Астро Мания : Хороскопи19 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 19 – 25 ноември

Раците трябва да сдържат емоциите си, а Везните ще се радват на много добро настроение

Ключовата дума тази седмица: промяна!

Месец ноември е към своя край, но това далеч не означава, че трябва да се отпускаме. Новата седмица носи със себе си много благоприятни обстоятелства за започване на нови проекти, но не само: някои зодии ще трябва да предприемат важни и големи крачки, които ще променят не само настоящето, но и бъдещето им.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Обстоятелствата са изключително благоприятни и благосклонни към вас, особено ако се захванете с новпроект, по който да работие или стартирате идея, която дълго планирате.

Финансовото ви положение също е стабилно. Важно за тази седмица е да сте упорити, но и да приемате помощ и съвети – работете в екип за най-добри резултати.

Телец

През новата седмица ви предстоят много и големи промени, които обаче ще дойдат отвън – някой човек или ситуация ще ви подтикне да предприемете важна крачка в живота си.

Тази промяна може да има различни проявления: да предприемете нещо ново или да се отървете от нещо старо, което осъзнавате, че не ви е от полза и не ви помага да се развивате. Каквото и да бъде, подходете със спокойствие и усмивка!

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

Близнаци

Очаква ви сериозна смяна на курса в живота – тази седмица ще преживеете някои промени, които ще въведат ред обратно в живота ви. Паниката и притеснението са излишни, защото тези промени ще се отразят благоприятно на дните ви.

Възможно е смяната на обстоятелствата да е както в личен, така и в професионален план, но в крайна сметка всичко се случва с причина. Дори да се наложи да се отървете от нещо, направете го с идеята, че ще се чувствате по-добре.

Рак

Ако успеете да сдържите чувствата и емоциите си, ще постигнете чудеса тази седмица. По-ранимата ви страна пречи да гледате обективно на ситуациите в които попадате.

Постарайте се да постъпвате зряло и разумно, а ако задачата ви се струва непосилна, не се притеснявайте да потърсите помощ или съвет от човек към когото гледате с много уважение.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

Лъв

През следващите седем дни, целият ви свят ще се сведе до решаване на казусите в личния ви живот, като това може да бъдат както проблеми в дома ви, така и неразбирателства в семейството.

Ако напрежението идва от нерешен проблем в миналото, погрижете се първо за него и така драстично ще подобрите настоящата си ситуация.

Дева

Новата седмица ще ви принуди да си направите равносметка, особено ако се чувствате “зациклили”. Огледайте се около себе си и се отърсете от хората или нещата, които ви натоварват твърде много или дърпат надолу.

Погрижете се първо за своите нужди, за да бъдете максимално продуктивни във всеки аспект на живота си. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.