Астро Мания : Хороскопи15 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 15 – 21 октомври

Овните ги чакат много поводи за радост, а Раците ще си припомнят горчивия вкус на старите грешки

Финансовите проблеми ще засегнат повечето зодии тази седмица

През новата седмица предстоят доста проблеми и конфликти, свързани с пари. Особено внимателни в това отношение трябва да бъдат Овен, Везни и Риби. Най-добрият съвет към всички зодии е да избягват инвестициите и спонтанните покупки. Въпреки главоболията, третата седмица на октомври ще донесе и много поводи за усмивки, изненади и приятни емоции на зодиите Дева и Скорпион.

Какво ги очаква останалите представители на Зодиака?

Овен

Бъдете особено внимателни как харчите парите си през настоящата седмица. Не правете прибързани покупки и не давайте пари назаем. Постарайте се да купувате и плащате само най-наложителното.

Въпреки това, през идните седем дни ви очакват много поводи за усмивки и радост, както и възможност да разрешите стар проблем от миналото ви. Не се колебайте да приемете помощта, предложена от представители на зодия Дева, Водолей и Риби.

Телец

През тази седмица често ще ви се случва да сте разсеяни и да забравяте. Постарайте се винаги да държите най-важните си документи на сигурно място, а в календара отбележете всички предстоящи събития, за да не пропуснете нещо.

Възможно е да започнете нова връзка, а ако вече се намирате в такава, то очаквайте тя да прерасне в по-сериозни отношения. Към близките и роднините си проявете повече търпение и ги изслушайте – те имат нужда от вас.

Мястото, в което вашата зодия ще се влюби

Близнаци

Още в първите дни на новата седмица пред вас ще се открият нови бизнес възможности, от които е препоръчително да се възползвате. Ще имате шанса да се развиете професионално – нещо, което искате и планирате от много време.

Опитайте се да запазите позитивен поглед над нещата през цялата седмица и да не придавате излишна важност на проблемите, които възникват. Отделете време за почивка и пътуване, за да презаредите батериите си.

Рак

Проявете повече внимание и дори бдителност към колегите или подчинените си. Възможно е да се опитат да ви измамят или излъжат, но ако сте на щрек, ще избегнете това.

Хубаво е да си припомните уроците от минали грешки, за да не ги допускате отново. Бъдете търпеливи и последователни във взимането на решения. Въпреки всички главоболия, в края на седмицата ви очаква голяма изненада: сватба, годеж или раждане, свързана с някой близък човек.

Вашата причина да обичате есента, според зодията ви

Лъв

Тази седмица най-сетне ще се освободите от негативните емоции, сериозните проблеми и токсичините връзки. Приемете тези седем дни като раздяла с миналото и възможност за ново начало.

Това “прочистване” на живота ви обаче ще окаже влияние върху психиката ви и е много възможно да изпаднете в лошо настроение заради големите промени, въпреки че те се случват с причина. Опитайте се да гледате по-позитивно и да се фокусирате върху бъдещето.

Дева

Предстои ви много вълнуваща и изпълнена със силни емоции седмица. Може да се отправите на пътуване или да ви посетят близки, които живеят в чужбина. Това ще ви помогне да се откъснете от проблемите си и да се презаредите с добро настроение.

На работа е вероятно да ви предизвика колега, който по някакъв начин ви приема за заплаха. Ще бъдете подложени на тест, но ако съумете да подчертаете и покажете най-силните си страни, няма от какво да се притеснявате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ