Астро Мания : Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 – 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Везни

Началото на седмицата е излишно да полагате усилия на работното място – ще се убедите, че всичко се случва с нормални темпове и не се налага да се стараете много. Пуснете в “отпуска” бизнес срещите и проектите, защото в момента не сте в най-добрата си кондиция, за да постигате целите си.

Моментът обаче е много подходящ да си изградите някой здравословен навик, да откриете ново хоби или просто да се погрижите за здравето си.

Скорпион

През новата седмица късметът няма да е на ваша страна, ако решите да се занимавате с финансови проблеми или да правите някакви инвестиции, като това включва и спонтанните покупки. По-добре се опитайте да спестите парите си.

От друга страна, е препоръчително да промените ритъма на ежедневието си, като попътувате сред природата или излезете с приятели/роднини, които не сте виждали наскоро.

Актуална тенденция за всяка зодия

Стрелец

През следващите дни ще изпитвате жажда за знания, което ще ви мотивира да работите повече, да научвате нови и интересни факти и като цяло да опознавате света с много по-голям хъс и желание.

Ако успеете да комбинирате тази мотивация и любопитство с качествената почивка и релакс с близките ви хора, ще постигнете един съвършен баланс и така седмицата ви ще бъде много приятна и успешна.

Козирог

Тази седмица ще пътувате, но това ще е по-скоро едно духовно пътуване – усещате засилен интерес към философията и психологията, ще искате да откриете себе си и да вложите повече време и усилия по посока на връзките си, особено любовните.

Това само ще ви сближи с партньора и ще заздрави отношенията ви. Препоръчително е да “разчупите” ежедневието като отидете на готварски курс, урок по танци или излезете на романтична вечеря.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Водолей

Каква страхотна седмица ви очаква! През всичките дни ще сте изключително бодри, усмихнати и позитивни – това ще бъде забелязано от околните и те постоянно ще търсят вашето внимание и положителна енергия.

Важно е обаче да намерите хармонията между срещите с приятели и отговорностите на работното място – така ще запазите приповдигнатия дух и ще сте горди с постигнатите успехи.

Риби

Периодът е много добър да планирате бъдещето, но не и да се втурнете да осъществявате тези планове. Поставете си цели, които да постигнете в близките месеци, както и някоя дестинация, която да посетите следващия сезон.

Останете в уюта на дома си, бъдете с любимите си хора и заедно с тях помислете и обсъдете какви да са следващите ви стъпки, особено в професионален план.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ