Астро Мания : Хороскопи22 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 22 – 28 октомври

Любовни вълнения за Девите и отрезвителен “шамар” за Стрелците

Новата седмица ще донесе главоболия и напрежение на зодия Рак и Риби, а за Телците и Везните звездите са подготвили приятни изненади. 

Повечето зодии ще бъдат изправени пред финансови проблеми и стрес на работното място, но това не означава, че ще липсват положителни събития и поводи за радост.

Овен

През новата седмица е възможно да се изправите пред някои по-сериозни проблеми, но ако се постараете да извлечете поуката от тези ситуации, ще се справите с тях по-лесно отколкото очаквате. 

Избягвайте да взимате важни решения през следващите дни и се възползвайте максимално от срещите си, тъй като те ще имат пряко отношение и влияние върху бъдещите ви планове, свързани най-вече с работата ви.

Телец

Очаквайте през тази седмица да получите приятни новини от ваш близък, най-вероятно младо момиче или по-възрастна жена. Не се ядосвайте ако научите новината последни, а се радвайте, че ви е споделена.

В семейството ви е възможно да възникнат дребни конфликти, свързани с пари. В приятелския си кръг обаче ще се радвате на хармонични отношения и много приятни емоции, а защо не и общи планове за почивка в скоро време?

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

Близнаци

Ще се сблъскате с големи промени, свързани с образование или работа. Очакват ви доста интензивни дни, но това не трябва да ви притеснява – колкото повече опции имате, толкова повече възможности ви се откриват да се развивате.

Ако ви остане време се отдайте на кратка почивка, за да презаредите енергията си. Възможно е да се натъкнете на стар приятел, който не сте виждали отдавна и да си припомните много мили и забавни спомени. 

Рак

Пригответе се да водите преговори и разговори от битов характер или такива, свързани с разпределянето на имот. Много вероятно е да ви се наложи да се справяте с повече неща от това, което сте планирали за седмицата.

Обърнете повече внимание на близките си, особено на тези с които не сте се виждали или чували в скоро време. Възможно е да преоткриете силна връзка в лицето на някой, с когото най-малко сте очаквали да имате нещо общо.

Зодиакалният знак издава кой парфюм е подходящ за вас

Лъв

През новата седмица ще трябва да се справите с някои финансови затруднения, които в крайна сметка ще ви отворят много нови врати за професионална реализация или пък допълнителна работа, с която да стабилизирате финансовото си положение.

Каквито и други трудности да срещнете през следващите дни, проявете търпение и имайте вяра, тъй като всичко ще отшуми много бързо и сами ще установите защо всъщност се е случило.

Дева

Любовни вълнения и приятни емоции ви очакват през новата седмица. Ако имате връзка, тя ще претърпи положителна промяна, а ако все още нямате партньор, е много възможно да го срещнете през следващите дни. 

На работното си място може да се сблъскате с дребни конфликти и напрежение, но не им обръщайте внимание, тъй като това по никакъв начин няма да повлияе или навреди на кариерата ви. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си