Астро Мания : Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 – 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Първата седмица от месец февруари стартира много обещаващо.

Една наистина страхотна седмица, в която всички ангажименти, проблеми и целият ежедневен стрес, остават на заден план. Почти всички зодии ще получат възможността да отделят повече време на себе си, здравето си и любимите и близки хора. Сега е моментът да пътувате, да се забавлявате и да презаредите батериите за нови приключения и проекти.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

През новата седмица най-сетне ще успеете да си откраднете малко време, за да се погрижите за себе си. Независимо дали ще изберете кратко бягство в природата, СПА ден или просто една релаксираща вечер у дома, важното е се възстановите от натрупания стрес и да се презаредите с енергия.

Ще бъдете настроение и много романтично, затова отделете повече внимание на любимия, а ако нямате такъв, не отказвайте срещите с приятели или непознати – любовта дебне зад всеки ъгъл.

Телец

През следващите дни е добре да оставите професионалното развитие, образованието и всичко, свързано с работа на заден план. Това не означава да мързелувате, а да не влагате излишна енергия в посока, която в този момент няма да ви донесе никакви облаги.

Погрижете се за здравето си като си направите няколко профилактични прегледа и приемате по-свежа храна. В края на седмицата може да се отдадете на повече срещи, пътувания и забавления.

Новолуние във Водолей на 4 февруари

Близнаци

Отдава ви се чудесната възможност да се посветите изцяло на най-близките ви хора. Сега е времето да прекарате всяка секунда със семейството си, приятелите и любимия човек. По този начин не само ще се зареди с положителна енергия, но и ще върнете към себе си и корените си.

Освен това, в лицето на приятел или роднина, може да откриете много повече от подкрепа, а именно възможността да стартирате някакъв проект заедно или поне да работите по посока на общ бизнес във времето.

Рак

Още през първите дни на новата седмица усещате прилив на енергия и много креативност. Тези две сили ще ви водят напред, поради което ще блеснете на работното място с много нестандартни и иновативни идеи, които определено ще бъдат забелязани и оценени.

Не забравяйте обаче да се погрижите за здравето си, особено в този грипен период. Приемайте повече витамини, спортувайте, увеличете съня и спортувайте, дори натоварването ви да се свежда до разходки в парка.

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Лъв

Вашата седмица е условно разделена на две половини – през първата е важно да останете активни: тренирайте, срещайте се с хора, пътувайте и се забавлявайте с най-любимите си хора. Това ще ви донесе много голям прилив на енергия и мотивация.

Втората половина, т.е краят на седмицата, когато повечето хора са вече уморени, вие ще бъдете изключително мотивирани и заредени, поради което е важно да насочите вниманието си към работното място, за да постигнете страхотни успехи.

Дева

Творческият дух и мотивацията ще са водещи при вас през всичките 7 дни, но е важно да знаете къде да вложите тази енергия по начин, който да ви донесе не само успех и признание, но и чувство на удовлетворение и душевно спокойствие.

Заложете на по-активните спортове тези дни, както и пътуванията до интересни дестинации – те ще ви заредят още повече и е много възможно да ви вдъхновят за нови проекти на работното място.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си

Хороскопи21 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 21 - 27 януари

Телците получават заслужената почивка, а Рибите постигат всичките си цели с огромна лекота