Астро Мания : Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 – 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето

Ключовата дума за тази седмица е: търпение.

През предпоследната седмица от най-краткия месец за годината, нещата определено са цветни и разнообразни. Обстоятелствата са благоприятни за планиране на бъдещето, но е изключително важно всички зодии да проявят търпение и разбиране, за да извлекат максимума от всяка ситуация.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Новата седмица ви дава страхотната възможност да излезете от зоната си на комфорт и най-вече от рутината, като стартирате нов проект или се захванете с някое ново, вълнуващо и предизвикателно начинание на работното място.

Нека това обаче не ви поглъща изцяло – обърнете внимание и време на половинката, а ако нямате такава на най-близките си хора.

Телец

Нова седмица, нова любов. По-интересното обаче е това, че ще я откриете на много неподозирани места – в лицето на приятел или колега, или пък в това на напълно непознат. Бъдете отворени и забравете за предпазливостта.

Любовните емоции не бива да изместят вниманието ви от грижата за себе си и особено за здравето. Отделете време да се храните по-здравословно и да се движите редовно.

Календар на всички Новолуния през 2019-а

Близнаци

През следващите дни всичко, което се случва около вас, ще има значение и влияние върху работата ви. Обръщайте внимание на детайлите, водете си бележки и не се притеснявайте да задавате въпроси – важно е да вземете максимума от всяка ситуация.

Бъдете категорични, когато става дума за вашето професионално бъдеще, но и склонни на компромиси, ако искате да постигнете още повече.

Рак

Новата седмица ще ви даде важен житейски урок – съпричастността. Ще се научите да проявявате повече търпение към околните и да не ги съдите толкова бързо и строго, като това важи особено за отношенията ви с половинката.

Постарайте се да действате по-спокойно и съвсем скоро ще се радвате на плодовете на вашите усилия, както в личен, така и в професионален план.

Зодиакалните двойки, в които рискът от изневяра е най-голям

Лъв

Отдава ви се възможността да коригирате себе си по-скоро своите недостатъци, така че се възползвайте от това с пълна сила. Вгледайте се в себе си и потърсете своята грешка, преди да обвините когото и да е било.

Именно сега е моментът да станете по-добри, търпеливи и разбрани, като това ще ви се отплати съвсем скоро, най-вече на работното място.

Дева

През новата седмица ще трябва да забавите темпото и да сложите спирачките на импулсивността си. Оставете нещата да се случват естествено и без твърде много усилия, иначе ще ви се наложи да платите скъпо за нетърпението си.

Хубаво е да отделите време и на най-близките си хора, а към любимия човек да проявите повече нежност и внимание.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия