Ретроградният Сатурн от 17 април и уроците за любовта

От 17 април до месец септември, планетата на кармата Сатурн ще бъде в ретроградна фаза. Този период ще постави любовните отношения на тест. Защото Сатурн ни учи, че всяко нещо, което си струва да имаме в живота си, изисква осъзнати и постоянни усилия, упорито и съвестно обгрижване. Сатурн не търпи фриволности в любовта. По време […]

От 17 април до месец септември, планетата на кармата Сатурн ще бъде в ретроградна фаза.

Този период ще постави любовните отношения на тест. Защото Сатурн ни учи, че всяко нещо, което си струва да имаме в живота си, изисква осъзнати и постоянни усилия, упорито и съвестно обгрижване.

Сатурн не търпи фриволности в любовта. По време на ретроградното движение, планетата ще образува няколко аспекта с Венера и Нептун, което индикира, че периодът ще бъде важен за любовта и връзките.

Хубавото е, че Сатурн в същото време е в знака на Козирога, на който е планета-управител. Така разположен, Сатурн по-скоро ще ни стимулира да се развиваме, вместо да поставя спънки по пътя ни.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Сатурн и кармата в любовта

Сатурн е смятан за планета на кармата, защото символизира както Времето, така и всичко онова, което си тръгва, но винаги се завръща. Астролозите асоциират Сатурн с кармични обременености в любовта, както и с болките, комплексите, страховете, които са насадени у нас от предишни връзки.

Ретроградният Сатурн е благоприятно време да се вгледаме в себе си и да се опитаме да се пречистим от този товар. Урокът, който Сатурн се опитва да ни предаде, е че в много случаи ние сами обричаме щастието си под тежестта на неблагоприятни модели на поведение от миналото. Когато си освободим душата и гледаме само напред, шансовете ни да бъдем щастливи в любовта се увеличават многократно.

Двата типа хора от всяка зодия

Любовта не бива да се оставя по течението

Сатурн е безкомпромисен към онези, които разчитат само на шанса и очакват добрите взаимоотношения да бъдат даденост. Важно е да съзнаваме, че любовта не е дар, който получаваме еднократно, а нещо, което изисква грижи.

По време на ретроградното движение на Сатурн, не се учудвайте, ако съдбата започне да ви наказва за това, че сте занемарили отношенията си с любимия човек. Връзката ви, както всяка друга, има нужда от време, от посвещаване и от това да се потрудим за хармонията помежду си. Ако не сте си научили урока досега, сега Сатурн може да ви научи – уви, по трудния начин.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук