Астро Мания : Хороскопи15 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 15 – 21 октомври

Овните ги чакат много поводи за радост, а Раците ще си припомнят горчивия вкус на старите грешки

Финансовите проблеми ще засегнат повечето зодии тази седмица

През новата седмица предстоят доста проблеми и конфликти, свързани с пари. Особено внимателни в това отношение трябва да бъдат Овен, Везни и Риби. Най-добрият съвет към всички зодии е да избягват инвестициите и спонтанните покупки. Въпреки главоболията, третата седмица на октомври ще донесе и много поводи за усмивки, изненади и приятни емоции на зодиите Дева и Скорпион.

Какво ги очаква останалите представители на Зодиака?

Овен

Бъдете особено внимателни как харчите парите си през настоящата седмица. Не правете прибързани покупки и не давайте пари назаем. Постарайте се да купувате и плащате само най-наложителното.

Въпреки това, през идните седем дни ви очакват много поводи за усмивки и радост, както и възможност да разрешите стар проблем от миналото ви. Не се колебайте да приемете помощта, предложена от представители на зодия Дева, Водолей и Риби.

Телец

През тази седмица често ще ви се случва да сте разсеяни и да забравяте. Постарайте се винаги да държите най-важните си документи на сигурно място, а в календара отбележете всички предстоящи събития, за да не пропуснете нещо.

Възможно е да започнете нова връзка, а ако вече се намирате в такава, то очаквайте тя да прерасне в по-сериозни отношения. Към близките и роднините си проявете повече търпение и ги изслушайте – те имат нужда от вас.

Мястото, в което вашата зодия ще се влюби

Близнаци

Още в първите дни на новата седмица пред вас ще се открият нови бизнес възможности, от които е препоръчително да се възползвате. Ще имате шанса да се развиете професионално – нещо, което искате и планирате от много време.

Опитайте се да запазите позитивен поглед над нещата през цялата седмица и да не придавате излишна важност на проблемите, които възникват. Отделете време за почивка и пътуване, за да презаредите батериите си.

Рак

Проявете повече внимание и дори бдителност към колегите или подчинените си. Възможно е да се опитат да ви измамят или излъжат, но ако сте на щрек, ще избегнете това.

Хубаво е да си припомните уроците от минали грешки, за да не ги допускате отново. Бъдете търпеливи и последователни във взимането на решения. Въпреки всички главоболия, в края на седмицата ви очаква голяма изненада: сватба, годеж или раждане, свързана с някой близък човек.

Вашата причина да обичате есента, според зодията ви

Лъв

Тази седмица най-сетне ще се освободите от негативните емоции, сериозните проблеми и токсичините връзки. Приемете тези седем дни като раздяла с миналото и възможност за ново начало.

Това “прочистване” на живота ви обаче ще окаже влияние върху психиката ви и е много възможно да изпаднете в лошо настроение заради големите промени, въпреки че те се случват с причина. Опитайте се да гледате по-позитивно и да се фокусирате върху бъдещето.

Дева

Предстои ви много вълнуваща и изпълнена със силни емоции седмица. Може да се отправите на пътуване или да ви посетят близки, които живеят в чужбина. Това ще ви помогне да се откъснете от проблемите си и да се презаредите с добро настроение.

На работа е вероятно да ви предизвика колега, който по някакъв начин ви приема за заплаха. Ще бъдете подложени на тест, но ако съумете да подчертаете и покажете най-силните си страни, няма от какво да се притеснявате.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 - 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото