Нова работа за Раците, запознанства за Козирозите

Нова седмица и нов трепет за Водолеите и Рибите

Днес е подходящ момент да проведете преговори и дискусии, да завържете нови контакти, които ще ви донесат успех в професионален план.

Ето какво да очакват всички представители на Зодиака:

Овен
Инстинктите ви са изострени, както и креативността ви, но ще имате нужда да се изолирате и да бъдете далеч от тълпите. Иска ви се сериозно да обмислите някои неща. Ще се срещате с приятели, но само с най-близките.

Телец
Настроени сте за запознанства, които ще доведат до нови емоции и дори до пътувания. Изпълнени сте с амбиции, а и имате силата да успеете. Може и да е трудно, но ви се иска да извоювате независимостта си. Сега е момента да се отървете от всичко, което ви дърпа назад.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Близнаци
Очаква ви позитивен ден за кариерата. Ще се появят нови възможности, от които ще спечелите. Възможно е да се сблъскате с дезинформация и да ви се наложи да се справите с хора, които не споделят вижданията ви за живота.

Рак
Силите и ентусиазмът ви се връщат, предстоят ви решения и инициативи. Ще разширите хоризонтите си, може би ще пътувате или ще започнете нова работа. Възможни са недоразумения в комуникацията ви с другите. Променете отношението си към околните.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Лъв
Подходящ ден да помислите за реорганизация на финансите и да откриете решения на някои проблеми. Намалете разходите си и не рискувайте с несигурни инвестиции. Имате шанса да се отървете от миналото и да започнете на чисто. Времето е добро за нови страсти.

Дева
Днес ви се предоставя шанс да подобрите връзката си. Ще се появят нови възможности за връзки и сътрудничества. Ако сте обвързана, може да решите да минете на следващ етап в отношенията си. При всички положения ви очакват силни емоции.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.