Раците да не бъркат флиртовете с любов

Водолеите пък ще изгубят баланса между работата и личния живот

Раците да не бъркат флиртовете с любов

Началото на седмицата се очертава да бъде доста екстремно. Още с първия ден напрежението ще е налице при всички представители на Зодиака и ще ни предизвиква да правим неща, които до момента не сме се осмелявали.

Но какво да очаква всяка зодия?

Овен
Овни, трябва да внимавате с финансите, спестяванията, данъците и сметките. Бъдете внимателни с финансовите ангажименти с партньори и с банковите транзакции. В личен план еротичните ви усещания ще бъдат засилени, но не бива да идеализирате партньора.

Телец
Възможни са проблеми в работата, различията ви с другите ще се засилят. Ще се изправите пред конкуренти. Ще се чувствате самотни, но няма да го признаете. Напрежението, което чувствате, ще ви накара да търсите спокойствие в семейството.

Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Близнаци
На преден план ще излязат всички различия, които водят до недоразумения в работата. Внимавайте с конкуренцията. Опитайте да се изолирате, като си дадете почивка, внимавайте със здравето си. Ако не сте щастливи във връзката си, помислете за раздяла.

Рак
Възможно е объркване в преценката ви – внимавайте да не объркате флирта с приятелството. Не вярвайте на мили думи и обещания. Подредете дните си както ви се иска, но без илюзии. Възможни са проблеми с децата, но сега не е времето да ги оправяте.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Лъв
Семейни проблеми и напрежение са вероятни днес. Възползвайте се от възможността да се справите с недоразуменията и да организирате нещата. Внимавайте със здравето. Не бягайте от проблемите, това само би влошило ситуацията. Намерете своя баланс.

Дева
Много е вероятно днес да се отдадете на пътуване. Ако организирате по-добре всекидневните си задължения, промените ще дойдат сами. Не вярвайте на думите на любимия човек. Много от нещата, които ще чуете, няма да се случат.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май
Хороскопи25 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

Най-големите късметлии тази седмица са зодии Стрелец и Водолей

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май
Хороскопи18 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Телец, Козирог и Водолей - бъдете внимателни при всяка една крачка през новата седмица.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май
Хороскопи11 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

През тази седмица е възможно да възникнат много конфликти с близките ни

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май
Хороскопи04 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Телец, Близнаци и Стрелец ги очакват немалко негативни ситуации в новата седмица