Астро Мания : Хороскопи24 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 24 – 30 декември

Пълна хармония за Телците, а Скорпионите са изправени пред дилема

Последната седмица на декември и на 2018, “принуждава” всички зодии да се отърсят от работата и ангажиментите, и да се посветят на семействата си.

Ето че дойде и краят на годината, но това далеч не означава, че седмицата ще е спокойна и безоблачна. Някои зодии ще трябват да довършат задачите си или да спазят работни срокове, но най-важното е да не оставят работата да завладее почивните им дни. Фокусът е изцяло върху семейството и уюта.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

В последната седмица на годината, ще се наложи да промените плановете си, но това ще е само с цел да избегнете евентуални конфликти или проблеми. Много е възможно да назрее напрежение сред близките ви, затова контролирайте бурния си темперамент.

Тази седмица ще трябва да сте по-активни, тъй като ви чака малко повече работа и отговорности, но нищо твърде тежко и непосилно за вас.

Телец

Една страхотна седмица, изпълнена с много хармония и семеен уют, като не е изключено да се стигне до годеж. Очакват ви пътувания и срещи с роднини, близки и приятели – с две думи, все приятни емоции.

Бъдете внимателни с финансите си, но не до степен на стиснатост и излишна икономия. Погрижете се на първо време да върнете дълговете си и да разрешите стари финансови проблеми.

Най-добрите и най-лошите партньори за Близнаци

Близнаци

Ще ви се наложи да приключите тази година под голямо натоварване и стрес, тъй като сте се заели (или са ви натоварили) с уреждането на стари дела, спазването на уговорки и обещания.

На работното място, нещата ще се развиват повече от добре, което не изключва да работите малко повече и съответно да липсвате вкъщи, но всичко това е с важна цел за вашето бъдеще, така че открийте перфектния баланс.

Рак

Очаква ви една седмица в която ще се занимавате с проблемите на вашите близки, особено тези от женски пол. Избягвайте конфликтите и бъдете търпеливи, за да не си създадете излишни нерви. Все пак, в кръга ви от приятели може да получите хубава и щастлива новина, свързана с ваша близка.

Най-добрата новина обаче е тази, че всичките ви проблеми тази седмица ще си отидат толкова бързо, колкото и са дошли – съответно не се впрягайте излишно в тях. Миналото ще почука на вратата и само от вас зависи дали ще го пуснете.

Мъжът Лъв и жените: добри и лоши комбинации

Лъв

През новата седмица, често ще бъдете изненадвани и то от хора, които не са ви толкова близки. Новините ще са хубави, но ще ви накарат да се замислите за важните неща в живота.

Очакват ви пътувания поради лични или работни ангажименти, като акцентът ще падне върху комуникацията ви с роднини и близки, живеещи в друг град или държава, които ще имат нужда от вашата подкрепа и приятелство.

Дева

Една седмица, през която ще ви достигнат проблеми от финансов характер, поради което е препоръчително да се фокусирате върху контактите, които имате, тъй като те ще ви помогнат да излезете от неприятната ситуация по-бързо.

Ако се появят битови или имотни проблеми, отложете разрешаването им за по-натам. Сега е моментът да отделите време на най-належащите дела, както и на близките и семейството си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук