Астро Мания : Хороскопи03 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 3 – 9 декември

Овните ще копнеят за справедливост, а Водоелите ще са водени от авантюристичен дух

Първата седмица на декември носи много бурни емоции за Зодиака

Следващите седем дни са толкова разнообразни и емоционални, че е трудно събитията да се сложат под общ знаменател. Някои зодии ще бъдат завладяни от емоциите си и съответно ще трябва да си припомнят законите на логиката. Други пък ще търсят истината и справедливостта под дърво и камък. А трети ще се къпят в професионални успехи и ще са водени от амбициите и желанията си.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

През новата седмица ще бъдете водени от чувство и желание за правда. Ще се стараете усилено да откривате истината във всяка ситуация и няма да позволите на нищо да ви спре докато не постигнете целта си.

Както на работното място, така и във връзките си ще се стараете да цари справедливост. Толкова сте мотивирани и амбицирани, че е възможно да отказвате всяка предложена помоща. Внимавайте само да не нараните или обидите някого.

Телец

Тази седмица ще ви се иска всичко да се случва естествено и с нормално темпо. За съжаление желанията ви ще се разминат с реалността и ще се наложи да действате, ако искате да постигнете нещо.

Постарайте се да имате положителна нагласа към всичко и да извличате ползата от всяка една ситуация, дори и най-неприятната и независимо от това дали вие я провокирате или попадате в нея заради намесата на други хора.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Близнаци

През следващите дни ще се занимавате активно с обещание, което сте дали на близък или колега. Не се опитвайте да бягате от отговорност, дори да ви е неприятно или непосилно да спазите думата си.

Възможно е да не успеете да изпълните на 100% обещаното, но за човека ще е важно това, че поне сте се опитали. Ако ви се наложи да преговаряте през тези дни, бъдете убедителни, но и търпеливи.

Рак

И тази седмица е много възможно да се сблъскате с разочарования в личен или професионален план. Независимо дали става дума за пререкания с любимия или кавги с колегите ви, постарайте се да извлечете поуката от ситуацията.

Ако се оставите на емоциите е много вероятно да се вторачите в разочарованието. Бъдете разсъдливи и обективни – извадете си необходимите уроци, за да вземете най-доброто решение.

Зодиите с най-противоречив характер

Лъв

Очакват ви много професионални успехи през следващите дни, независимо от това каква позиция заемате. Ако все още си търсите работа е възможно да ви наемат точно там където искате най-много.

Не отхвърляйте критиките и забележките – превърнете ги в конструктивна сила. Бъдете отворени за нови идеи и предложения, както и да правите промени.

Дева

Изненадващо за вас тази седмица ще бъдете много емоционални и чувствителни и то в почти всяка област на живота ви. По принцип сте водени от разсъдъка, но през следващите дни емоциите ви ще вземат връх. Не им позволявайте обаче да ви контролират напълно.

Постарайте се да гледате по-позитивно и най-вече обективно на всяка ситуация. Не приемайте само своето мнение за единствено и вярно – изслушайте околните, може да ви научат на нови неща.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп