Астро Мания : Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 – 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Първата седмица от месец февруари стартира много обещаващо.

Една наистина страхотна седмица, в която всички ангажименти, проблеми и целият ежедневен стрес, остават на заден план. Почти всички зодии ще получат възможността да отделят повече време на себе си, здравето си и любимите и близки хора. Сега е моментът да пътувате, да се забавлявате и да презаредите батериите за нови приключения и проекти.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

През новата седмица най-сетне ще успеете да си откраднете малко време, за да се погрижите за себе си. Независимо дали ще изберете кратко бягство в природата, СПА ден или просто една релаксираща вечер у дома, важното е се възстановите от натрупания стрес и да се презаредите с енергия.

Ще бъдете настроение и много романтично, затова отделете повече внимание на любимия, а ако нямате такъв, не отказвайте срещите с приятели или непознати – любовта дебне зад всеки ъгъл.

Телец

През следващите дни е добре да оставите професионалното развитие, образованието и всичко, свързано с работа на заден план. Това не означава да мързелувате, а да не влагате излишна енергия в посока, която в този момент няма да ви донесе никакви облаги.

Погрижете се за здравето си като си направите няколко профилактични прегледа и приемате по-свежа храна. В края на седмицата може да се отдадете на повече срещи, пътувания и забавления.

Новолуние във Водолей на 4 февруари

Близнаци

Отдава ви се чудесната възможност да се посветите изцяло на най-близките ви хора. Сега е времето да прекарате всяка секунда със семейството си, приятелите и любимия човек. По този начин не само ще се зареди с положителна енергия, но и ще върнете към себе си и корените си.

Освен това, в лицето на приятел или роднина, може да откриете много повече от подкрепа, а именно възможността да стартирате някакъв проект заедно или поне да работите по посока на общ бизнес във времето.

Рак

Още през първите дни на новата седмица усещате прилив на енергия и много креативност. Тези две сили ще ви водят напред, поради което ще блеснете на работното място с много нестандартни и иновативни идеи, които определено ще бъдат забелязани и оценени.

Не забравяйте обаче да се погрижите за здравето си, особено в този грипен период. Приемайте повече витамини, спортувайте, увеличете съня и спортувайте, дори натоварването ви да се свежда до разходки в парка.

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Лъв

Вашата седмица е условно разделена на две половини – през първата е важно да останете активни: тренирайте, срещайте се с хора, пътувайте и се забавлявайте с най-любимите си хора. Това ще ви донесе много голям прилив на енергия и мотивация.

Втората половина, т.е краят на седмицата, когато повечето хора са вече уморени, вие ще бъдете изключително мотивирани и заредени, поради което е важно да насочите вниманието си към работното място, за да постигнете страхотни успехи.

Дева

Творческият дух и мотивацията ще са водещи при вас през всичките 7 дни, но е важно да знаете къде да вложите тази енергия по начин, който да ви донесе не само успех и признание, но и чувство на удовлетворение и душевно спокойствие.

Заложете на по-активните спортове тези дни, както и пътуванията до интересни дестинации – те ще ви заредят още повече и е много възможно да ви вдъхновят за нови проекти на работното място.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.