Овните да забравят за ядовете, успех в работата за Везните

Вижте какво ви очаква в първия ден на юни:

Днес Скорпионите не трябва да се поддават на убежденията на околните, особено ако става дума за нещо, от което не желаят да са част. 

Девите да се вслушат в съветите на близките, а Стрелците да не рискуват, ако не смятат, че рискът си заслужава.

Овен
Опитайте се да не се ядосвате на хора, които ви повличат надолу заедно с тях. Нека сами се измъкнат от ситуацията, в която са изпаднали, без да разчитат на вашата помощ за пореден път. Не заради тях трябва да бъдете по-спокойни, а заради себе си. Не започвайте седмицата с лошо настроение!

Телец
Ако ваш колега отхвърли предизвикателство, трябва вие да се възползвате от него. Не е нужно през цялото време да сте прекалено учтиви. Ако започнете седмицата с увереност, че можете да се справите с всичко, това ще накара и другите да гледат на вас с други очи.

Близнаци
Ако поемете някакъв риск през следващите 24 часа, има голяма възможност да се изплати двойно. Ако някой ви каже, че вашата велика идея е обречена, просто го подминете. Много вероятно е той да ревнува от успехите и стремежите ви.

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Рак
Вашите умения да убеждавате са толкова добри, че можете да накарате почти всеки да направи почти всичко за вас. Но имайте предвид думата “почти”. Всяко нещо си има лимит и е важно да не прекалявате с изискванията си към околните.

Лъв
Ако мислите и действате бързо днес, няма да ви е трудно да се справите с възникналата криза. Не се притеснявайте, ако това е свързано с допълнителни харчове – ще компенсирате по-късно през месеца. Дайте, за да получите.

Дева

Ако обърнете внимание на това, което другите ви казват днес, ще научите нещо важно, което ще ви даде значително предимство. Вземете съветите на околните и ще откриете пътя, който ще направи останалата част от седмицата много по-лесна, отколкото сте очаквали.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите