполуки да ви завладеят, това може да доведе до конфликти и напрежение дори във семейството ви.

Очакват ви много срещи, повечето от които ще са ви не само интересни, но и изключително полезни, особено в професионален план. Дръжте всичките си сетива “отворени”, за да не пропуснете някоя възможност.

Скорпион

В опита си да решите стар проблем, е възможно да създадете нов. Най-добре е да избягвате взимането на по-сериозни решения, особено такива засягащи недвижими имоти.

Предстоящите дни ще са изпълнени с много динамика и напрежение, но това може да бъде преобразено в положителна насока, ако не отдавате такова значение на проблемите. Използвайте силната си енергия тази седмица в посока на осъществяване на това, което наистина е важно за вас.

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

Стрелец

Една страхотна седмица е пред вас: много приятни изненади, незабравими моменти и неспирен късмет, който ще ви преследва навсякъде. Възползвайте се максимално от обстоятелствата, за да осъществите всичко, което искате и желаете силно.

Ще получите много страхотни предложения, но е важно да подходите предпазливо към тях, за да изберете най-доброто. Всичко е във вашите ръце тази седмица – сега е моментът да грабите от живота с пълни шепи.

Козирог

Хубави новини от финансов характер ви очакват през следващите дни, което също означава, че ако в момента се занимавате с покупка или продажба на имот или нещо подобно, ще пожънете много успехи.

В любовните си отношения може да очаквате само подобрения – ще разрешавате проблемите с лека ръка и ще се радвате на хармонична връзка. Обърнете внимание и на семейството си и всичките си близки през тези дни.

10-те най-добри любовни съвпадения според зодията

Водолей

Ще получите много добро бизнес предложение и от от ваш близък, което определено ви заслужава усилията и времето, но имайте предвид, че става дума за краткосрочен проект, който въпреки всичко ще ви донесе успех.

Много подходящи за пътуване са следващите дни – отдайте се на почивка сред природата, за да презаредите енергията си и да се мобилизирате още повече в работата и като цяло в ежедневието си.

Риби

През тази седмица очаквайте известно напрежение в любовен и финансов план, като е важно да проявите внимание и предпазливост към това каква информация получавате и до колко е вярна тя. Най-добре послушайте инстинктите си – те няма да ви излъжат.

Очакват ви и много приятни срещи с близки и познати, най-вече по щастливи поводи като раждане, дипломиране или друг професионален успех. Радвайте се на тези моменти, а не се фокусирайте върху напрежението и стреса в ежедневието.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си