Астро Мания : Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 – 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Везни

Началото на седмицата е излишно да полагате усилия на работното място – ще се убедите, че всичко се случва с нормални темпове и не се налага да се стараете много. Пуснете в “отпуска” бизнес срещите и проектите, защото в момента не сте в най-добрата си кондиция, за да постигате целите си.

Моментът обаче е много подходящ да си изградите някой здравословен навик, да откриете ново хоби или просто да се погрижите за здравето си.

Скорпион

През новата седмица късметът няма да е на ваша страна, ако решите да се занимавате с финансови проблеми или да правите някакви инвестиции, като това включва и спонтанните покупки. По-добре се опитайте да спестите парите си.

От друга страна, е препоръчително да промените ритъма на ежедневието си, като попътувате сред природата или излезете с приятели/роднини, които не сте виждали наскоро.

Актуална тенденция за всяка зодия

Стрелец

През следващите дни ще изпитвате жажда за знания, което ще ви мотивира да работите повече, да научвате нови и интересни факти и като цяло да опознавате света с много по-голям хъс и желание.

Ако успеете да комбинирате тази мотивация и любопитство с качествената почивка и релакс с близките ви хора, ще постигнете един съвършен баланс и така седмицата ви ще бъде много приятна и успешна.

Козирог

Тази седмица ще пътувате, но това ще е по-скоро едно духовно пътуване – усещате засилен интерес към философията и психологията, ще искате да откриете себе си и да вложите повече време и усилия по посока на връзките си, особено любовните.

Това само ще ви сближи с партньора и ще заздрави отношенията ви. Препоръчително е да “разчупите” ежедневието като отидете на готварски курс, урок по танци или излезете на романтична вечеря.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Водолей

Каква страхотна седмица ви очаква! През всичките дни ще сте изключително бодри, усмихнати и позитивни – това ще бъде забелязано от околните и те постоянно ще търсят вашето внимание и положителна енергия.

Важно е обаче да намерите хармонията между срещите с приятели и отговорностите на работното място – така ще запазите приповдигнатия дух и ще сте горди с постигнатите успехи.

Риби

Периодът е много добър да планирате бъдещето, но не и да се втурнете да осъществявате тези планове. Поставете си цели, които да постигнете в близките месеци, както и някоя дестинация, която да посетите следващия сезон.

Останете в уюта на дома си, бъдете с любимите си хора и заедно с тях помислете и обсъдете какви да са следващите ви стъпки, особено в професионален план.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

"Рана на сърцето е рана на мисълта" и още от най-красивите цитати на Луиз Глюк
Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври
Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври
Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние