Астро Мания : Хороскопи01 НОЕМВРИ 2018

Ноември: месецът на новите възможности

Какво предизвикателство са подготвили звездите за вашата зодия?

Везни

Страхът от непознатото ще ви преследва и този месец, но не бива да се осланяте на този страх и да го използвате като оправдание постоянно. Най-добрият начин да се справите с тази ситуация е да започнете да практикувате акта на благодарност – огледайте се около себе си и оценете всичко, с което разполагате и това, което сте постигнали до момента.

Отделете си повече внимание да се съхраните емоционално, за да подготвите съзнанието си за рисковете, които знаете и усещате, че е време да предприемете.

Скорпион

Ноември е месецът, през който ще изпитате много силни и разнообразни чувства, но те не бива да ви плашат. Емоционалното “земетресение”, което ви предстои, всъщност има очистваща сила и ще ви помогне да видите ясно своя път и още повече своите цели и амбиции.

Забравете за негативните мисли и насочете енергията си към положителните такива – само така ще се отърсите от всичко ненужно и ще изживеете пълноценно предстоящите хубави моменти.

Мястото, в което вашата зодия ще се влюби

Стрелец

Отдава ви се възможността да засилите своето влияние в почти всяка сфера от живота си, но най-вече в професионален план. Ще усетите прилив на енергия и позитивното отношение ще струи от вас през по-голямата част от месец ноември.

Работете по-уверено и концентрирано и съвсем скоро ще събирате плодовете от труда си, тъй като този месец всички бизнес проекти, с които се захванете ще бъдат изключително успешни.

Козирог

Този месец ще научите един много важен урок: вашето щастие зависи само и изцяло от вас. Ако продължавате да се сравнявате с останалите или да разчитате на тях да ви осигурят това, от което имате нужда, ще продължите да изпитване неудовлетворение от живота си в момента.

Подредете приоритетите си и начертайте план за бъдещето – така ще се почувствате в контрол и ще виждате много по-ясно новите възможности, които ще ви донесат много щастие и успехи.

Вашата причина да обичате есента, според зодията ви

Водолей

Ноември месец ще подложи на тест уменията ви да останете стабилни, когато нещата около вас започнат да се разпадат или разрушават. Не се стряскайте, тъй като това само ще ви попречи да се справите с належащите проблеми.

Обикновено погледът ви е зареян в бъдещето, което сега може да ви изиграе лоша шега. Важно е да се фокусирате върху настоящето, а не да бързате да преодолеете или пропуснете нещо, което трябва да ви се случи. Проявете повече внимание и спокойствие към всичко, случващо се в сегашния момент.

Риби

През този месец ще трябва да проявите много смелост в намеренията си, дори когато ситуацията е неудобна, нежелана или просто хаотична. Не позволявайте обаче на егото ви да взима контрол над нещата, но определено го използвайте, за да постигнете целите си.

Амбицията и страстта ще ви водят във всички дела през новия месец, което означава, че ще се радвате на много спечелени битки и удовлетворени желания. Много важно е да насочите тези две сили в правилната посока, за да получите това, което наистина искате и заслужавате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Дишайте спокойно, тази седмица ще е по-добра от предишната.

Хороскопи04 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 4 до 11 ноември

Седмицата в няколко думи: бурни емоции, конфликти и проблеми

Хороскопи28 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

През следващата седмица попадаме под влиянието на ретрограден Меркурий

Хороскопи21 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври

Можете да си поемете въздух - новата седмица ще бъде в пъти по-добра от предишната