Седмичен хороскоп 07 – 13 януари

Близнаците излизат от “дупката”, а Рибите ги очаква нова любов

Първата седмица на първия месец от 2019 година, носи заряда на новото начало и дава възможност на много от зодиите да стартират свой бизнес (или да напреднат в сегашния), да се освободят от миналото и да започнат нови и по-хармонични любовни отношения. Всичко това обаче, си има цена и “опасни знаци” по пътя.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

През новата седмица ще се срещате с много нови хора, към които е препоръчително да бъде отворени, защото може да се окаже, че имате общи интереси в професионален план.

Ще се създаде известно напрежение в любовните отношения, заради дребен финансов или битов проблем. Не позволявайте това да разваля връзката ви, а се фокусирайте върху малките жестове на нежност и внимание.

Телец

Една чудесна седмица, в която ще се появят много нови и различни професионални възможности, които ще ви помогнат да достигнете целта си или да реализирате проект, върху който работите.

Ако пък си търсите работа, също очаквайте добри новини и страхотни предложения. Въпреки всички позитиви, ще се сблъскате с някои дребни кавги, но нищо съществено и твърде важно, което да ви притесни.

Камъкът на вашата зодия през 2019 г.

Близнаци

Тази седмица маркира един нов период за вас, период на промяна. Всичко негативно в здравословен, емоционален и работен план, започва да избледнява и да отстъпва място на едни положиетелни събития и новини.

Оглеждайте се за нови възможности, дори на места, на които не очаквате да ги откриете. Седмицата е много подходяща и за пътуване, независимо дали е по работа или от друг характер.

Рак

През новата седмица ще направите една стъпка напред, макар и тя да е на цената на трудно и важно решение, което трябва да вземете и което засяга най-вече вашето здравословно състояние.

От друга страна, късметът е на ваша страна, като той може да се прояви и в професионален аспект и така да получите повишение или интересно предложение за нова работа.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Лъв

През следващите седем дни ще се занимавате активно с голям и сериозен проблем на ваш близък, като до колко ще сте стресирани, зависи от това до колко ще съпреживеете чуждата драма.

Не е препоръчително да продавате или наемате имот през тази седмица, освен ако не решите да инвестирате в недвижима собственост, тогава ще имате безспорен успех.

Дева

Пред вас е една седмица, в която ще се сблъскате с повече негативни емоции и проблеми, отколкото ви се иска. Не се препоръчва да пътувате и взимате кредити през следващите дни.

Възможно е някой да ви обиди или нарани, като вашата реакция ще определи доколко ще бъдете засегнати и разочаровани.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи20 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 20 до 26 май

Новата седмица предвещава нови преживявания за зодиите

Хороскопи17 МАЙ 2019

Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Бурни емоции и страсти ни очакват през деня на пълнолунието

Хороскопи13 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Започва малко хаотична седмица, в която повечето от нас ще трябва ловко да балансираме между различните отговорности

Хороскопи06 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп за 6 до 12 май

Вижте какво ви очаква след почивките