Астро Мания : Хороскопи05 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 5 – 11 ноември

Стрелците ще се радват на неспирен късмет, а Раците трябва да внимават с парите си

Новата седмица носи много късмет, приключения и препятствия

Ноември вече е тук и се очертава да е много интересен месец – още в първите дни ще се случат много непредвидени, интересни и приятни ситуации за повечето зодии. Докато късметът и успехът ще съпътстват някои зодии (Стрелец и Телец), то други трябва да внимават с това как харчат парите си (Рак), а трети ще получат това, което дълго са чакали (Дева).

Какво ги очаква останалите представители на Зодиака?

Овен

Седмицата е идеална за започване на нов проект или осъществяване на такъв, върху който работите от дълго време насам. Подхождайте уверено, но отговорно и ще пожънете страхотни успехи.

Някой от обкръжението ви ще ви изненада много приятно, но в личен план е възможно да назреят дребни недоразумения и проблеми. Като цяло, тази седмица е препоръчително да не се вглъбявате и да не издребнявте, за да си спестите нервите. Заложете на положителното мислене и отношение.

Телец

Тази седмица се очертава да е много специална за вас: очаквайте успеха и късмета да са изцяло на ваша страна и то във всеки аспект от живота ви. Поради тази причина е добре да не пилеете енергията си на места или за хора, които не биха ви донесли никакви дивиденти.

В професионален план всичко ще се развива според очакванията ви, което ще ви мотивира допълнително да давате 100% от себе си. Бъдете внимателни към документите и парите си, както и към пътувания, които планирате.

Вашата дреха за есента според зодията ви

Близнаци

Една седмица, в която е важно да подредите приоритетите си и да ги следвате неотлъчно, тъй като е възможно да се появят проблеми, за решението на които ще трябва да отделите повече време, търпение и внимание.

Обзети сте от безпокойство и притеснение, което ще ви попречи да се справяте със задачите си бързо и лесно. Насочете енергията си към нещата, които ви носят положителни емоции, особено любовните ви отношения.

Рак

Парите ще са основния мотив тази седмица за вас, като това се отнася както за личните ви спестявания, така и за тези, засягащи работата ви. Доверете се на интуицията си, когато взимате решения от финансов характер.

В личен план отношенията ви са сравнително хармонични, стига да не се фокусирате върху маловажните проблеми. Късметът ще е на ваша страна, но не бива да му се предоверявате.

Какво помага на вашата зодия при безсъние

Лъв

Новата седмица е благоприятна за разрешаване на проблеми, свързани с дома ви и като цяло такива от битов характер. Оставете на страна чувствителността си, иначе ще ви е трудно да разрешите какъвто и да е проблем.

Очакват ви много приятни срещи с близки и приятели, които ще ви заредят с положителна енергия и така ще балансират цялата ви седмица. С колегите си също ще се разбирате чудесно през следващите дни.

Дева

Началото на новия месец ви носи много утеха и облекчение, тъй като най-сетне ще получите отговора, който чакате от много дълго време насам. Търпението, което сте проявявали до сега, ще бъде възнаградено и ще може да си отдъхнете.

Седмицата за вас е много продуктивна, но как ще се чувствате изцяло зависи от вас. Ако се възползвате от благоприятните обстоятелства, ви очакват много приятни емоции и съответно ако оставите някои непредвидени ситуации да ви завладеят, ще изпитвате основно негативни чувства.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи17 МАЙ 2019

Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Бурни емоции и страсти ни очакват през деня на пълнолунието

Хороскопи13 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Започва малко хаотична седмица, в която повечето от нас ще трябва ловко да балансираме между различните отговорности

Хороскопи06 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп за 6 до 12 май

Вижте какво ви очаква след почивките

Хороскопи01 МАЙ 2019

Хороскоп за месец май

Май ще ни помогне да се насладим на времето с приятели, както и на това само за нас