Астро Мания : Хороскопи05 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 5 – 11 ноември

Стрелците ще се радват на неспирен късмет, а Раците трябва да внимават с парите си

Седмичен хороскоп 5 - 11 ноември

Новата седмица носи много късмет, приключения и препятствия

Ноември вече е тук и се очертава да е много интересен месец – още в първите дни ще се случат много непредвидени, интересни и приятни ситуации за повечето зодии. Докато късметът и успехът ще съпътстват някои зодии (Стрелец и Телец), то други трябва да внимават с това как харчат парите си (Рак), а трети ще получат това, което дълго са чакали (Дева).

Какво ги очаква останалите представители на Зодиака?

Овен

Седмицата е идеална за започване на нов проект или осъществяване на такъв, върху който работите от дълго време насам. Подхождайте уверено, но отговорно и ще пожънете страхотни успехи.

Някой от обкръжението ви ще ви изненада много приятно, но в личен план е възможно да назреят дребни недоразумения и проблеми. Като цяло, тази седмица е препоръчително да не се вглъбявате и да не издребнявте, за да си спестите нервите. Заложете на положителното мислене и отношение.

Телец

Тази седмица се очертава да е много специална за вас: очаквайте успеха и късмета да са изцяло на ваша страна и то във всеки аспект от живота ви. Поради тази причина е добре да не пилеете енергията си на места или за хора, които не биха ви донесли никакви дивиденти.

В професионален план всичко ще се развива според очакванията ви, което ще ви мотивира допълнително да давате 100% от себе си. Бъдете внимателни към документите и парите си, както и към пътувания, които планирате.

Вашата дреха за есента според зодията ви

Близнаци

Една седмица, в която е важно да подредите приоритетите си и да ги следвате неотлъчно, тъй като е възможно да се появят проблеми, за решението на които ще трябва да отделите повече време, търпение и внимание.

Обзети сте от безпокойство и притеснение, което ще ви попречи да се справяте със задачите си бързо и лесно. Насочете енергията си към нещата, които ви носят положителни емоции, особено любовните ви отношения.

Рак

Парите ще са основния мотив тази седмица за вас, като това се отнася както за личните ви спестявания, така и за тези, засягащи работата ви. Доверете се на интуицията си, когато взимате решения от финансов характер.

В личен план отношенията ви са сравнително хармонични, стига да не се фокусирате върху маловажните проблеми. Късметът ще е на ваша страна, но не бива да му се предоверявате.

Какво помага на вашата зодия при безсъние

Лъв

Новата седмица е благоприятна за разрешаване на проблеми, свързани с дома ви и като цяло такива от битов характер. Оставете на страна чувствителността си, иначе ще ви е трудно да разрешите какъвто и да е проблем.

Очакват ви много приятни срещи с близки и приятели, които ще ви заредят с положителна енергия и така ще балансират цялата ви седмица. С колегите си също ще се разбирате чудесно през следващите дни.

Дева

Началото на новия месец ви носи много утеха и облекчение, тъй като най-сетне ще получите отговора, който чакате от много дълго време насам. Търпението, което сте проявявали до сега, ще бъде възнаградено и ще може да си отдъхнете.

Седмицата за вас е много продуктивна, но как ще се чувствате изцяло зависи от вас. Ако се възползвате от благоприятните обстоятелства, ви очакват много приятни емоции и съответно ако оставите някои непредвидени ситуации да ви завладеят, ще изпитвате основно негативни чувства.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама
Хороскопи20 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Новолунието в началото на седмицата може да бъде спънка в пътя на успеха на няколко зодии