Нова работа за Раците, запознанства за Козирозите

Нова седмица и нов трепет за Водолеите и Рибите

Днес е подходящ момент да проведете преговори и дискусии, да завържете нови контакти, които ще ви донесат успех в професионален план.

Ето какво да очакват всички представители на Зодиака:

Овен
Инстинктите ви са изострени, както и креативността ви, но ще имате нужда да се изолирате и да бъдете далеч от тълпите. Иска ви се сериозно да обмислите някои неща. Ще се срещате с приятели, но само с най-близките.

Телец
Настроени сте за запознанства, които ще доведат до нови емоции и дори до пътувания. Изпълнени сте с амбиции, а и имате силата да успеете. Може и да е трудно, но ви се иска да извоювате независимостта си. Сега е момента да се отървете от всичко, което ви дърпа назад.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Близнаци
Очаква ви позитивен ден за кариерата. Ще се появят нови възможности, от които ще спечелите. Възможно е да се сблъскате с дезинформация и да ви се наложи да се справите с хора, които не споделят вижданията ви за живота.

Рак
Силите и ентусиазмът ви се връщат, предстоят ви решения и инициативи. Ще разширите хоризонтите си, може би ще пътувате или ще започнете нова работа. Възможни са недоразумения в комуникацията ви с другите. Променете отношението си към околните.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Лъв
Подходящ ден да помислите за реорганизация на финансите и да откриете решения на някои проблеми. Намалете разходите си и не рискувайте с несигурни инвестиции. Имате шанса да се отървете от миналото и да започнете на чисто. Времето е добро за нови страсти.

Дева
Днес ви се предоставя шанс да подобрите връзката си. Ще се появят нови възможности за връзки и сътрудничества. Ако сте обвързана, може да решите да минете на следващ етап в отношенията си. При всички положения ви очакват силни емоции.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп