Астро Мания : Хороскопи26 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 26 ноември – 2 декември

Телците ще трябва да открият баланса, а Стрелците ще се освободят от всичко излишно

Везни

Усещате, че е време за промяна и това ви мотивира страшно много. Желанието ви да подобрите някоя област от живота ви ще ви вдъхне енергия и сила, така че няма да има кой или какво да ви спре да постигнете целта си.

Типично за вас ще сте водени от чувство за справедливост в действията си и ще се стараете да откриете баланса във всяка ситуация.

Скорпион

Свикнали сте винаги да търсите скритата причина зад всяка дума и действие и именно това ще диктува седмицата ви. Не се опитвайте да вървите срещу природата си, но и не й се осланяйте напълно.

Ако прекалено много се доверите на интуицията си е възможно тя да ви подведе и съответно това да ви докара излишна драма и напрежение. Все пак не е изключено да достигнете до някоя истина, слушайки инстинктите си.

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Стрелец

Идните дни ще са посветени на това да се отървете от всичко излишно както в емоционален, така и в чисто физически план. Прочистете съзнанието си, направете си детокс или просто въведете ред в дома си.

Каквото и “почистване” да започнете тази седмица, то ще даде резултат и така ще започнете начисто още преди да е настъпила новата година.

Козирог

Очакват ви много промени тази седмица, главно на работното място. Промените със сигурност ще са положителни, но не е сигурно кой или какво ще ги инициира – възможно е да получите страхотно предложение или самите вие да се мобилизирате и да поискате повече.

Независимо от къде идва мотивацията, оставете се да ви води – със сигурност ще постигнете повече от колкото подозирате.

Маникюр според зодията

Водолей

През тази седмица ще ви бъде малко трудно да се фокусирате и да сте максимално изпълнителни. Не се насилвайте да въведете ред в мислите си, а използвайте хаоса като креативна сила.

Отпуснете съзнанието си и ще видите как ще ви хрумват страхотни и много нестандартни идеи, а ако работата ви е по-творческа, това определено ще ви е от полза.

Риби

Ще живеете на пълни обороти тази седмица – нещата ще са много динамични, поради което е възможно да действате импулсивно и после да съжалявате за постъпките си.

Мобилизирайте се, за да сте в крак с всичко случващо се, както и да сте по-подготвени за евентуални обрати, особено във финансово отношение.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук