Седмичен хороскоп 07 – 13 януари

Близнаците излизат от “дупката”, а Рибите ги очаква нова любов

Везни

Една изключително интересна и динамична седмица, през която късметът и успехът ще бъдат изцяло на ваша страна. Поемайте рискове и действайте смело, за да се радвате на постигнати цели.

В любовен план също ви очакват много изненади и като цяло едно раздвижване на разнообразието – романтична вечеря, театър или кратко пътешествие.

Скорпион

Всичко през тази седмица ще се върти около семейството и дома ви, където ще се взимат важни решения и ще се случват големи промени.

Възможно е непредвидено да пътувате, затова бъдете внимателни и предпазливи, особено към финансите и личните си документи. Причината за едно такова пътуване обаче, ще ви донесе дивиденти и много ползи, особено парични.

Мъжът Стрелец според Линда Гудман

Стрелец

Много труд, усилия и жертви ви очакват през тази седмица, но всичко ще си заслужава, тъй като ще постигнете изключително важна и голяма цел, за която дори сте мечтаели/работили дълго време.

Не е изключено да ви се случат и някои промени, особено в любовен план, но всичко това има своята причина и в крайна сметка настъпва, за да дойдат по-добри времена, условия и емоции.

Козирог

През новата седмица ще се срещате с много нови и различни хора, които ще ви заредят с положителна енергия и дори ще ви амбицират. Тази сила вложете най-вече на работното си място, за да се радвате на по-големи успехи.

Любовният ви живот няма да е в най-добрата си “форма”, като не е изключено да настъпят големи промени или да назреят конфликти и проблеми. Не прибързвайте със заключенията, а проявете търпение.

Кои зодии ви привличат?

Водолей

В началото на седмицата ще се занимавате активно с дела и дейности около дома ви, като в края на седмицата ще се отдадете на пътуване. Не е изключено обаче плановете ви да се променят до известна степен, като това не трябва да ви плаши/разочарова.

Възможно е в семейството ви да назрее конфликт на финансова тема, но с малко повече търпение и изслушване, ще го решите много бързо и лесно.

Риби

Обстоятелствата са много благоприятни за вас през тези дни – ще приключите със здравословен проблем, ще се стабилизирате финансово и ще преоткриете стари приятелства.

Седмицата обаче, е най-благоприятна за начало на нов любовн романс, като това не означава да приемате първото преложение, а да държите очите и сърцето си отворени.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук