Астро Мания : Хороскопи29 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 29 октомври – 4 ноември

Раците ще трябва да се погрижат за здравето си, а Везните ще се радват на много приятни изненади

Краят на месец октомври носи и краят на проблемите при повечето зодии

Последната седмица от месеца е много важна, тъй като повечето зодии (и по-специално Близнаците и Лъвовете) ще получат отговорите на въпросите, които ги измъчваха и тормозиха през последните седмици. Предстоят много вълнуващи и интересни емоции особено за представителите на зодия Везни, а други като Девите и Скорпионите ги очакват непредвидени събития в любовен план.

Какво ги очаква останалите представители на Зодиака?

Овен

Очаква ви една седмица, изпълнена с много срещи и разговори, като тези, свързани с ваш роднина от мъжки пол, ще ви донесат много приятни изненади или добри новини.

Бъдете внимателни с парите си, възможно е да се появят непредвидени разходи, но нищо твърде сериозно или ощетяващо спестяванията ви. В любовен план е много възможно да преживеете много спонтанни и емоционални моменти.

Телец

Предстои ви да вземете важно решение, свързано с любовния ви живот. Има голяма вероятност да прекратите настоящата си връзка заради рутината, в която е изпаднала или да разрешите дилема, свързана със стара любовна тръпка.

Постарайте се да бъдете на линия за всеки, който ви потърси за помощ и да не гледате негативно на отношението на околните към вас. Не търсете скрити доводи в думите на най-близките ви, а имайте повече доверие на хората около вас.

Трите зодии, които не могат само с една жена

Близнаци

Седмицата ще ви донесе много радостни моменти, заради събитие, което очаквате от много дълго време. Възможно е това събитие да е свързано с някой ваш близък или роднина.

Насочете енергията си към работното си място, както и към развиването на проекти и планове, свързани с професионалното ви израстване, тъй като тази седмица успехът ще бъде на ваша страна.

Рак

Тази седмица ще ви принуди да проявите по-сериозно отношение и отговорност към решаването на проблемите си, особено здравословните. Обърнете си повече внимание, тъй като здравето ви е възможно да се “разклати” поради напрегнатото ежедневие.

Опитайте се да се сдържате когато става дума за даване пари назаем, както и при купуването на оферти, които ви изкушават. Като цяло сдържайте импулсивността си, за да не си изпатите.

Какъв татус да си направим според зодията

Лъв

Напрежението ще бъде осезаемо тази седмица, тъй като тръпнете в очакване да получите важни новини. В допълнение към това, е възможно да се притеснявате за бъдещето на някой близък, което също ще предизвика известен стрес.

Въпреки негативните емоции, ще се чувствате сигурни и стабилни във финансово отношение, тъй като е много вероятно да получите известна сума пари и то изненадващо.

Дева

През тази седмица наяве ще излязат неща от миналото ви, които определено не сте очаквали. Най-вероятно ще става дума за стара любов, а информацията, която ще научите, е възможно да промени настоящата ви ситуация.

Събитията ще се развиват с много бързи темпове пред следващите дни, но това не трябва да ви притеснява или плаши, тъй като всичко ще си дойде на мястото, ако проявите търпение и имате вяра.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ