Седмичен хороскоп 07 – 13 януари

Близнаците излизат от “дупката”, а Рибите ги очаква нова любов

Везни

Една изключително интересна и динамична седмица, през която късметът и успехът ще бъдат изцяло на ваша страна. Поемайте рискове и действайте смело, за да се радвате на постигнати цели.

В любовен план също ви очакват много изненади и като цяло едно раздвижване на разнообразието – романтична вечеря, театър или кратко пътешествие.

Скорпион

Всичко през тази седмица ще се върти около семейството и дома ви, където ще се взимат важни решения и ще се случват големи промени.

Възможно е непредвидено да пътувате, затова бъдете внимателни и предпазливи, особено към финансите и личните си документи. Причината за едно такова пътуване обаче, ще ви донесе дивиденти и много ползи, особено парични.

Мъжът Стрелец според Линда Гудман

Стрелец

Много труд, усилия и жертви ви очакват през тази седмица, но всичко ще си заслужава, тъй като ще постигнете изключително важна и голяма цел, за която дори сте мечтаели/работили дълго време.

Не е изключено да ви се случат и някои промени, особено в любовен план, но всичко това има своята причина и в крайна сметка настъпва, за да дойдат по-добри времена, условия и емоции.

Козирог

През новата седмица ще се срещате с много нови и различни хора, които ще ви заредят с положителна енергия и дори ще ви амбицират. Тази сила вложете най-вече на работното си място, за да се радвате на по-големи успехи.

Любовният ви живот няма да е в най-добрата си “форма”, като не е изключено да настъпят големи промени или да назреят конфликти и проблеми. Не прибързвайте със заключенията, а проявете търпение.

Кои зодии ви привличат?

Водолей

В началото на седмицата ще се занимавате активно с дела и дейности около дома ви, като в края на седмицата ще се отдадете на пътуване. Не е изключено обаче плановете ви да се променят до известна степен, като това не трябва да ви плаши/разочарова.

Възможно е в семейството ви да назрее конфликт на финансова тема, но с малко повече търпение и изслушване, ще го решите много бързо и лесно.

Риби

Обстоятелствата са много благоприятни за вас през тези дни – ще приключите със здравословен проблем, ще се стабилизирате финансово и ще преоткриете стари приятелства.

Седмицата обаче, е най-благоприятна за начало на нов любовн романс, като това не означава да приемате първото преложение, а да държите очите и сърцето си отворени.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си