Астро Мания : Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 – 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Седмицата на любовта носи много усмивки, но и много смесени чувства.

Новата седмица е изключително интересна и разнообразна – докато някои от зодиите ще летят на крилете на любовта, други ще трябва да научат важни житейски уроци, за да бъдат най-добрата версия на себе си.

Търпението и компромисите обаче, са ключови за всички от Зодиака. Именно те определят доколко ще са успешни сключените сделки на работното място, както и тези, свързани с любовните отношения.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Една страхотна седмица е пред вас – с лекота ще разрешавате споровете и проблемите, които възникват, като успех ще имат и с онези, които ви мъчат отдавна. Важно е обаче да сте гъвкави и склонни към компромиси.

Отделете и време на половинката и не само заради предстоящия празник, а и за да укрепите връзката си. Ако нямате такава, излезте с приятели, но дръжте очите си отворени за потенциални партньори.

Телец

Тази седмица най-сетне ще изпитате така чаканото удовлетворение и утеха, че всичко в живота ви се подрежда и си идва на местата. Дори някои от промените да не ви допадат, е важно да ги приемете, а не да опорствате срещу тях.

Препоръчително е и да си дадете малко почивка – практикувайте йога, разхождайте се, а най-добре избягайте в природата, където да се отдадете на пълен релакс.

Зодиакалните двойки, в които рискът от изневяра е най-голям

Близнаци

През новата седмица ще летите на крилете на любовта, а фактът, че Св. Валентин предстои, ви кара да сте още по-щастливи, влюбени и ентусиазирани за отношенията с половинката.

Оставете работата, задачите и отговорностите на заден план и насочете енергията си към любимия човек или в търсенето на такъв – късметът определено ще е на ваша страна тези дни.

Рак

През следващите дни ще ви заринат ежедневните задачи, които е много възможно да се окажат повече от колкото подозирате. Затова е добре да не си поставяте допълнителни и твърде амбициозни задачи, а да свършите най-наложителното.

Добре е да обърнете внимание и на здравето си – наблегнете над здравословното хранене и редовната физическа активност, за да се почувствате по-свежи и да презаредите батериите си.

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Лъв

Незнайно защо (и доста нетипично за вас) през новата седмица ще сте много чувствителни и податливи на лошото настроение. Важно е обаче да не се оставяте на негативните мисли, а да разнообразявате ежедневието си с интересни събитие, както и да си угаждате с любими храни и занимания.

За да не мине седмицата ви под знака на кофти настроението, е добре да избягвате скандалите и кавгите, както на работното място, така и у дома. Правете компромиси, но и не бъдете твърде отстъпчиви.

Дева

Водещата сила през следващите дни е креативността ви, която ви помага да блеснете във всяка ситуация, като на работното място проявената инициативност ще бъде много високо оценена.

В личен план е препоръчително да не реагирате твърде импулсивно и да не взимате крайни решения – по-добре погледнете над проблемите обективно и търсете “златната среда”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ

Хороскопи15 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

Хороскопи08 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл