Астро Мания : Хороскопи01 НОЕМВРИ 2016

Месечен хороскоп за ноември

Близнаците ще имат драматични дни, докато Раците ще постигат всичко с лекота

Ноември ще бъде един доста сложен месец за представителите на зодия Близнаци, при които почти нищо няма да е наред.

Не такъв ще е случаят с Раците. Те от своя страна ще постигат всяко едно нещо с лекота и ще успеят да сбъднат дори най-смелите си мечти, стига да поискат това.

Какво обаче да очакват останалите от Зодиака?

Овен
В този месец е много важно да заложите на баланса и да укротите емоциите у вас. Ако действате с агресия, няма да постигнете никакъв успех. На работното място напрежението ви ще продължи, от вас зависи как ще се справите с него. Преценявайте добре своите позиции. Това се отнася и за любовта. Грижете се по-добре за себе си и за здравето си.

Телец
Бъдете добре организирани и покажете своите качества, за да наложите идеите и позициите си. Относно новите запознанства, не се разкривайте прекалено бързо. Необвързаните от вас ще срещнат перфектната половинка именно сега. Бъдете общителни и не се затваряйте в себе си. Ще се радвате на финансови постъпления.

Близнаци
Този месец ще бъде труден за вас. Ако добре си изиграете картите, може да постигнете успех. Заложете на себе си и на способностите си. Само така ще се предпазите от ненужни тревоги. Обърнете внимание на близките си. Ще изпитате хубави емоции със семейството и приятелите си. Заложете на здравословен начин на живот.

Рак
През този месец желанията ви сякаш ще се сбъдват от самосебе си. Предприемете всички промени, за които не сте имали смелост в последните месеци. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще реализират сделки с хора от чужбина, които ще ви докарат голям финансов успех. Погрижете се за здравето си и засилете имунитета си. Нова любов за необвързаните.

Лъв
Този месец се фокусирайте върху анализа на собствените си грешки и се поучете от тях. Само така ще постигнете успех. Пазете се от интриги и се отнасяйте с околните с чисти мисли. Възможни са здравословни проблеми, свързани със сърцебиене и болки в ставите и кръста. Пазете се от простуди и задължително приемайте повече витамини.

Дева
През ноември е много важно да бъдете тактични с хората около вас и се опитайте да не се намесвате във всичко. В работата ще постигате успехи, благодарение на усърдността ви. Ще изпитате известни притеснения относно сметките, но не се притеснявайте. Бързо ще се справите и с този проблем. Взаимоотношенията ви с партньора ще бъдат на приливи и отливи.

Везни
Този месец се подгответе за сериозна работа и не разчитайте на лесни печалби. Ще ви се наложи да проявите повече търпение спрямо колегите си, тъй като заради недобра организация, ще претърпите провали. Не е нещо сериозно, така че не се ядосвайте излишно. Възможни са проблеми със синузита и мигрената. Внимавайте, когато боравите с пари.

Скорпион
През идните дни ще сте изключително мнителни, а това понякога ще ви изграва лоша шега. Не започвайте нови проекти в бизнеса, тъй като провалът ви е почти гарантиран. Не давайте пари на заем, защото е много вероятно да не си ги получите обратно. Очаквайте материални придобивки. Почивайте си повече и обърнете внимание на семейството си.

Стрелец
Ако имате собствен бизнес и се налага да се фокусирате върху него, бъдете внимателни с решенията, които взимате. Не подписвайте договори и документи без да сте направили сериозен анализ над тях. Бъдете по-толерантни спрямо хората около вас и спрете с критиките. Това се отнася и за партньора. Бъдете по-мили и покажете, че той наистина е важен за вас.

Козирог
Ноември ще бъде печеливш за онези от вас, които се занимават с бизнес. Внимавайте с бюджета и първо помислете за заемите, които сте взимали, за да нямате проблеми. Отношенията ви с близките ще бъдат на преден план този месец. Опитайте се да сте по-търпеливи към тях, правете компромиси, но в никакъв случай не позволявайте да ви манипулират.

Водолей
През следващите 30 дни ще сте готови да рискувате и да се впускате във всякакви авантюри, свързани с бизнеса. Не го правете, тъй като всичко ще завърши със загуба на време и средства. Работете върху важните за вас неща, особено свързани с отношенията ви с близките. Прекъснете връзките с хора, които ви карат да се чувствате неудовлетворени.

Риби

Повечето от вас ще изживеят едни страхотен ноември. Обърнете повече внимание на приходите и разходите си, за да успеете да подредите живота си по начина, по който искате. В професионален план ще вземете решения, които ще ви издигнат в йерархията. Заради ведрия ви харакер, с лекота ще създадете нови приятелства, а не е изключено някое да прерастне във връзка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия