Седмичен хороскоп 14 – 20 януари

Лъвовете трябва да се откажат от ината си, а Козирозите да намалят изкушенията

През втората седмица на януари, звездите са много благосклонни към повечето зодии. Предоставят се страхотни възможности за професионално развитие, далечни пътешествия и много бурни романтични емоции. Единственото условие обаче е, човек да има правилна нагласа, да мисли положително и да отвори съзнанието си за нови приключения.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Очаква ви една много вълнуваща и изпълнена с най-разнообразни емоции седмица. Забравете за предварителното планиране и организираните задачи, защото всичко ще се случва спонтанно и внезапно.

Това не трябва да ви притеснява, тъй като приключенският ви дух е винаги настроен положително към такива изненади. Използвайте момента да си починете от рутината или да откриете ново хоби, като се отърсите от проблемите в работата и у дома.

Телец

Най-важното през новата седмица е да играете честно. Ще се наложи да положите усилия и да работите здраво за това, което искате, без да се опитвате да търсите по-лесен и бърз начин да се справите със задачите си.

Отделете време и за себе си и своите близки, както и за малко забавления – не се фокусирайте само върху една област от живота си, а се постарайте да разнообразите всеки един аспект: излизайте, танцувайте и просто се забавлявайте!

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Близнаци

Една изключително продуктивна седмица, стига да не обръщате внимание на дребните пречки по пътя – дразнители, интриги и маловажни конфликти. Насочете енергията си на работното си място и много скоро ще берете плодовете от труда си.

Краят на седмицата обаче обещава пълен релакс и почивка. Ще се почувствате изцедени от работа и тук е важно да си обърнете внимание – погрижете се за здравето и красотата си, отдайте се на любимото си хоби и като цяло възстановете силите си.

Рак

През следващите седем дни обстоятелствата ще са изключително благоприятни за вас, поради което е препоръчително да се отърсите от свенливостта си и да действате по-смело от всякога!

Във всеки един аспект ще постигате успех, стига да опитате и да рискувате, без да се страхувате от провал. Ще бъдете и много добри съветници през следващите дни, но чуждата помощ ще ви бъде излишна – сами ще се справяте повече от чудесно.

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

Лъв

Инатът ви ще диктува всяка стъпка, дума и дейтвие през тази седмица. Силно ще желаете да наложите собственото си мнение и дори сте готови да спорите с най-близките си, само и само да излезете прави. Дали си заслужава?

Към края на седмицата обаче, ще се откажете от това поведение и дори ще започнете да привличате всички на своя страна, заради интересните ви идеи и нестандартни предложения, както за работа, така и за забавления.

Дева

През новата седмица ще се чувствате себе си – ще имате възможност да покажете и докажете силните си качества и способности, които ще бъдат високо оценени както от колегите/работодателите ви, така и от кръга ви приятели и близки.

Много е възможно да срещнете любовта или да подобрите връзката си, ако имате такава, през следващите дни. Романтичните чувства ще провокират една ваша скрита страна да излезе наяве.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп

Хороскопи20 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 януари

Седмицата предлага много възможности за зодиите - ще бъдем комуникативни и позитивно настроени за бъдещето

Хороскопи13 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Свети Валентин подрани с един месец - седмицата ще е страхотна за любовния живот на всички в зодиака