Астро Мания : Хороскопи17 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 17 – 23 декември

На Телците всичко ще им върви по мед и масло, а Рибите ще трябва да си вярват повече

Седмичен хороскоп 17 - 23 декември

Ключовата дума за тази седмица е успех. По-голямата част от зодията ще жънат професионални успехи, докато за други успехът ще дойде под формата на важен житейски урок, който ще научат. Контролираната избухливост и премислените действия са пътят към по-добри отношения с всички околни, най-вече колегите и началниците.

Какво да очакват всички зодии тази седмица?

Овен

През новата седмица, акцентът продължава да бъде професионалния ви успех. Постигате целите си с лекота и със същата разрешавате проблемите на работното място, което се забелязва от началниците ви.

Важно условие обаче е да бъде малко по-обрани и да действате според приоритетите си и съответно да оставите на страна страничните и маловажни неща, с които ви занимават.

Телец

Една страхотна седмица, в която няма какво да ви се опре. Всичко, с което се захванете ви се получава от първия път и то по най-добрия начин, като това важи за всяка една област от живота ви.

Възползвайте се от благоприятните обстоятелства и не отлагайте задълженията и ангажиментите си. Бъдете активни, а не пасивни.

Малко хора знаят това за зодиите

Близнаци

През тази седмица ще бъдете много категорични и ще отстоявате позицията си, което не само, че ще всее респект в околните, но ще бъде направено по много умел и хитър начин, което няма да предизвика гнева им.

Фокусирайте се върху дългосрочните си цели. Ако те водят действията ви, ще постигнете много повече от колкото очаквате.

Рак

Тази седмица нещата са във ваши ръце – ако се връщате в миналото и особено към негативни изживявания от него, със сигурност ще изживявате наново тези емоции, а и ще пропускате от всичко хубаво, случващо ви се в сегашния момент.

Общувайте с близките и приятелите си, наслаждавайте се на настоящето, а нека миналото е просто един урок, който да ви направи по-добри.

Кои зодии ви привличат?

Лъв

Емоциите за вас през новата седмица са толкова разнообразни, колкото са и далечни двата полюса. Възможно е да попаднете в конфликт или кавга, но от друга страна, ще успеете да разрешите проблема бързо и лесно.

Наблегнете над спокойната комуникация – изслушвайте събеседника докрай, а не го нападайте.

Дева

Чувствате се много енергични и мотивирани през следващите дни. Използвайте тези благоприятни обстоятелства, за да приключите с ежедневните си задължения по-бързо и успешно.

Добре е също така да помислите и поработите върху нещата, които планувате за бъдещето. Дори да направите малка крачка в този аспект, пак е някакво добро начало.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама
Хороскопи20 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Новолунието в началото на седмицата може да бъде спънка в пътя на успеха на няколко зодии