Раците да не бъркат флиртовете с любов

Водолеите пък ще изгубят баланса между работата и личния живот

Началото на седмицата се очертава да бъде доста екстремно. Още с първия ден напрежението ще е налице при всички представители на Зодиака и ще ни предизвиква да правим неща, които до момента не сме се осмелявали.

Но какво да очаква всяка зодия?

Овен
Овни, трябва да внимавате с финансите, спестяванията, данъците и сметките. Бъдете внимателни с финансовите ангажименти с партньори и с банковите транзакции. В личен план еротичните ви усещания ще бъдат засилени, но не бива да идеализирате партньора.

Телец
Възможни са проблеми в работата, различията ви с другите ще се засилят. Ще се изправите пред конкуренти. Ще се чувствате самотни, но няма да го признаете. Напрежението, което чувствате, ще ви накара да търсите спокойствие в семейството.

Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Близнаци
На преден план ще излязат всички различия, които водят до недоразумения в работата. Внимавайте с конкуренцията. Опитайте да се изолирате, като си дадете почивка, внимавайте със здравето си. Ако не сте щастливи във връзката си, помислете за раздяла.

Рак
Възможно е объркване в преценката ви – внимавайте да не объркате флирта с приятелството. Не вярвайте на мили думи и обещания. Подредете дните си както ви се иска, но без илюзии. Възможни са проблеми с децата, но сега не е времето да ги оправяте.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Лъв
Семейни проблеми и напрежение са вероятни днес. Възползвайте се от възможността да се справите с недоразуменията и да организирате нещата. Внимавайте със здравето. Не бягайте от проблемите, това само би влошило ситуацията. Намерете своя баланс.

Дева
Много е вероятно днес да се отдадете на пътуване. Ако организирате по-добре всекидневните си задължения, промените ще дойдат сами. Не вярвайте на думите на любимия човек. Много от нещата, които ще чуете, няма да се случат.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Предстоят важни решения за Девите, раздяла за Козирозите

Хороскопи09 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 9-15 юли

Девите да внимават с роднините, положителна промяна за Водолеите

Хороскопи02 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 2-8 юли

Девите да внимават в общуването с околните, Водолеите да бъдат мили и добри