Астро Мания : Хороскопи26 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 26 ноември – 2 декември

Телците ще трябва да открият баланса, а Стрелците ще се освободят от всичко излишно

Последната седмица на ноември ще изненада много от зодиите.

Ключовата дума тази седмица е баланс. Много от зодиите ще трябва да открият “златната среда” между това, което искат и това, което трябва да направят. Други ще бъдат фокусирани върху определен аспект от живота си като любовта или работата. Най-добрият съвет към всички от Зодиака е да проявят търпение, постоянство и дипломатичност, за да постигнат всичко желано.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Тази седмица професионалните ангажименти ще останат на заден план, а на преден ще излязат тези, свързани с партньора ви или потенциалния кандидат за партньор.

Обърнете внимание именно на тези пререкания и недоразумения, тъй като е възможно те да се задържат, а ако не ги решите своевременно да прераснат в по-големи и сериозни проблеми.

Телец

Предстои ви седмица в която ще трябва да балансирате межу вашите лични желания и нужди и тези на друг човек от близкото ви обкръжение.

Това означава да проявите най-вече такт и търпение, за да удовлетворите исканията и на двете страни, и така да избегнете евентуални конфликти.

Зодиите с най-страстните връзки

Близнаци

Работа, работа и пак работа ви очаква през идните дни. Постоянно ще се срещате с нови хора, ще проведете много разговори, както онлайн, така и на живо.

Въпреки динамичното ежедневие, не се претоварвайте излишно, а концентрирайте енергията си в посока откриване на най-добрите сделки и условия, свързани с бизнеса ви.

Рак

През новата седмица всичко ще се върти около това дали ще вземете най-правилното решение. Ще бъдете изправени пред редица дилеми както в личен, така и в професионален план.

Ще ви се наложи да избирате между любовта и работата, но е възможно и изборът да е само в една от тези области като например между вас и вашия партньор. Бъдете разумни, но не и твърде отстъпчиви.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

Лъв

Центърът на вашата вселена тази седмица ще бъде домът и всичко случващо се в него – от семейни разправии до оправяне на чисто битови проблеми, но не е изключено да става дума и за семейния бюджет.

Ако позволите на емоциите ви да вземат връх само ще утежните положението – постарайте се да изслушате всички и да се съобразите с желанията им, но не се налагайте.

Дева

Тази седмица ще летите на крилете на любовта, като това се отнася както за обвързаните, така и за тези от вас, които тепърва започват нова връзка.

Впуснете се смело, защото е много възможно да откриете любовта на живота си или поне да създадете дълготрайни и стабилни отношения. Ако имате половинка, откраднете си някоя вечер само за вас – кино, театър или просто вечеря у дома.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.