Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Бурни емоции и страсти ни очакват през деня на пълнолунието

На 18 май ни очаква пълнолунието в Скорпион, наречено “Цветната луна”. Колко цветно ще се отрази на връзката ни с половинката?

Пълнолунието на 18 май попада в знака Скорпион, което веднага се досещаме, че ще има ефект върху сексуалните и любовните ни отношения. Според астролозите наистина ще се повишат страстите на този ден и в дните след него.

Но не бързайте да се радвате, това може да стигне и крайности. Лесно силните емоции може да се превърнат в обсесивност. Това означава, че на много от нас ще им се прииска да превземат вниманието на половинката си и да го задържат само за себе си. Ако не получим желаното, обаче, лесно може да избухнат скандали и кавги.

Това ще повлияе на всички зодии, но най-много ще го усетят хората под знаците Скорпион, Телец, Лъв и Водолей. Те трябва да внимават и как ще подходят с емоциите си на този ден, защото, ако не се опитат да ги овладеят, това може да се отрази на отношенията им в следващите месеци.

Но не всичко ще бъде свързано само с любовта. По същото време Марс ще премине в Рак и това ще ни зареди с енергия и решителост да се справим с всяко препятствие. Затова е добро време да се фокусираме върху продуктивни задачи и проекти.

Какво проваля връзките на всяка зодия

Името за феномена “Цветна Луна” е интересно и има увлекателна история. То идва от индианците, които са почитали всяко едно пълнолуние през годината със специални имена. И понеже сега е сезонът, в който се разлистват цветята, така е получила името си и тази пълна Луна.

Зодиите, родени да бъдат лидери

Хороскоп за месец май

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук