Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Бурни емоции и страсти ни очакват през деня на пълнолунието

На 18 май ни очаква пълнолунието в Скорпион, наречено “Цветната луна”. Колко цветно ще се отрази на връзката ни с половинката?

Пълнолунието на 18 май попада в знака Скорпион, което веднага се досещаме, че ще има ефект върху сексуалните и любовните ни отношения. Според астролозите наистина ще се повишат страстите на този ден и в дните след него.

Но не бързайте да се радвате, това може да стигне и крайности. Лесно силните емоции може да се превърнат в обсесивност. Това означава, че на много от нас ще им се прииска да превземат вниманието на половинката си и да го задържат само за себе си. Ако не получим желаното, обаче, лесно може да избухнат скандали и кавги.

Това ще повлияе на всички зодии, но най-много ще го усетят хората под знаците Скорпион, Телец, Лъв и Водолей. Те трябва да внимават и как ще подходят с емоциите си на този ден, защото, ако не се опитат да ги овладеят, това може да се отрази на отношенията им в следващите месеци.

Но не всичко ще бъде свързано само с любовта. По същото време Марс ще премине в Рак и това ще ни зареди с енергия и решителост да се справим с всяко препятствие. Затова е добро време да се фокусираме върху продуктивни задачи и проекти.

Какво проваля връзките на всяка зодия

Името за феномена “Цветна Луна” е интересно и има увлекателна история. То идва от индианците, които са почитали всяко едно пълнолуние през годината със специални имена. И понеже сега е сезонът, в който се разлистват цветята, така е получила името си и тази пълна Луна.

Зодиите, родени да бъдат лидери

Хороскоп за месец май

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 ЮНИ 2019

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Някои ще се сгодят, други ще си намерят нова любов...

Хороскопи17 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Очаква ни седмица с много новости.

Хороскопи10 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата

Хороскопи27 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни

Вижте как започва новият месец за зодията ви