Астро Мания : Хороскопи26 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 26 ноември – 2 декември

Телците ще трябва да открият баланса, а Стрелците ще се освободят от всичко излишно

Последната седмица на ноември ще изненада много от зодиите.

Ключовата дума тази седмица е баланс. Много от зодиите ще трябва да открият “златната среда” между това, което искат и това, което трябва да направят. Други ще бъдат фокусирани върху определен аспект от живота си като любовта или работата. Най-добрият съвет към всички от Зодиака е да проявят търпение, постоянство и дипломатичност, за да постигнат всичко желано.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Тази седмица професионалните ангажименти ще останат на заден план, а на преден ще излязат тези, свързани с партньора ви или потенциалния кандидат за партньор.

Обърнете внимание именно на тези пререкания и недоразумения, тъй като е възможно те да се задържат, а ако не ги решите своевременно да прераснат в по-големи и сериозни проблеми.

Телец

Предстои ви седмица в която ще трябва да балансирате межу вашите лични желания и нужди и тези на друг човек от близкото ви обкръжение.

Това означава да проявите най-вече такт и търпение, за да удовлетворите исканията и на двете страни, и така да избегнете евентуални конфликти.

Зодиите с най-страстните връзки

Близнаци

Работа, работа и пак работа ви очаква през идните дни. Постоянно ще се срещате с нови хора, ще проведете много разговори, както онлайн, така и на живо.

Въпреки динамичното ежедневие, не се претоварвайте излишно, а концентрирайте енергията си в посока откриване на най-добрите сделки и условия, свързани с бизнеса ви.

Рак

През новата седмица всичко ще се върти около това дали ще вземете най-правилното решение. Ще бъдете изправени пред редица дилеми както в личен, така и в професионален план.

Ще ви се наложи да избирате между любовта и работата, но е възможно и изборът да е само в една от тези области като например между вас и вашия партньор. Бъдете разумни, но не и твърде отстъпчиви.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

Лъв

Центърът на вашата вселена тази седмица ще бъде домът и всичко случващо се в него – от семейни разправии до оправяне на чисто битови проблеми, но не е изключено да става дума и за семейния бюджет.

Ако позволите на емоциите ви да вземат връх само ще утежните положението – постарайте се да изслушате всички и да се съобразите с желанията им, но не се налагайте.

Дева

Тази седмица ще летите на крилете на любовта, като това се отнася както за обвързаните, така и за тези от вас, които тепърва започват нова връзка.

Впуснете се смело, защото е много възможно да откриете любовта на живота си или поне да създадете дълготрайни и стабилни отношения. Ако имате половинка, откраднете си някоя вечер само за вас – кино, театър или просто вечеря у дома.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия