Астро Мания : Хороскопи01 НОЕМВРИ 2018

Ноември: месецът на новите възможности

Какво предизвикателство са подготвили звездите за вашата зодия?

Краят на годината отваря много нови врати и предоставя невероятни възможности

Ноември месец вече е тук и определено ще бъде запомнящ се месец. Не е необходимо да чакате новата година, за да започнете на чисто – този месец ви дава безброй възможности да отворите нова страница в живота си.

За да се случат всички тези промени обаче, някои от зодиите ще преживеят емоционални трусове, други ще трябва да се вгледат в себе си, а трети да скъсат веднъж завинаги с миналото.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец ноември:

Овен

През новия месец ще трябва да си обърнете повече внимание и да се вгледате в себе си. Само когато се изправите срещу чувствата си и се справите с тях, ще успеете да излезете от ситуацията, в която се намирате.

Не се страхувайте, ако се чувствате несигурни или се притеснявате накъде да поемете – имайте вяра, че нещата ще се подредят, както и търпение и желание да се справите с проблемите. Този месец всичко при вас се развива с много бързи темпове, така че няма начин да се почувствате в застой или да се ядосате на монотонността и скучното ежедневие.

Телец

Ако изпитвате чувство на недостиг или липса, през ноември ще имате възможността да си направите честна и обективна оценка за нещата на които държите. Така ще се освободите от всичко ненужно и негативно и да приветствате в живота си нови и положителни емоции и преживявания.

Поработете върху това да постигнете мир със себе си, като най-сетне приемете миналото и си позволите да продължите назад. Фокусирайте енергията ви върху оценяване на това, което имате в момента, а не на това, което сте имали преди.

Вашата дреха за есента според зодията ви

Близнаци

Месецът е чудесен за нови запознанства и създаване на интересни отношения. Въпреки това, е важно да проявите повече внимание към хората около вас – ако нещо ви се струва твърде подозрително или твърде хубаво, за да е истина, то най-вероятно интуицията ви не ви лъже и сте абсолютно прави.

Каквито и битки да водите този месец, ги подбирайте добре. Не хабете енергията си в хора и събития, които не я заслужават.

Рак

През новия месец, ще разчитате на инстинкта си, за да се справите с проблемите, но това няма да е достатъчно. Необходимо е да преразгледате стратегиите си, тъй като всичко ще се случва с доста бързи темпове и няма да ви остане много време да реагирате ако не сте добре подготвени.

Помислете си какво точно искате и къде са вашите граници – не пренебрегвайте себе си, за да угодите на някой друг или за да разрешите по-бързо и лесно някой проблем.

Маникюр според зодията

Лъв

Този месец ще усетите с пълна сила потенциала да пораснете и да се развиете, превръщайки се в най-добрата си версия. Това обаче идва с много отговорности и начинът по който контролирате силата си, определя какви ще са отношенията ви с околните.

Не се увличайте и самовглъбявайте, а използвайте тази нова възможност по най-ползотворния за вашите близки и роднини начин. Обърнете внимание на техните чувства и мнения, и им подайте ръка – това само ще допринесе на новото ви ‘аз’.

Дева

Ноември е месец на много движения и промени за вас, което ще ви позволи да достигнете до нови хоризонти, особено в личностното си развитие. Във връзките си също може да очаквате най-различни промени, като трябва да обърнете внимание на егото си, за да запазите дорбите отношения.

Обстоятелствата ще ви притиснат, но това само ще ви помогне да достигнете до отговорите, които търсите. Позволете си да бъдете откровени и смело да отстоявате позициите си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ

Хороскопи15 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

Хороскопи08 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл