Астро Мания : Хороскопи01 ОКТОМВРИ 2018

Октомври носи полъха на промяната

Един месец, изпълнен с много любов и още повече предизвикателства

Първият студен месец от есента носи много топли емоции

Октомври вече е тук и носи със себе си много промени при повечето зодии. Любовта ще бъде водеща тема този месец, но това не означава, че проблемите и предизвикателствата ще отсъстват.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец октомври:

Овен

Новият месец ще е пълен с най-разнообразни преживявания. Обвързаните представители на зодията ще се радват на процъфтяващи отношения с половинката си, а тези, които все още не са срещнали любовта, ще я открият и то до края на месеца.

Около 10-ти е възможно да назрее конфликт, който да прерасне в истински проблем, затова бъдете внимателни и проявете повече търпение и разбирателство към околните.

Към края на месеца ще се чувствате изпълнени с енергия, която е препоръчително да вложите в нещо, което ще ви се отплати във времето. Започнете да се храните по-здравословно и да тренирате или опитайте нещо ново и интересно като курс по рисуване, танци и грънчарство.

Телец

За вас месец октомври е месецът на любовта. Още първите дни на новия месец ще ви донесат много положителни емоции и романтичени моменти. Въпреки това не е желателно да взимате големи решения в това отношение, или поне не в първата седмица на октомври.

През целия месец ще летите на крилете на любовта и всичко ще се върти около настоящата ви връзка, а ако нямате такава, то очаквайте да започнете нова в най-скоро време. В края на октомври ще се чувствате изключително обгрижвани и желани, което ще ви зареди с много енергия за следващия месец.

Въпреки неспирното щастие този месец, проявете известна доза реализъм и не се оставяйте да ви подвеждат или лъжат околните.

Близнаци

Започвате месеца с проблем, който изглежда, че няма решение. Въпреки това, запазете спокойствие и проявете търпение – всичко ще се нареди с времето и ще откриете отговора, който търсите.

В любовен план, нещата са в лек застой, което от една страна е добре, защото ви дава повече време да размишлявате над проблемите, които имате в другите сфера на живота си.

Към края на месец ще усетите как постепенно нещата си идват на местата и проблемите, които са ви мъчили в началото на октомври вече избледняват. Абсолютно заслужено може да си спретнете едно парти по този случай.

Рак

Октомври започва много бавно и плавно за вас, но това няма продължи много. Възползвайте се от времето с което разполагате и се отдайте на нещата, които обичате и които ви носят удоволствие.

Около средата на месеца много често ще бъдете в ролята на слушател и ще трябва да подадете ръка на близките си, които имат нужда от вашите съвети и напътствия. Това определено ви носи радост, защото загрижеността е в природата ви.

Краят на месеца ще бъде изпълнен с много настроение и ще имате желание да излизате и да се забавлявате постоянно. Съберете се с компанията и посетете любимото си заведение.

Лъв

В първите дни на октомври, любовните ви отношения търпят промяна и е възможно вие или вашия партньор да разкриете някаква тайна, но тя със сигурност няма да развали връзката ви.

Към средата на месеца, ще имате нужда от близките си и от тяхната подкрепа. Оставете ги да се погрижат за вас, но не им позволявайте прекалят с вниманието, защото това ще ви накара да се чувствате още по-безсилни и безпомощни.

През целия месец няма да имате желание да напускате комфорта и уюта на дома си, затова не се и насилвайте да излизате и да се социализирате, когато всъщност имате нужда от почивка и релакс.

Дева

Още през първите дни на месеца ще ви се наложи да проявите повишено внимание към любовните си отношения и да погледнете на нещата в по-дълбок и дори дългосрочен план.

През октомври ще трябва да се погрижите за здравето си, което включва както консумацията на по-здравословна храна, така и редовните тренировки. Или с други думи заменете шоколада с плодове, а седенето пред телевизора с един час на пътеката във фитнеса.

Краят на октомври е много благоприятен за разрешаване на конфликти и постигане на важни цели, тъй като харизмата ви работи на пълни оборти и ще може да убедите почти всеки човек.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук