Ретроградният Сатурн от 17 април и уроците за любовта

От 17 април до месец септември, планетата на кармата Сатурн ще бъде в ретроградна фаза. Този период ще постави любовните отношения на тест. Защото Сатурн ни учи, че всяко нещо, което си струва да имаме в живота си, изисква осъзнати и постоянни усилия, упорито и съвестно обгрижване. Сатурн не търпи фриволности в любовта. По време […]

От 17 април до месец септември, планетата на кармата Сатурн ще бъде в ретроградна фаза.

Този период ще постави любовните отношения на тест. Защото Сатурн ни учи, че всяко нещо, което си струва да имаме в живота си, изисква осъзнати и постоянни усилия, упорито и съвестно обгрижване.

Сатурн не търпи фриволности в любовта. По време на ретроградното движение, планетата ще образува няколко аспекта с Венера и Нептун, което индикира, че периодът ще бъде важен за любовта и връзките.

Хубавото е, че Сатурн в същото време е в знака на Козирога, на който е планета-управител. Така разположен, Сатурн по-скоро ще ни стимулира да се развиваме, вместо да поставя спънки по пътя ни.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Сатурн и кармата в любовта

Сатурн е смятан за планета на кармата, защото символизира както Времето, така и всичко онова, което си тръгва, но винаги се завръща. Астролозите асоциират Сатурн с кармични обременености в любовта, както и с болките, комплексите, страховете, които са насадени у нас от предишни връзки.

Ретроградният Сатурн е благоприятно време да се вгледаме в себе си и да се опитаме да се пречистим от този товар. Урокът, който Сатурн се опитва да ни предаде, е че в много случаи ние сами обричаме щастието си под тежестта на неблагоприятни модели на поведение от миналото. Когато си освободим душата и гледаме само напред, шансовете ни да бъдем щастливи в любовта се увеличават многократно.

Двата типа хора от всяка зодия

Любовта не бива да се оставя по течението

Сатурн е безкомпромисен към онези, които разчитат само на шанса и очакват добрите взаимоотношения да бъдат даденост. Важно е да съзнаваме, че любовта не е дар, който получаваме еднократно, а нещо, което изисква грижи.

По време на ретроградното движение на Сатурн, не се учудвайте, ако съдбата започне да ви наказва за това, че сте занемарили отношенията си с любимия човек. Връзката ви, както всяка друга, има нужда от време, от посвещаване и от това да се потрудим за хармонията помежду си. Ако не сте си научили урока досега, сега Сатурн може да ви научи – уви, по трудния начин.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи09 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Седмицата ще се развива спокойно и благоприятно, благодарение на влиянието на Луната

Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Хороскопи18 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 ноември

Предупреждение за Телец и Близнаци - те ще са сред зодиите, които ще усещат влиянието на Меркурий