Седмичен хороскоп 28 януари – 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си

Седмицата ще бъде такава, каквато изберете да я видите.

Последните дни на януари и първите на февруари са един много интересен период – докато някои зодии ще гледат на живота си по-апатично, други ще летят на крилете на щастието и любовта. Причината? Всеки сам избира как ще погледне на проблемите, какви поуки ще извлече и как точно иска да изглежда бъдещето му.

Какво очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

През новата седмица е много възможно задачите и отговорностите да ви донесат известна апатия, но това не е оправдание да не се заемете с тях сериозно. Подходете отговорно и не оставяйте нито една работа, свършена на половина.

Дори да възникнат проблеми, не отказвайте чуждата помощ и протегнатата ръка. Важно за периода е и да сдържате емоциите си и по-специално желанието да бъдете прави и да заявите мнението си на всяка цена.

Телец

Новата седмица ще ви се стори доста скучна, поради което моментът е добър да помислите и съответно поработите върху това, което вече не ви носи чувство на радост или удовлетворение.

Същевременно, седмицата ще отвори много нови врати, особено на работното място, затова е препоръчително да се заемете с тях, за да ви донесат по-бързо желания успех.

Най-подходящите любовници за зодия Телец

Близнаци

Каква невероятна седмица е пред вас! Ще бъдете изпълнени с много мотивация и открояваща се креативност, която определено ще бъде забелязана, особено на работното място. Важно е да пазите добрите идеи за себе си.

Ще изживеете и много бурни емоции, които вещаят положителна промяна. Не се страхувайте от тях, а ги прегърнете с усмивка!

Рак

През новата седмица, ще сте като магнит за положителни емоции, защото самите вие ще излъчвате много радост, топлина и усмивки. Чувствате се окрилени, поради което е хубаво да използвате тази сила, за да се справите с всички задължения.

Дори да изпитате някакво напрежение на работното място, паралелно с това ще получите много похвали, а е възможно сред тях да има и добри предложения или оферти за професионално издигане.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Лъв

Успехът е на ваша страна през тази седмица и имайки предвид благоприятните обстоятелства, нямате друг избор освен да действате смело и с размах, за да постигнете дори твърде амбициозните си цели.

Възможно е да ви се наложи да пътувате, но дори това ще ви донесе някакви ползи. Успехът ще бъде с вас и във връзките ви, така че забравете за страха и предубежденията.

Дева

Тази седмица ще летите на крилете на любовта, но е възможно и един-два пъти да паднете от тях. Това не трябва да ви притеснява, а да ви мотивира да се борите повече за любовта си.

Много е възможно да отвърнат на чувствата ви, но дори това да не се случи веднага или по начина, който искате, не губете кураж. Именно усилията ви в момента, ще опредлят бъдещето ви в любовен план.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ

Хороскопи15 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

Хороскопи08 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл