Астро Мания : Хороскопи17 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 17 – 23 декември

На Телците всичко ще им върви по мед и масло, а Рибите ще трябва да си вярват повече

Ключовата дума за тази седмица е успех. По-голямата част от зодията ще жънат професионални успехи, докато за други успехът ще дойде под формата на важен житейски урок, който ще научат. Контролираната избухливост и премислените действия са пътят към по-добри отношения с всички околни, най-вече колегите и началниците.

Какво да очакват всички зодии тази седмица?

Овен

През новата седмица, акцентът продължава да бъде професионалния ви успех. Постигате целите си с лекота и със същата разрешавате проблемите на работното място, което се забелязва от началниците ви.

Важно условие обаче е да бъде малко по-обрани и да действате според приоритетите си и съответно да оставите на страна страничните и маловажни неща, с които ви занимават.

Телец

Една страхотна седмица, в която няма какво да ви се опре. Всичко, с което се захванете ви се получава от първия път и то по най-добрия начин, като това важи за всяка една област от живота ви.

Възползвайте се от благоприятните обстоятелства и не отлагайте задълженията и ангажиментите си. Бъдете активни, а не пасивни.

Малко хора знаят това за зодиите

Близнаци

През тази седмица ще бъдете много категорични и ще отстоявате позицията си, което не само, че ще всее респект в околните, но ще бъде направено по много умел и хитър начин, което няма да предизвика гнева им.

Фокусирайте се върху дългосрочните си цели. Ако те водят действията ви, ще постигнете много повече от колкото очаквате.

Рак

Тази седмица нещата са във ваши ръце – ако се връщате в миналото и особено към негативни изживявания от него, със сигурност ще изживявате наново тези емоции, а и ще пропускате от всичко хубаво, случващо ви се в сегашния момент.

Общувайте с близките и приятелите си, наслаждавайте се на настоящето, а нека миналото е просто един урок, който да ви направи по-добри.

Кои зодии ви привличат?

Лъв

Емоциите за вас през новата седмица са толкова разнообразни, колкото са и далечни двата полюса. Възможно е да попаднете в конфликт или кавга, но от друга страна, ще успеете да разрешите проблема бързо и лесно.

Наблегнете над спокойната комуникация – изслушвайте събеседника докрай, а не го нападайте.

Дева

Чувствате се много енергични и мотивирани през следващите дни. Използвайте тези благоприятни обстоятелства, за да приключите с ежедневните си задължения по-бързо и успешно.

Добре е също така да помислите и поработите върху нещата, които планувате за бъдещето. Дори да направите малка крачка в този аспект, пак е някакво добро начало.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.