Астро Мания : Хороскопи22 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 22 – 28 октомври

Любовни вълнения за Девите и отрезвителен “шамар” за Стрелците

Новата седмица ще донесе главоболия и напрежение на зодия Рак и Риби, а за Телците и Везните звездите са подготвили приятни изненади. 

Повечето зодии ще бъдат изправени пред финансови проблеми и стрес на работното място, но това не означава, че ще липсват положителни събития и поводи за радост.

Овен

През новата седмица е възможно да се изправите пред някои по-сериозни проблеми, но ако се постараете да извлечете поуката от тези ситуации, ще се справите с тях по-лесно отколкото очаквате. 

Избягвайте да взимате важни решения през следващите дни и се възползвайте максимално от срещите си, тъй като те ще имат пряко отношение и влияние върху бъдещите ви планове, свързани най-вече с работата ви.

Телец

Очаквайте през тази седмица да получите приятни новини от ваш близък, най-вероятно младо момиче или по-възрастна жена. Не се ядосвайте ако научите новината последни, а се радвайте, че ви е споделена.

В семейството ви е възможно да възникнат дребни конфликти, свързани с пари. В приятелския си кръг обаче ще се радвате на хармонични отношения и много приятни емоции, а защо не и общи планове за почивка в скоро време?

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

Близнаци

Ще се сблъскате с големи промени, свързани с образование или работа. Очакват ви доста интензивни дни, но това не трябва да ви притеснява – колкото повече опции имате, толкова повече възможности ви се откриват да се развивате.

Ако ви остане време се отдайте на кратка почивка, за да презаредите енергията си. Възможно е да се натъкнете на стар приятел, който не сте виждали отдавна и да си припомните много мили и забавни спомени. 

Рак

Пригответе се да водите преговори и разговори от битов характер или такива, свързани с разпределянето на имот. Много вероятно е да ви се наложи да се справяте с повече неща от това, което сте планирали за седмицата.

Обърнете повече внимание на близките си, особено на тези с които не сте се виждали или чували в скоро време. Възможно е да преоткриете силна връзка в лицето на някой, с когото най-малко сте очаквали да имате нещо общо.

Зодиакалният знак издава кой парфюм е подходящ за вас

Лъв

През новата седмица ще трябва да се справите с някои финансови затруднения, които в крайна сметка ще ви отворят много нови врати за професионална реализация или пък допълнителна работа, с която да стабилизирате финансовото си положение.

Каквито и други трудности да срещнете през следващите дни, проявете търпение и имайте вяра, тъй като всичко ще отшуми много бързо и сами ще установите защо всъщност се е случило.

Дева

Любовни вълнения и приятни емоции ви очакват през новата седмица. Ако имате връзка, тя ще претърпи положителна промяна, а ако все още нямате партньор, е много възможно да го срещнете през следващите дни. 

На работното си място може да се сблъскате с дребни конфликти и напрежение, но не им обръщайте внимание, тъй като това по никакъв начин няма да повлияе или навреди на кариерата ви. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица

Хороскопи19 ЮНИ 2019

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Някои ще се сгодят, други ще си намерят нова любов...

Хороскопи17 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Очаква ни седмица с много новости.

Хороскопи10 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата