Астро Мания : Хороскопи26 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 26 ноември – 2 декември

Телците ще трябва да открият баланса, а Стрелците ще се освободят от всичко излишно

Везни

Усещате, че е време за промяна и това ви мотивира страшно много. Желанието ви да подобрите някоя област от живота ви ще ви вдъхне енергия и сила, така че няма да има кой или какво да ви спре да постигнете целта си.

Типично за вас ще сте водени от чувство за справедливост в действията си и ще се стараете да откриете баланса във всяка ситуация.

Скорпион

Свикнали сте винаги да търсите скритата причина зад всяка дума и действие и именно това ще диктува седмицата ви. Не се опитвайте да вървите срещу природата си, но и не й се осланяйте напълно.

Ако прекалено много се доверите на интуицията си е възможно тя да ви подведе и съответно това да ви докара излишна драма и напрежение. Все пак не е изключено да достигнете до някоя истина, слушайки инстинктите си.

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Стрелец

Идните дни ще са посветени на това да се отървете от всичко излишно както в емоционален, така и в чисто физически план. Прочистете съзнанието си, направете си детокс или просто въведете ред в дома си.

Каквото и “почистване” да започнете тази седмица, то ще даде резултат и така ще започнете начисто още преди да е настъпила новата година.

Козирог

Очакват ви много промени тази седмица, главно на работното място. Промените със сигурност ще са положителни, но не е сигурно кой или какво ще ги инициира – възможно е да получите страхотно предложение или самите вие да се мобилизирате и да поискате повече.

Независимо от къде идва мотивацията, оставете се да ви води – със сигурност ще постигнете повече от колкото подозирате.

Маникюр според зодията

Водолей

През тази седмица ще ви бъде малко трудно да се фокусирате и да сте максимално изпълнителни. Не се насилвайте да въведете ред в мислите си, а използвайте хаоса като креативна сила.

Отпуснете съзнанието си и ще видите как ще ви хрумват страхотни и много нестандартни идеи, а ако работата ви е по-творческа, това определено ще ви е от полза.

Риби

Ще живеете на пълни обороти тази седмица – нещата ще са много динамични, поради което е възможно да действате импулсивно и после да съжалявате за постъпките си.

Мобилизирайте се, за да сте в крак с всичко случващо се, както и да сте по-подготвени за евентуални обрати, особено във финансово отношение.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи09 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Седмицата ще се развива спокойно и благоприятно, благодарение на влиянието на Луната

Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий