Астро Мания : Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 – 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Седмицата на любовта носи много усмивки, но и много смесени чувства.

Новата седмица е изключително интересна и разнообразна – докато някои от зодиите ще летят на крилете на любовта, други ще трябва да научат важни житейски уроци, за да бъдат най-добрата версия на себе си.

Търпението и компромисите обаче, са ключови за всички от Зодиака. Именно те определят доколко ще са успешни сключените сделки на работното място, както и тези, свързани с любовните отношения.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Една страхотна седмица е пред вас – с лекота ще разрешавате споровете и проблемите, които възникват, като успех ще имат и с онези, които ви мъчат отдавна. Важно е обаче да сте гъвкави и склонни към компромиси.

Отделете и време на половинката и не само заради предстоящия празник, а и за да укрепите връзката си. Ако нямате такава, излезте с приятели, но дръжте очите си отворени за потенциални партньори.

Телец

Тази седмица най-сетне ще изпитате така чаканото удовлетворение и утеха, че всичко в живота ви се подрежда и си идва на местата. Дори някои от промените да не ви допадат, е важно да ги приемете, а не да опорствате срещу тях.

Препоръчително е и да си дадете малко почивка – практикувайте йога, разхождайте се, а най-добре избягайте в природата, където да се отдадете на пълен релакс.

Зодиакалните двойки, в които рискът от изневяра е най-голям

Близнаци

През новата седмица ще летите на крилете на любовта, а фактът, че Св. Валентин предстои, ви кара да сте още по-щастливи, влюбени и ентусиазирани за отношенията с половинката.

Оставете работата, задачите и отговорностите на заден план и насочете енергията си към любимия човек или в търсенето на такъв – късметът определено ще е на ваша страна тези дни.

Рак

През следващите дни ще ви заринат ежедневните задачи, които е много възможно да се окажат повече от колкото подозирате. Затова е добре да не си поставяте допълнителни и твърде амбициозни задачи, а да свършите най-наложителното.

Добре е да обърнете внимание и на здравето си – наблегнете над здравословното хранене и редовната физическа активност, за да се почувствате по-свежи и да презаредите батериите си.

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Лъв

Незнайно защо (и доста нетипично за вас) през новата седмица ще сте много чувствителни и податливи на лошото настроение. Важно е обаче да не се оставяте на негативните мисли, а да разнообразявате ежедневието си с интересни събитие, както и да си угаждате с любими храни и занимания.

За да не мине седмицата ви под знака на кофти настроението, е добре да избягвате скандалите и кавгите, както на работното място, така и у дома. Правете компромиси, но и не бъдете твърде отстъпчиви.

Дева

Водещата сила през следващите дни е креативността ви, която ви помага да блеснете във всяка ситуация, като на работното място проявената инициативност ще бъде много високо оценена.

В личен план е препоръчително да не реагирате твърде импулсивно и да не взимате крайни решения – по-добре погледнете над проблемите обективно и търсете “златната среда”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си

Хороскопи21 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 21 - 27 януари

Телците получават заслужената почивка, а Рибите постигат всичките си цели с огромна лекота