Астро Мания : Хороскопи24 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 24 – 30 декември

Пълна хармония за Телците, а Скорпионите са изправени пред дилема

Последната седмица на декември и на 2018, “принуждава” всички зодии да се отърсят от работата и ангажиментите, и да се посветят на семействата си.

Ето че дойде и краят на годината, но това далеч не означава, че седмицата ще е спокойна и безоблачна. Някои зодии ще трябват да довършат задачите си или да спазят работни срокове, но най-важното е да не оставят работата да завладее почивните им дни. Фокусът е изцяло върху семейството и уюта.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

В последната седмица на годината, ще се наложи да промените плановете си, но това ще е само с цел да избегнете евентуални конфликти или проблеми. Много е възможно да назрее напрежение сред близките ви, затова контролирайте бурния си темперамент.

Тази седмица ще трябва да сте по-активни, тъй като ви чака малко повече работа и отговорности, но нищо твърде тежко и непосилно за вас.

Телец

Една страхотна седмица, изпълнена с много хармония и семеен уют, като не е изключено да се стигне до годеж. Очакват ви пътувания и срещи с роднини, близки и приятели – с две думи, все приятни емоции.

Бъдете внимателни с финансите си, но не до степен на стиснатост и излишна икономия. Погрижете се на първо време да върнете дълговете си и да разрешите стари финансови проблеми.

Най-добрите и най-лошите партньори за Близнаци

Близнаци

Ще ви се наложи да приключите тази година под голямо натоварване и стрес, тъй като сте се заели (или са ви натоварили) с уреждането на стари дела, спазването на уговорки и обещания.

На работното място, нещата ще се развиват повече от добре, което не изключва да работите малко повече и съответно да липсвате вкъщи, но всичко това е с важна цел за вашето бъдеще, така че открийте перфектния баланс.

Рак

Очаква ви една седмица в която ще се занимавате с проблемите на вашите близки, особено тези от женски пол. Избягвайте конфликтите и бъдете търпеливи, за да не си създадете излишни нерви. Все пак, в кръга ви от приятели може да получите хубава и щастлива новина, свързана с ваша близка.

Най-добрата новина обаче е тази, че всичките ви проблеми тази седмица ще си отидат толкова бързо, колкото и са дошли – съответно не се впрягайте излишно в тях. Миналото ще почука на вратата и само от вас зависи дали ще го пуснете.

Мъжът Лъв и жените: добри и лоши комбинации

Лъв

През новата седмица, често ще бъдете изненадвани и то от хора, които не са ви толкова близки. Новините ще са хубави, но ще ви накарат да се замислите за важните неща в живота.

Очакват ви пътувания поради лични или работни ангажименти, като акцентът ще падне върху комуникацията ви с роднини и близки, живеещи в друг град или държава, които ще имат нужда от вашата подкрепа и приятелство.

Дева

Една седмица, през която ще ви достигнат проблеми от финансов характер, поради което е препоръчително да се фокусирате върху контактите, които имате, тъй като те ще ви помогнат да излезете от неприятната ситуация по-бързо.

Ако се появят битови или имотни проблеми, отложете разрешаването им за по-натам. Сега е моментът да отделите време на най-належащите дела, както и на близките и семейството си.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 - 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото