Седмичен хороскоп 28 януари – 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си

Седмицата ще бъде такава, каквато изберете да я видите.

Последните дни на януари и първите на февруари са един много интересен период – докато някои зодии ще гледат на живота си по-апатично, други ще летят на крилете на щастието и любовта. Причината? Всеки сам избира как ще погледне на проблемите, какви поуки ще извлече и как точно иска да изглежда бъдещето му.

Какво очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

През новата седмица е много възможно задачите и отговорностите да ви донесат известна апатия, но това не е оправдание да не се заемете с тях сериозно. Подходете отговорно и не оставяйте нито една работа, свършена на половина.

Дори да възникнат проблеми, не отказвайте чуждата помощ и протегнатата ръка. Важно за периода е и да сдържате емоциите си и по-специално желанието да бъдете прави и да заявите мнението си на всяка цена.

Телец

Новата седмица ще ви се стори доста скучна, поради което моментът е добър да помислите и съответно поработите върху това, което вече не ви носи чувство на радост или удовлетворение.

Същевременно, седмицата ще отвори много нови врати, особено на работното място, затова е препоръчително да се заемете с тях, за да ви донесат по-бързо желания успех.

Най-подходящите любовници за зодия Телец

Близнаци

Каква невероятна седмица е пред вас! Ще бъдете изпълнени с много мотивация и открояваща се креативност, която определено ще бъде забелязана, особено на работното място. Важно е да пазите добрите идеи за себе си.

Ще изживеете и много бурни емоции, които вещаят положителна промяна. Не се страхувайте от тях, а ги прегърнете с усмивка!

Рак

През новата седмица, ще сте като магнит за положителни емоции, защото самите вие ще излъчвате много радост, топлина и усмивки. Чувствате се окрилени, поради което е хубаво да използвате тази сила, за да се справите с всички задължения.

Дори да изпитате някакво напрежение на работното място, паралелно с това ще получите много похвали, а е възможно сред тях да има и добри предложения или оферти за професионално издигане.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Лъв

Успехът е на ваша страна през тази седмица и имайки предвид благоприятните обстоятелства, нямате друг избор освен да действате смело и с размах, за да постигнете дори твърде амбициозните си цели.

Възможно е да ви се наложи да пътувате, но дори това ще ви донесе някакви ползи. Успехът ще бъде с вас и във връзките ви, така че забравете за страха и предубежденията.

Дева

Тази седмица ще летите на крилете на любовта, но е възможно и един-два пъти да паднете от тях. Това не трябва да ви притеснява, а да ви мотивира да се борите повече за любовта си.

Много е възможно да отвърнат на чувствата ви, но дори това да не се случи веднага или по начина, който искате, не губете кураж. Именно усилията ви в момента, ще опредлят бъдещето ви в любовен план.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.